Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj,chci se jen zeptat,kolik by jste daly za Igeny v aukci? Samozřejmě ne v nos stavu.

Posted

Za opravdu pěkné na pěkném řemínku tak do 3tis víc ani korunu

Posted
a taky na tom jak hodně si umaneš, že je chceš :)

Hlavně si člověk musí ke konci dražby dát pozor, aby neulítnul :)

Jinak skutečně záleží na stavu, 3K je tak maximum za černé Igeny v "lepším používaném stavu".

Posted

Moc vám děkuji za názory.Díky :thumbsup_anim:

Posted (edited)
Připadává vám 5K jako ještě stále odpovídající cena?

http://www.aukro.cz/item690473520_specialn...i_top_stav.html

Zvláště, když fotografie i přes dobrou úroveň nepokrývají celé pouzdro.

Cena hodinek je tak vysoká, jak moc je clovek chce. Prodejce je z prahy, uz jsem od nej kupoval a neni problem se s nim domluvit na prohlidce hodinek (jinak se da vyzadat dalsi foto detailu, ktery te zajima, ne? Aukro ma jen 8 fotek a nekdy je tezke nafotit uplne vse...)

Osobne jsem nedavno koupil komplet pouzdra (pouzdro, korunka, sklicko, rucky, cifernik - vse nos) a bez strojku jsem platil podobne. Dnes to jsou prakticky nesehnatelne dily a tak me neprekvapuje u velmi zachovaleho kusu vysoka cena, ktera by mohla prevysit i cenu nerezu)

edit: kazdopadne ten druhy v poradi toho "novacka" na prvnim miste pekne dostal :)

Edited by docent_tecka
Posted

Počkej si, občas se tu vyskytnou " jedničky", i repasované za dobrou cenu

5k za tenhle stav je, myslím, docela hranice.

já sal za celkovou repasi něco kolem 8k, a to je mám i se safírem..

Posted

za 8k tu byly repasované nabízené vícekrát.

Dát 8k za původní stav, to by musely být opravdu v super stavu blízkém NOS. Jenže pak by si je zase nechtěl nosit, protože by si je ošoupal...

Na nošení je lepší si pořídit repas v nerezu nebo nějaké v běžném stavu na vyzkoušení, zda ti opravdu sedí. Pokud ano, pak hledat pěkný kousek

Posted

Ty jo, koukám, že budu muset vzít jedno ze svých prázdných igenových pouzder a najít firmu, co ho pochromuje. At je nějaká legrace :)

Jinak jsem ovšem se svými Igeny spokojen :)

Posted
Ty jo, koukám, že budu muset vzít jedno ze svých prázdných igenových pouzder a najít firmu, co ho pochromuje. At je nějaká legrace :)

Jinak jsem ovšem se svými Igeny spokojen :)

Až najdeš dej vědět, moje by taky potřebovaly nový chrom :) Myslím si, že chromování není problém, narozdíl od zlacení

Posted
Až najdeš dej vědět, moje by taky potřebovaly nový chrom :) Myslím si, že chromování není problém, narozdíl od zlacení

Ono se to tady už probíralo, našel jsem i nějaké užitečné odkazy. Na jedno místo jsem už psal, ale bez odpovědi :-/

• 3 weeks later...
Posted

Zdravím,

tak máme na Aukru opět po jisté době aukci na Prim Sport II Automatic v černé verzi.

Čistě ze zvědavosti a se vší lehkostí, na kolik si myslíte, že se cena nakonec vyšplhá?

Ještě dodám, že sám už jedny podobné mám (i když bych raději modré), takže na aukci nejsem zainteresován :)

post-6998-1250164196.jpg

Posted

Já je koupil za 3500 s lepším pouzdrem, zase s poškrábaným víčkem a dost ojetou lunetu. Každopádně uvidíme, jak moc chtiví budou zájemci :)

Posted
Osobne jsem nedavno koupil komplet pouzdra (pouzdro, korunka, sklicko, rucky, cifernik - vse nos) a bez strojku jsem platil podobne. Dnes to jsou prakticky nesehnatelne dily a tak me neprekvapuje u velmi zachovaleho kusu vysoka cena, ktera by mohla prevysit i cenu nerezu)

edit: kazdopadne ten druhy v poradi toho "novacka" na prvnim miste pekne dostal :)

Ja jsem ten "novacek", sice nechapu toho skodolibeho smajlika, nicmene na zaver cely obchod nedopadl az tak tragicky. Vzhledem k urcitym nesrovnalostem mezi inzerovanym a dodanym kouskem jsem dostal Igeny dvoje.