zaja.j Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Ahoj,chci se jen zeptat,kolik by jste daly za Igeny v aukci? Samozřejmě ne v nos stavu.
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Za opravdu pěkné na pěkném řemínku tak do 3tis víc ani korunu
docent_tecka Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 taky zalezi na barve ciferniku
Karlos Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 a taky na tom jak hodně si umaneš, že je chceš
Biges Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 a taky na tom jak hodně si umaneš, že je chceš Hlavně si člověk musí ke konci dražby dát pozor, aby neulítnul Jinak skutečně záleží na stavu, 3K je tak maximum za černé Igeny v "lepším používaném stavu".
kacer001 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 výhodou je, že jich je stále dost a dá se vybírat, ale je to o té umanutosti a když je chceš hned, tak většinou přeplatíš
zaja.j Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Moc vám děkuji za názory.Díky
Biges Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Připadává vám 5K jako ještě stále odpovídající cena? http://www.aukro.cz/item690473520_specialn...i_top_stav.html Zvláště, když fotografie i přes dobrou úroveň nepokrývají celé pouzdro.
docent_tecka Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 (upraveno) Připadává vám 5K jako ještě stále odpovídající cena? http://www.aukro.cz/item690473520_specialn...i_top_stav.html Zvláště, když fotografie i přes dobrou úroveň nepokrývají celé pouzdro. Cena hodinek je tak vysoká, jak moc je clovek chce. Prodejce je z prahy, uz jsem od nej kupoval a neni problem se s nim domluvit na prohlidce hodinek (jinak se da vyzadat dalsi foto detailu, ktery te zajima, ne? Aukro ma jen 8 fotek a nekdy je tezke nafotit uplne vse...) Osobne jsem nedavno koupil komplet pouzdra (pouzdro, korunka, sklicko, rucky, cifernik - vse nos) a bez strojku jsem platil podobne. Dnes to jsou prakticky nesehnatelne dily a tak me neprekvapuje u velmi zachovaleho kusu vysoka cena, ktera by mohla prevysit i cenu nerezu) edit: kazdopadne ten druhy v poradi toho "novacka" na prvnim miste pekne dostal Upraveno 24. července 2009 uživatelem docent_tecka
Karlos Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Tyhle ocucané chtěl někdo taky docela hodně http://www.aukro.cz/item686019397_prim_spo...novy_chrom.html
Radimk Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Počkej si, občas se tu vyskytnou " jedničky", i repasované za dobrou cenu 5k za tenhle stav je, myslím, docela hranice. já sal za celkovou repasi něco kolem 8k, a to je mám i se safírem..
kacer001 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 za 8k tu byly repasované nabízené vícekrát. Dát 8k za původní stav, to by musely být opravdu v super stavu blízkém NOS. Jenže pak by si je zase nechtěl nosit, protože by si je ošoupal... Na nošení je lepší si pořídit repas v nerezu nebo nějaké v běžném stavu na vyzkoušení, zda ti opravdu sedí. Pokud ano, pak hledat pěkný kousek
Biges Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Ty jo, koukám, že budu muset vzít jedno ze svých prázdných igenových pouzder a najít firmu, co ho pochromuje. At je nějaká legrace Jinak jsem ovšem se svými Igeny spokojen
Návštěvník Tada Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Ty jo, koukám, že budu muset vzít jedno ze svých prázdných igenových pouzder a najít firmu, co ho pochromuje. At je nějaká legrace Jinak jsem ovšem se svými Igeny spokojen Až najdeš dej vědět, moje by taky potřebovaly nový chrom Myslím si, že chromování není problém, narozdíl od zlacení
Biges Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Až najdeš dej vědět, moje by taky potřebovaly nový chrom Myslím si, že chromování není problém, narozdíl od zlacení Ono se to tady už probíralo, našel jsem i nějaké užitečné odkazy. Na jedno místo jsem už psal, ale bez odpovědi :-/
Biges Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Zdravím, tak máme na Aukru opět po jisté době aukci na Prim Sport II Automatic v černé verzi. Čistě ze zvědavosti a se vší lehkostí, na kolik si myslíte, že se cena nakonec vyšplhá? Ještě dodám, že sám už jedny podobné mám (i když bych raději modré), takže na aukci nejsem zainteresován
kacer001 Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 3300,-?? už se ale prodaly i za 4400,-
Biges Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Já je koupil za 3500 s lepším pouzdrem, zase s poškrábaným víčkem a dost ojetou lunetu. Každopádně uvidíme, jak moc chtiví budou zájemci
mrazik Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Osobne jsem nedavno koupil komplet pouzdra (pouzdro, korunka, sklicko, rucky, cifernik - vse nos) a bez strojku jsem platil podobne. Dnes to jsou prakticky nesehnatelne dily a tak me neprekvapuje u velmi zachovaleho kusu vysoka cena, ktera by mohla prevysit i cenu nerezu) edit: kazdopadne ten druhy v poradi toho "novacka" na prvnim miste pekne dostal Ja jsem ten "novacek", sice nechapu toho skodolibeho smajlika, nicmene na zaver cely obchod nedopadl az tak tragicky. Vzhledem k urcitym nesrovnalostem mezi inzerovanym a dodanym kouskem jsem dostal Igeny dvoje.
Chinasky Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 A ja mam este zelenacsku otazku, co je to NOS stav ? Nositelny stav ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se