Heky Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 (upraveno) STEINHART "MARINE CHRONOMETER Vintage" (440 EUR) Technic and Details Type: MARINE CHRONOMETER Vintage Item no.: 010416 Movement ETA Unitas 6498, made in Switzerland Geneva stripes Blued screws Jewels: 17 rubies Functions Hour and minute Second hand on the "6" Back: screwed, mineral glass, flat Case: stainless steel, brushed / 10 MICRO Coffee Diameter: 47 mm height: 14.2 mm Dial: cream Crystal: sapphire, domed, with double anti-reflecting coatings on the interior side Bezel: stainless steel, brushed / 10 MICRO Coffee Hands: Roman, black Band lug: 22mm WaterRes: m / 3 ATM according to DIN Strap: alligator grain leather, brown, 22 x 18 mm Buckle: stainless steel snap-in clasp, 18 mm with pusher / 10 MICRO Coffee http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...6&lang_nr=1 STEINHART "MARINE CHRONOMETER" (440 EUR) Technic and Details Type: MARINE CHRONOMETER Item no.: 010415 Movement ETA Unitas 6498, made in Switzerland Geneva stripes Blued screws Jewels: 17 rubies Functions Hour and minute Second hand on the "6" Back: screwed, mineral glass, flat Case: stainless steel, brushed / 10 MICRO bronze Diameter: 47 mm height: 14.2 mm Dial: cream Crystal: sapphire, domed, with double anti-reflecting coatings on the interior side Bezel: stainless steel, brushed / 10 MICRO bronze Hands: Roman, black Band lug: 22 mm WaterRes: 30 m / 3 ATM according to DIN Strap: alligator grain leather, brown, 22 x 18 mm Buckle: stainless steel snap-in clasp, 18 mm with pusher / 10 MICRO bronze http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...p;Sel_ID=26#182 STEINHART Nav.B-Uhr "Vintage" "The prototype in the picture has a diameter of 48mm, it's basically the same stainless steel case as the Unitas based Nav.Bs, except for the finish and the fact, that it houses an ETA 2824-2. It will be availabe in August, followed by the 44mm version a bit later this year. Inbetween those, a 44mm version with a titanium case and ETA 2801 handwound movt, limited to 111 pieces, wil also surface. Some may remember that the limited vintage was supposed to be equipped with a Unitas modified to central second. This project had to unfortunately be abandonned, for now anyway, due to non-availability of movements. Oh, I almost forgot, the 44mm models will have a diamond crown." Zdroj: WUS (http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=284358) Upraveno 24. července 2009 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Ty pilotky jsou dobrý jako prase. Lepší než ty gold LE. Super povrchová úprava. U těch marín mi vadí ta vnitřní luneta, vypadá jako by měla jen vyplnit prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iron Maiden Man Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2009 Ty B Uhreny jsou parádní. Jen by se mi líbily cvočky na řemínku, ty k nim patří a nenarušily by vzhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 u Steinhartu mají zase nějakou novinku STEINHART "MARINE B-Uhr" 360 EUR 19% VAT incl. Movement ETA 2824-2 automatic, made in Switzerland Jewels: 25 rubies Functions Hour and minute central second hand Back: screwed, stainless steel Case: stainless steels, brushed Diameter: 44 mm height: 14,2 mm Dial: white, superluminova C3 Crystal: sapphire, domed, with double anti-reflecting coatings on the interior side Bezel: stainless steels, brushed Index: arabic, black Band lug: 22 mm WaterRes: 30m / 3 ATM according to DIN Strap: calf leather brown, 22x18 mm Buckle: stainless steel snap-in clasp, 18 mm with pusher Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 (upraveno) Osobne bych krapet pridal na tloustce min. a hod. rucky, ale jinak naaadhera. To se povedlo. Cena mi prijde v pohode. Jsem zvedavej, jestli se tyhle krasky ukazou nekdy ve vlakne recenze. edit: WR30...:-( Upraveno 13. srpna 2009 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 proc resis WR, ty bys s tim lezl do vody??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 On to bude mít cody hozený trochu jako já... já totiž při představě toho, že by se mi utopily hodinky, vnitřně trpím, takže hledám nějaký dobře utěsněný. A přestože vím, že podle normy mají hodinky s WR 30 vydržet ležet hodinu v hloubce jednoho metru, tak potřebuju nějakou větší jistotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Souhlasím s klukama, navíc mariňácký hodinky se kterýma se bojím zmoknout - to by mě v noci strašilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Co to je vůbec za firmu ? Jestli jsem to dobře pochopil tak na hodinkách nic nedělají, jen si nechají dělat na základě svých návrhů / většinou podobných něčemu jinému / hodinky jinde. Pak ovšem nechápu, že každá druhá rada při výběru hodinek vede k doporučení ke koupi hodinek Steinhart. Že prý to jsou hodinky s duší. Nějak to nechápu. Dle mě i ty quarzky od Seika mají tu duši 100 x větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 tak je nekdy zkus... Díky, nebudu podporovat nějaké napodobeniny, které nic nepřinesly. Ikdyž budou asi dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 napodobeniny? ceho konkretne? jinak - me osobne je to fuk, cekam na B-Uhr Chronomag L.E. od Steiharta... taky napodobnenina... Třeba B-Uhren s kterýma nemají nic společného. Ale ono vůbec dávat si na ruce hodinky jež se dávaly přes kombinézu / i s jejich velikostí/ je pro mě trochu ujeté. Ale je to jen můj pohled a asi trochu mimo. S tím nic nenadělám, ale úpřimně přeji ať si je užiješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Třeba B-Uhren s kterýma nemají nic společného. Ale ono vůbec dávat si na ruce hodinky jež se dávaly přes kombinézu / i s jejich velikostí/ je pro mě trochu ujeté. Ale je to jen můj pohled a asi trochu mimo. S tím nic nenadělám, ale úpřimně přeji ať si je užiješ. Tohle téma se tady prodiskutovalo už snad tisíckrat.. Já mám , s vyjímkou Wempe, B-Uhren od všech původních výrobců a stejně se na mé ruce velmi často objevují Steinhart Gold l.e. ... čím to je? Nevím... prostě jsou fajn, mají šmrnc To že ti to přijde ujeté , to nošení B-Uhren? To je možné, stejně tak mně přijde ujeté nošení potápěčských hodinek někam jinam než k vodě A o tom ten svět právě je... někdo rád velký prsa, někdo malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 (upraveno) soudruzi moderátoři, nešlo by tak nějak po dělnicku, myslim šmahem, odstranit část diskuse, která se lautr netýká tématu? Nebo ji vydělit do samostatného vlákna? Co se nových modelů Steinhart týče - pro mne jsou docela zásadní v tom smyslu, že se Günter odpoutává výrazněji od jakéhosi spíše pouze prodeje "technických hodinek", tedy spíše brutálnějších designů (osobně je můžu v jeho variaci - řady NavB, Aviation, pěkné Tritony) k jakýmsi čistším, jemnějším, viz tedy nové modely z řady "marine". Ač sám protáhnu Nav B 47 k obleku ein zwei, ty nové "maríny" by asi slušely lépe. Škoda, že jen jedny nové jsou v manuálu, ty druhé s automatem, kdyby byly s Unitasem, by veeeeelmi splňovaly můj ideál hodinek. Upraveno 17. srpna 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Koukám tu na mariny už po několikáté a musím říct, že se mi líbí čím dál víc. A vodotěsnost mě až tak netrápí. Stejně bych s nima do vody nelez, na to mám jiné a u "oblekovek" to přežiju. No je o čem přemýšlet, Vánoce se blížej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2009 Mně se moc líbit ty Marine Vintage Na ruce by mohly vypadat vemi neokoukaně Především povrchová úprava pouzdra je to co mně nutí opakovaně se k nim vracet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2009 Sú celkom fajn, ale ja by som radšej prijal arabské číslice ... Hodinky s rímskymi číslami vyzerajú tak nejako arogantne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 26. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2009 Pár "živých" fotek Steinhart Marine Chronometer Vintage: Zdroj: WUS, http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=287309 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sla.petr Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2009 Steinhart marine B-uhr jsou nádherné, jen chybí větší vodotěsnost nobo voděodolnost ?? 3 Atm u modelu marine je málo. Nebo dost ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2009 Steinhart Marine Chronometer Vintage Tady je menší ukázka, z čeho si zřejmě vzali inspiraci Steinhart Marine B-Uhr (mimo jiné ) Zdroj: WUS http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...7309&page=2 http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...1394&page=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se