Turki22 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Ahojte všetci, prosím o informácie. Tak som sa nejak rozhodol, že si kúpim pekné hodinky, ale ako sa tak okolo toho točím,krútim a získavam informácie, tak som stále nerozhodnejší a nerozhodnejší. Ešte chvíľu a navštívim doktora . Už keď som aj rozhodnutý, tak si zrazu prečítam nejaký negatívny príspevok k danej značke a koniec- začínam od začiatku. Pozitívne ale vnímam to, že som sa na 100% rozhodol pre automaty a quartzky som z môjho portfólia úplne vylúčil. Už sa len rozhodnúť pre značku a typ hodiniek. Určite ale nechcem ROLEX a pri Breitlingoch mám tiež určite pochybnosti, aj keď jeden model by som prijal. Zostávajú mi na výber OMEGY alebo TAG HEUER. Ako je to so strojčekami v hodinkách pri týchto značkách. Čital som, že Co-axial je v podtate to isté ako ETA. Je to pravda? Je kúpa hodiniek len o dizajne, vnútornosti su identické, s malými rozdielmi ? Nerád by som zainvestoval do hodiniek 100000 a zrazu zistím, že hodinky za 10000 majú rovnaký strojček, ako hodinky za 1000 . Jasné, treba zaplatiť logo, ale prečo platiť za vývoj, ktorý je vymyslený už pred 100 rokmi a dávno zaplatený. Ďakujem za informácie, vzhľadom na to , že som úplny nováčik, tak je dosť možné, priam isté, že sa ešte obrátim na Vas s prosbou o info. Ešte raz ďakujem.
Bask Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Ja teda nie som ziaden odbornik, ale ja si kupujem hlavne hodinky ktore ma oslovia same a az potom skumam aky je tam strojcek a ci som ochotny ho akceptovat. Co mi je platne ze ma napriklad Rolex dobre strojceky, ked sa mi nepaci.
Frantik Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Jestli chces investovat do hodinek 100 000,- tak by sis o tom mel asi neco zjistit a ujasnit si, co vlastne chces. V tvych dotazech neni ani to, jaky typ hodinek preferujes - do spolecnosti, casual, sportovni, apod. Prece je fajn si o tom neco precist a pak si vybrat a ne chtit po nas, abychom ti to tady vsechno popsali. Jinak ten rozpocet, ktery mas, je paradni a za to vyberes urcite skvele hodinky - a zrovna Rolex bych vzhledem ke skvelym strojkum, nezatracoval.
Peta-Biker Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 (upraveno) Poradím Ti Heuery - Autavie- krásné, nadčasové hodinky, které budou na ceně jen nabývat - jeden z nejlepších strojků, který spatřil světlo světa... Hodinky, které budeš moct bez ostudy přenechat svým potomkům Ceny jsou různé, dají se občas v bazarech a starožitnictvích sehnat od cca 10000Kč , ale za perfektní stav a nejžádanější model- bílý ciferník ( Jo Siffert) model, není problém utratit i 100 000Kč. Pro malou ukázku posílám jednu mou fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2009 uživatelem Peta-Biker
kacer001 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Autavia je skutečně dobrá volba, krásné hodinky, super strojek, dobrá investice. sám po nich pokukuji
B.F.G. Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Úplně stejně se dají poradit třeba Daytony, ale pán chce podle mě nové hodinky na denní nošení. Na toto je Autávií škoda.
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) B.F.G: To je těžko, mě by bylo zase líto denně nosit Daytony, které vím, že za třeba 10 000-20 000Kč neseženu určitě nikdy, což se někdy s Autaviemi podaří Ale je fakt, že Daytony jsou rovněž úžasné hodinky Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
ppprochy23 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Pokud chceš investovat částku okolo 100 000 Kč, tak určitě investuj do hodinek s in house strojkem. Ale každopádně si ujasni jaký typ hodinek budeš chtít, a to znamená hledat informace tady na chronomagu a hlavně nespěchat. Je tady spousta členů, kteří jsou odborníci a rádi ti poradí. Přeji ti dobrý výběr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se