Přejít na obsah

Zpovednice

cody

Doporučené příspěvky

"...přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu"

Tady někde :)

Ale to je jen marginální nepřesnost, sám bych to nevěděl, ale momentálně teď prodělávám trošku duchovní osvěty :D :D

máš pravdu byl to úpis ta zpovědnice pochopitelně patřila ke katolíkům holt člověk má po sobě číst

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
ja bych se chtel omluvit ypovi, ze jsem ho v noci vzbudil, kdyz sem byl trosku v nalade a mel jsem na nej otazky do nasi souteze. snad ses vyspal dobre :D

to je v pohodě, sem na to zvyklej z armády - doufám, že jsem ti neřekl číslo samopalu

Odkaz ke komentáři

utrejch: Souvisí to s turnajem na Čeladné?

Bohuzel ne ;-)

Souvisi to s tim ze mam v sobotu v mariankach a v nedeli v sokolove sve prvni dva turnaje, tak tam nechci udelat ostudu :)

edit: napravil jsem sve zavahani a hodinky uz jsou narizeny a nasazeny

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
U tebe jsem si toho ani nevsiml, ale kdybys videl jak pise jeden veledulezity cinovnik Mercedes klubu CR, tak by se ti asi ulevilo,protoze bys zjistil,ze to s tebou neni jeste tak zle :) Kazdopadne co jsem skoncil s vseobecne zamerenou vyukou na gymplu,tak muj pravopis tak znacne upada... Ale jen co se opet pustim do psani svoji knizky,tak se trosku zlepsim,bo si to ozivim :P

Omlouvam se,ze nemam hacky a carky,ale pisu z ajfounu a to trva milion let tam ty znamenka natukat...

Čoveče, zvláštní věc, že pišeš bez hačků a čárek jsem si všiml až po čtení omluvy.Fakt.Asi je to tím,že jsem to přelítl rychle a nevšiml jsem si.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Čoveče, zvláštní věc, že pišeš bez hačků a čárek jsem si všiml až po čtení omluvy.Fakt.Asi je to tím,že jsem to přelítl rychle a nevšiml jsem si.

Bez háčků a čárek píšu jen z mobilu... :)

Odkaz ke komentáři

pulku hodinek sem rozprodal ten zbytek to zrejme ceka taky a vubec netusim, co dal poridit. je to silne traumatizujici zazitek a uzira me to cim dal vic. nejcasteji mam na ruce pracovni calvin klein. boze, dej mi silu, abych znovu nalezl smysl chronozivota

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
pulku hodinek sem rozprodal ten zbytek to zrejme ceka taky a vubec netusim, co dal poridit. je to silne traumatizujici zazitek a uzira me to cim dal vic. nejcasteji mam na ruce pracovni calvin klein. boze, dej mi silu, abych znovu nalezl smysl chronozivota

skončíš u kvarcek jako já = na smetišti chronoživota, ale budeš šťastný :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...