Conrad Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 (upraveno) "...přišel do protestantského kostela poklekl a pravil otče zabil jsem.A ze zpovědnice se ozval laskavý hlas- Kolikrát milý synu" Tady někde Ale to je jen marginální nepřesnost, sám bych to nevěděl, ale momentálně teď prodělávám trošku duchovní osvěty :D máš pravdu byl to úpis ta zpovědnice pochopitelně patřila ke katolíkům holt člověk má po sobě číst Upraveno 26. července 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 ja bych se chtel omluvit ypovi, ze jsem ho v noci vzbudil, kdyz sem byl trosku v nalade a mel jsem na nej otazky do nasi souteze. snad ses vyspal dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 ja bych se chtel omluvit ypovi, ze jsem ho v noci vzbudil, kdyz sem byl trosku v nalade a mel jsem na nej otazky do nasi souteze. snad ses vyspal dobre to je v pohodě, sem na to zvyklej z armády - doufám, že jsem ti neřekl číslo samopalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 to je v pohodě, sem na to zvyklej z armády - doufám, že jsem ti neřekl číslo samopalu neee ale pomohl jsi. dokonce jsi byl slecne se kteou jsem mel sazku veeeelmi sympaticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 neee ale pomohl jsi. dokonce jsi byl slecne se kteou jsem mel sazku veeeelmi sympaticky to chápu, ve 03:00 mám vždycky sexy hlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Uz tyden jsem kvuli intenzivnimu dvoufazovemu golfovemu treningu nemel na ruce hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Uz tyden jsem kvuli intenzivnimu dvoufazovemu golfovemu treningu nemel na ruce hodinky ... Ale fuj .... 20x otcenas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 utrejch: Souvisí to s turnajem na Čeladné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Uz tyden jsem kvuli intenzivnimu dvoufazovemu golfovemu treningu nemel na ruce hodinky ... Tak bacha, aby Ti nejakej moderator nedal banana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 utrejch: Souvisí to s turnajem na Čeladné? Jak daleko to tam mas Peto? Nesehnal bys tam nejaky domcek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 (upraveno) utrejch: Souvisí to s turnajem na Čeladné? Bohuzel ne ;-) Souvisi to s tim ze mam v sobotu v mariankach a v nedeli v sokolove sve prvni dva turnaje, tak tam nechci udelat ostudu edit: napravil jsem sve zavahani a hodinky uz jsou narizeny a nasazeny Upraveno 29. července 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonebreakers Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 v pomlouvani čínských hodinek MM jsem nedržel basu s moderatory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Jak daleko to tam mas Peto? Nesehnal bys tam nejaky domcek? A nechtěl bys docela krásnou parcelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Nafóru snad ani ne, ale doma jsem lhal prakticky o ceně všeho, co se tohoto fóra týká. Tak pod toto se podepíšu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 ...donedavna jsem byl trochu pysnej a nafoukanej... Ted uz jsem, nastesti, dokonalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 U tebe jsem si toho ani nevsiml, ale kdybys videl jak pise jeden veledulezity cinovnik Mercedes klubu CR, tak by se ti asi ulevilo,protoze bys zjistil,ze to s tebou neni jeste tak zle Kazdopadne co jsem skoncil s vseobecne zamerenou vyukou na gymplu,tak muj pravopis tak znacne upada... Ale jen co se opet pustim do psani svoji knizky,tak se trosku zlepsim,bo si to ozivim Omlouvam se,ze nemam hacky a carky,ale pisu z ajfounu a to trva milion let tam ty znamenka natukat... Čoveče, zvláštní věc, že pišeš bez hačků a čárek jsem si všiml až po čtení omluvy.Fakt.Asi je to tím,že jsem to přelítl rychle a nevšiml jsem si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Nafóru snad ani ne, ale doma jsem lhal prakticky o ceně všeho, co se tohoto fóra týká. Pod to se můžu s čistým svědomím a bez lhaní podepsat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Čoveče, zvláštní věc, že pišeš bez hačků a čárek jsem si všiml až po čtení omluvy.Fakt.Asi je to tím,že jsem to přelítl rychle a nevšiml jsem si. Bez háčků a čárek píšu jen z mobilu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 pulku hodinek sem rozprodal ten zbytek to zrejme ceka taky a vubec netusim, co dal poridit. je to silne traumatizujici zazitek a uzira me to cim dal vic. nejcasteji mam na ruce pracovni calvin klein. boze, dej mi silu, abych znovu nalezl smysl chronozivota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 pulku hodinek sem rozprodal ten zbytek to zrejme ceka taky a vubec netusim, co dal poridit. je to silne traumatizujici zazitek a uzira me to cim dal vic. nejcasteji mam na ruce pracovni calvin klein. boze, dej mi silu, abych znovu nalezl smysl chronozivota skončíš u kvarcek jako já = na smetišti chronoživota, ale budeš šťastný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se