lucid Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Dnes je budu mít celý den na ruce, docela dost chození po venku apod. Tak uvidím zítra, jak dlouho půjdou. Každopádně radost opravdu nemám. Jinak máte nějaký tip, čím by mohl být problém způsoben?To nemá cenu spekulovat, ponosíš, uvidíš, pokud bude nátah stále slabý, já osobně bych komunikoval s creationwatches.com, reklamoval u nich a požadoval, aby poslali zcela nový kus. Když tak dáš 150,-Kč za pošťáka. Nicméně ještě bych se přeptal celníků jak se to řeší, aby Ti při dalším zaslání neúčtovali DPH. Jak se tady v tom někdo začne vrtat, tak to taky může být začátek konce.
ggrand Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Posílat nepojištěnou zásilku přes půl světa není dobrý nápad. Pokud se balík pojistí, tak cena poštovného vyroste(500-600,-) tak, že je rozumější jít ke svému hodináři, ať se na ně podívá.
JanZed Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Právě jsem koukal, že cena se pohybuje kolem 500,když k tomu člověk připočítá možné problémy s DPH při návratu, uváží tu otravu s komunikací, poštou... Tak myslím, že radši zajdu k hodináři no definitivně uvidím zítra.
lucid Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 (upraveno) Posílat nepojištěnou zásilku přes půl světa není dobrý nápad. Pokud se balík pojistí, tak cena poštovného vyroste(500-600,-) tak, že je rozumější jít ke svému hodináři, ať se na ně podívá. Právě jsem koukal, že cena se pohybuje kolem 500,když k tomu člověk připočítá možné problémy s DPH při návratu, uváží tu otravu s komunikací, poštou... Tak myslím, že radši zajdu k hodináři no definitivně uvidím zítra.Co takhle se zkusit nejprve informovat a zorientovat. Posílat to jako (cenný) balík je nesmysl. Já hodinky zásadně posílám jako cenné psaní. Za podobných podmínek (tzn. automatické pojištění a sledování) je možné je poslat po celým světě, samozřejmě s výjimkou několika zemí (nelze např. do Velké Británie): info o této službě je např. zde: http://www.ceskaposta.cz/sluzby/psani/zahranici/cenne-psani-do-zahranici - zde je i seznam, kam lze poslat. Když jsem to projel kalkulátorem (http://www.postaonline.cz/kalkulacka-postovneho/-/typ/zasilka), pak cenné psaní by mělo do Singapuru (předpokládám, že je to sídlo firmy), stát do 250,-Kč. Teprve pokud by to nešlo, hledal bych pomoc u hodináře. Jedná se o nové hodinky, pokud je někdo u nás otevře a pak pokrčí rameny, tak nevím jak to bude s případnou reklamací u prodejce. Nicméně bych se primárně spojil s creationwatches.com a hledal řešení, jak uvádí na webu, nějaké servisy mohou mít i po Evropě, nicméně ta cena za pošťáka by byla podobná. A zase záležím co firma v celní deklaraci uvede: pokud uvede cenu nula, s tím, že se jedná o výměnu, pak se DPH vypočítávat nebude a prokázat, že to není šméčko samozřejmě lze. Upraveno 3. března 2014 uživatelem lucid
Návštěvník LukeD Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Ahoj vespolek. Volal jsem do Altra s tím, že bych chtěl vyladit přesnost na strojku 6R15 (Sumo), předchází se mi o 10s/d. Bylo mi řečeno, že tento kalibr už přesnějš vyladit nejde, že je to maximum. Ať to tam prý nenosím. Přitom tady na fóru sem četl, že to je možné. Nevim co si o tom mám myslet. Jen tak pro zajímavost, jak dlouho ty hodinky nosíš? Pokud by to byly týdny, tak bych jim dal čas, ať si sednou v duchu následující citace: Some users report that the watch will "settle down" to a more reasonable accuracy level after being worn for a couple of months. So, please let the watch to settle down to a more accurate level. V případě měsíců či let bych pak tedy hledal hodináře, který si s nimi vyhraje, pokud na tom přesnějším chodu tak trváš. Ale souhlasím s většinou, že +10 sekund denně, tj. cca minutu týdně bych u automatů vůbec neřešil. Navíc se ti předbíhají, což je dle mého ta lepší varianta. Ostatně, proto to ti Japonci také z výroby nastavují, jak uvádí Ikuo Tokunaga: Since the delay of time poses a problem on social life, daily rate is adjusted to a little fast than the center, in order to that the accuracy of the watches go by the side of safety.
ggrand Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Nevěděl jsem, že jde do té obálky dát krabička s hodinkama. To je pak jiná.
lucid Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Nevěděl jsem, že jde do té obálky dát krabička s hodinkama. To je pak jiná.V pohodě, místo malé použiješ velkou a zbytek prostoru něčím vyplníš, třeba bublinkovou fólií.
JanZed Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tak po včerejším aktivním nošení vydržely pouhých 14h od odložení
Lude Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Jen tak pro zajímavost, jak dlouho ty hodinky nosíš? Pokud by to byly týdny, tak bych jim dal čas, ať si sednou v duchu následující citace: ..........Ahoj. Hodinky mám už přes rok a něco. Když sem je kupoval byly vyladěné na +2s/24h, což bylo super. Po roce se mi začly zpožďovat až -20s/24h. Nechal sem udělat komplet vyčištění u p.Frýdla. Řekl mi, že maziva uvnitř stroje degradovala. Ten mi je na vánoce předal vyčištěné, namazané. Sice je seřídil do plusu, ale těch 10s udělají přes den. V noci dalších +5-6s. Takže celková odchlka za 24h je něco kolem +15s/24h. Teď má Frýdl už od února stop na přijímání hodinek na opravy. Vím, že ten stroj je možné doladit.
lucid Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Jen tak pro zajímavost, jak dlouho ty hodinky nosíš? Pokud by to byly týdny, tak bych jim dal čas, ať si sednou v duchu následující citace: Ahoj. Hodinky mám už přes rok a něco. Když sem je kupoval byly vyladěné na +2s/24h, což bylo super. Po roce se mi začly zpožďovat až -20s/24h. Nechal sem udělat komplet vyčištění u p.Frýdla. Řekl mi, že maziva uvnitř stroje degradovala. Ten mi je na vánoce předal vyčištěné, namazané. Sice je seřídil do plusu, ale těch 10s udělají přes den. V noci dalších +5-6s. Takže celková odchlka za 24h je něco kolem +15s/24h. Teď má Frýdl už od února stop na přijímání hodinek na opravy. Vím, že ten stroj je možné doladit.Tady nejde primárně o přesnost, ta je vedlejší, ale o nátah, který je opravdu slabý. Pokud máš winder, dal bych to ještě do něj a zkusil je natáhnout v něm a pak stopnul za kolik dojdou. Jinak bych to ale opravdu viděl na tu reklamaci.
JanZed Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tady nejde primárně o přesnost, ta je vedlejší, ale o nátah, který je opravdu slabý. Pokud máš winder, dal bych to ještě do něj a zkusil je natáhnout v něm a pak stopnul za kolik dojdou. Jinak bych to ale opravdu viděl na tu reklamaci. Winder nemám. Už jsem začal komunikovat s creationwatches. Trochu mě zarazilo, že z mého mailu, kde jsem popsal problém a mé znepokojení, nějak nepochopili asi, že bych rád hodinky reklamoval a poslali mi nějaké obecné rady a že v případě nepřesnosti hodinek mám zkusit do nich nějak lehce bouchnout. Předpokládám ale, že to můj problém nevyřeší.
lucid Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Bouchnutí nátah určitě nevyřeší. Napiš jim, že deklarovaný "Continuous operating time" není ani zdaleka 41 hodin, ale že provozní doba je max 14 hod. při celodenním intenzivním nošení, jinak i méně.
JanZed Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 tak, chystám se poslat hodinky na reklamaci. Mohl by mi někdo, kdo s tím má zkušenosti, potvrdit, že tedy stačí, abych to v nějaké krabičce dal do té obálky a poslal jako cenné psaní za nějakých těch 220 korun? Tady je, co mi oni napsali: "If your RMA has been approved for repair, while packing, you can exclude the original box and pack just the watch in a generic cardboard box with bubble wrap or foam to provide protection. If you decide to include the original watch box, please note that it might get damaged unless you pack it very carefully."+"Please include a printed copy of the RMA form in the package and send the package to the below address. Please indicate "Return timepiece for repair" (if you are sending for repair) or "Return Merchandise (timepiece)" (if you are sending for a refund/exchange) on the customs slip (CN22)."+"Once you have sent the package, please send an email to contact@creationwatches.com with the package reference number for the package."
lucid Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 S reklamací zkušeností nemám, s posíláním jako cenného psaní ano. Hodinky dobře zabal. omotej bublinkami, smršťovací fólií apod., pokud máš vhodnou krabičku nebo pouzdro, dej do něj a obálku "vystel" např. další bublinkovou fólií, ať se v ní balíček nemůže příliš pohybovat a je chráněn ze všech stran. Napiš na obálku co požadují. Po odeslání Ti na poště dají stvrzenku s podacím číslem, pohyb zásilky pak lze sledovat i anglické mutaci CP: http://www.postaonline.cz/en/trackandtrace
JanZed Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Možná někoho bude zajímat, jak dopadlo mé odeslání hodinek na reklamaci do Creationwatches. Děkuji uživateli lucid, který mi poradil, jak to odeslat. Dnes mi dorazily zpět, dal jsem asi 230 Kč za poslání tam, 12 USD jsem platil na poslání nazpět přes DHL, DHL jsem navíc doplácel 176 Kč za DPH, ale asi ani nemám čas nějak dohadovat, že bych DPH platit neměl, ani nevím, zda to jde? V Creationwatches se na mě navíc pokoušeli vymáhat 20 USD za to, že jsem hodinky poslal na pravidelný servis a chvíli trvalo než jsem se komunikací dostal až k někomu povolanému, kdo uznal, že mi byla schváleno odeslání na reklamaci a nic takového platit nemusím. Každopádně celkem mě to vyšlo na skoro 700 Kč a spoustu času navíc. Na hodinkách naštěstí nejsou žádné škrábance apod. jenom jsem si všiml smítka na číslovce datumu 31. Přišly bez krabičky, o kterou jsem tak přišel, a bez jakéhokoliv papíru, který by popisoval, co s nimi kdo dělal a zda nalezli závadu a zda například provedli test vodotěsnosti. Celkově mám takový rozpačitý dojem z nákladů a jejich přístupu, ale hlavně doufám, že je opravdu opravili a budou mít udávanou rezervu. Uvidí se zítra.
ggrand Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Tak to je mi líto, ale říkal sem, že reklamace bude zkušenost k nezaplacení=naho_no.
nickolas Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Tak to neni uplne vesele cteni. Vypada to ze v creationwatches je vse ok jen do potreby reklamace <br />Uz jsem u nich kupoval, ale nereklamoval. Mozna tu zkusenost soupni do recenzi...nekde tam creationwatches myslim je. <br /><br />
Ivanhoe34 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 jasne, mozes pokracovat s pisanim rovno tu:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25010-wwwcreationwatchescom/page-4 cakam od nich coskoro zasielku. moc mi toto citanie na dobrej nalade nepridalo... snad bude vsetko ok...
JanZed Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Odesláno 13. května 2014 Trochu mě to odrazuje od různých dalších obchodů ze zahraničí přes internet. Jinak si myslím, že i to, že mi vůbec takto "rozbité" hodinky původně došly, není moc dobrá vizitka obchodu. Nebo se toto nedá obchodníkem kontrolovat? Zkušenost jsem překopíroval do sekce recenzí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se