pavel1980 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 RamboAmadeus: podle fotek bych soudil na originál (jde o model BG-132), nevidím oproti originálu žádný rozdíl a nikde jsem ani nenašel nic o tom, že by se dělaly i jako faky. Za 300,- je to slušný kup (předpokládám, že jsou použité, nové stojí cca. 2.000,-, ale i tak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RamboAmadeus Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 pavel1980: Díky, za reakci, slečna poslala hodinky i se záručákem platným ještě rok. Přítelkyně už vesele mačká čudlíky. Asi budu mimo téma, ale chci se zeptat, pásek hodinek má do bílé barvy fakt daleko, spíš taková slonovinová. V kontrastu se samotným tělem hodinek je to rušivé, i hrany pásku jsou jakoby začernalé, asi od oblečení. Na fotografiích z netu jsou barvy totožné, zajímá mě, zda lze pásek nejakým způsobem vybělit do původního stavu. Za tipy předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Podle mne nejde. Proto se bílým g-shokům bráním i když se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Na netu jsou různé "zaručené" návody typu lázeň v technickém peroxidu vodíku nebo v Savu, ale těžko říct, jestli by se nějak nezměnila struktura materiálu (třeba že by zkřehnul). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Já čas od času čistím hrany pásku svých žlutých G-shocků lékařským lihobenzínem, začernění od oblečení jde pěkně dolů. Ale ta slonovinová barva bude trvalá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RamboAmadeus Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Díky za rady, zkoušel sem zatim jen lihovej čistič, ale s žádnym výsledkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Zkus fakt ten líh s benzínem, dá se to koupit v lékárně a je to asi nejšetrnější a nejúčinnější čistič. Lékařský benzín je málo účinný, líh samotný nebo lihový čistič zase může naleptat některé plasty, ale ten lihobenzín je super. A krásně voní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Čistič jo, ale určitě je nevybělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Novinka, fíky GX-56... http://www.sbazar.cz/murgehasak/detail/6714258-hodinky-casio-gx-56-g-shockdatumstopkybudiknovepostou-nebo-osobne-praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 (upraveno) fake g shock tough solar (tlačítko light vpravo nahoře!!!! světla se spouští přes to vrchní s G správně a dokonce je ,, vylepšení o multi band,, :-) http://obleceni.bazos.cz/inzerat/37156726/G-shock.php Upraveno 17. července 2014 uživatelem Napoleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 To je rychlost, G-9300 Mudman jsou na trhu jen chvíli a voila, už tu jsou fíky. Nekup to za 650 korun... http://obleceni.bazos.cz/inzerat/37767411/Hodinky-G-shock-G-9300-3-BARVY.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Prosím o radu. Origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Určitě origo. Mám je doma a vše sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 bezpochyby vše originální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Myslel jsem si to. Děkuji moc, již objednáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Hustý. Jsem si vždycky říkal, že se asi nevyplatí dělat napodobeniny hodinek, které si může člověk bez obav dopřát kdykoliv si vzpomene z jedné průměrné české výplaty a ani ho to nijak zvlášť nezasáhne. No člověk se furt učí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 "Fejkujou" se i mnohem levnější digi. Třeba Casio A 159 W v ceně skoro desetinové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Muzete prosim posoudit hodinky v inzeratu http://obleceni.bazos.cz/inzerat/40563685/Hodinky-Casio-G-Shock-G-7900-1ER.php ? Jsou to origa, nebo fake, pripadne proc tak soudite? Je to kvuli tlustejsim popiskam, nebo proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 To co je v inzerátu na fotografii je fake, to co je ve videu je Casio. Můžeš posoudit sám - zastav si to video např. v čase 0:59 a porovnej si display ;-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se