Bushman Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 V tom posledním inzerátu na sbazaru to ten smejd navíc dobre ví - na hodinkách je s-shock, on je prezentuje jako casio g shock. Prej je prodává pod cenou ... :-))))))
Arkham Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) Někdy předloni jsem v Havl.Brodu natrefil na hodinářství plné těchto fejků,měli jich dva otočné stojany.Bylo to v ulici z náměstí nahoru po levé straně.Na můj dotaz zda si jsou vědomi co vystavují holčina s telecím výrazem pípla že je jen prodavačka a o hodinkách nic neví. Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem Arkham
Bushman Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 To snad nemůžu někdo, kdo si říká hodinář, někde nabízet...
Arkham Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Jak vidíš může,a nechá tam prodávat naprostého laika.Měli tam i normální sortiment - Casia a pak quartz dreky do litru. Jinak v tomhle městě je několikero schovaných hodinářství kde se najdou hlavně quartzky včetně chron ještě z 90.let - zjevně pozůstatky podnikatelského optimismu poplatného době pořízení.Sběratelům tohoto doporučuji město prošmejdit.Pro chronomagora ideální destinace,blázinec v místě.
Standis Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) už to do jiného vlákna dával člen wizard-ov, tady je máte snad i se zárukou a úplně nové http://postovnezdarma.cz/panske-hodinky-s-shock?uid=9999915063&utm_source=Skrz.cz&utm_medium=Rival.cz&utm_campaign=rival.cz Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem Standis
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 No ale zase ana-digi Rangemany to jen tak někdo nemá...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 V 28. 12. 2014 v 10:29, Arkham napsal: Jak vidíš může,a nechá tam prodávat naprostého laika.Měli tam i normální sortiment - Casia a pak quartz dreky do litru. Jinak v tomhle městě je několikero schovaných hodinářství kde se najdou hlavně quartzky včetně chron ještě z 90.let - zjevně pozůstatky podnikatelského optimismu poplatného době pořízení.Sběratelům tohoto doporučuji město prošmejdit.Pro chronomagora ideální destinace,blázinec v místě. Havlíčkův Brod je ode mne jen cca 80 km....docela vážně uvažuji, že si v úterý udělám takový pěkný celodenní výlet :-)
gaPPak Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Pro pobavení jedna z dovolené ve Slovinsku. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem gaPPak
Lobber Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) V 28. 12. 2014 v 10:11, Arkham napsal: Někdy předloni jsem v Havl.Brodu natrefil na hodinářství plné těchto fejků,měli jich dva otočné stojany.Bylo to v ulici z náměstí nahoru po levé straně.Na můj dotaz zda si jsou vědomi co vystavují holčina s telecím výrazem pípla že je jen prodavačka a o hodinkách nic neví. Máš na mysli E***o F***s ??? Nebo jinou prodejnou ??? Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Lobber
Arkham Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Název už nevím,ani jsem na něj pořádně nekoukal.Prostě jsem viděl hodinky,vlezl dovnitř a nestačil se divit.Co si pamatuji měli krom těch"G-Shocků" i módní hlavně dámský brak a taky origo Casia.Bylo to někde blíž od náměstí vlevo,protože dál směrem k soudu bylo ještě jedno ale spíš dvě zlatnictví s normálním sortimentem,měli tam dnes už vintážní quartz švýcary.
Rodkopf Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 to jsou fakt hnusy velebnosti http://www.ebay.de/itm/CASIO-G-SHOCK-/121532375410?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item1c4be4e172
Bushman Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 No to je teda hnus. Že vůbec někdo má žaludek tohle inzerovat.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Já bych řekl, že ty géčka pod tím odkazem na ebay.de jsou pravý... http://mygshock.com/2009/10/25/aw-560d-7cv-analog-digital-g-shock-on-50gs/ Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem Chilliluk
Bushman Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 No vidíš, to bych neřekl, když se na ně podívám, vypadají dost divně. Ale asi máš pravdu.
pavel1980 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 JJ, sice mají dost zvláštní design, taky se mi nelíbí, ale jinak vypadají jako origo AW-560, tohle fejky nebudou.
t2 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 AW 500 existujou v mnoha variantách. Tady pár na ukázku. A ještě jedna věc, jsou kovový a mají screwback! To se už krom frogů nevidí.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Oficiální CZ distribuce "kvalitních" hodinek značky S-SHOCK s dvouletou zárukou: http://www.s-shock.cz/ Ciferník hodinek: kolo, tvrzený plast Typ zobrazení: Analog - Diginal LCD: LED Jo a velice kvalitní zpracování je údajně posunuje na úroveň podobného drahého modelu značky G-Shock.. Taky maji ty rafiky a vodotěsný jsou s trochou štěstí do deště taky, takže není co řešit Edit: ...teda kromě ceny, teď jsem si všimnul, jak jsou drahý... Upraveno 14. února 2015 uživatelem Chilliluk
pavel1980 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Tak to je síla. Stránka teda slušná, to musím uznat, vypadá docela profesionálně, ale jinak... Alespoň, že to neprezentují jako Casio.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Dokonce u nich funguje i 14-ti denní možnost odstoupení od smlouvy. Trochu mě láká si je objednat, pořádně prohlédnout nejdřív zvenku, pak je nepozorovaně otevřít, kouknout i dovnitř a pak je zase zavřít - všechno samozřejmě nafotit a dát to sem na fórum...a pak jim je zase vrátit
pavel1980 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Docela mě na té stránce dojal ten akčně vystrojenej voják nahoře, ale se vzduchovkou :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se