Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V tom posledním inzerátu na sbazaru to ten smejd navíc dobre ví - na hodinkách je s-shock, on je prezentuje jako casio g shock. Prej je prodává pod cenou ... :-))))))

Odesláno (upraveno)

Někdy předloni jsem v  Havl.Brodu natrefil na hodinářství plné těchto fejků,měli jich dva otočné stojany.Bylo to v ulici z náměstí nahoru po levé straně.Na můj dotaz zda si jsou vědomi co vystavují holčina s telecím výrazem pípla že je jen prodavačka a o hodinkách nic neví. :furious:

Upraveno uživatelem Arkham
Odesláno

Jak vidíš může,a nechá tam prodávat naprostého laika.Měli tam i normální sortiment - Casia a pak quartz dreky do litru.

Jinak v tomhle městě je několikero schovaných hodinářství kde se najdou hlavně quartzky včetně chron ještě z 90.let - zjevně pozůstatky podnikatelského optimismu poplatného době pořízení.

Sběratelům tohoto doporučuji město prošmejdit.Pro chronomagora ideální destinace,blázinec v místě. :)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno
  V 28. 12. 2014 v 10:29, Arkham napsal:

Jak vidíš může,a nechá tam prodávat naprostého laika.Měli tam i normální sortiment - Casia a pak quartz dreky do litru.

Jinak v tomhle městě je několikero schovaných hodinářství kde se najdou hlavně quartzky včetně chron ještě z 90.let - zjevně pozůstatky podnikatelského optimismu poplatného době pořízení.

Sběratelům tohoto doporučuji město prošmejdit.Pro chronomagora ideální destinace,blázinec v místě. :)

Havlíčkův Brod je ode mne jen cca 80 km....docela vážně uvažuji, že si v úterý udělám takový pěkný celodenní výlet :-)

Odesláno (upraveno)
  V 28. 12. 2014 v 10:11, Arkham napsal:

Někdy předloni jsem v  Havl.Brodu natrefil na hodinářství plné těchto fejků,měli jich dva otočné stojany.Bylo to v ulici z náměstí nahoru po levé straně.Na můj dotaz zda si jsou vědomi co vystavují holčina s telecím výrazem pípla že je jen prodavačka a o hodinkách nic neví. :furious:

Máš na mysli E***o F***s ??? Nebo jinou prodejnou ???

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Název už nevím,ani jsem na něj pořádně nekoukal.Prostě jsem viděl hodinky,vlezl dovnitř a nestačil se divit.Co si pamatuji měli krom těch"G-Shocků" i módní hlavně dámský brak a taky origo Casia.Bylo to někde blíž od náměstí vlevo,protože dál směrem k soudu bylo ještě jedno ale spíš dvě zlatnictví s normálním sortimentem,měli tam dnes už vintážní quartz švýcary.

Odesláno

AW 500 existujou v mnoha variantách. Tady pár na ukázku. A ještě jedna věc, jsou kovový a mají screwback! To se už krom frogů nevidí.

post-673-0-78541600-1420659372_thumb.jpg

post-673-0-53852600-1420659385_thumb.jpg

post-673-0-07236400-1420659395_thumb.jpg

post-673-0-52334600-1420659452_thumb.jpg

• po měsíci...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Oficiální CZ distribuce "kvalitních" hodinek značky S-SHOCK s dvouletou zárukou:

http://www.s-shock.cz/

Ciferník hodinek: kolo, tvrzený plast

Typ zobrazení: Analog - Diginal

LCD: LED

Jo a velice kvalitní zpracování je údajně posunuje na úroveň podobného drahého modelu značky G-Shock..     :gora:

Taky maji ty rafiky a vodotěsný jsou s trochou štěstí do deště taky, takže není co řešit  :D

Edit: ...teda kromě ceny, teď jsem si všimnul, jak jsou drahý...

Upraveno uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Dokonce u nich funguje i 14-ti denní možnost odstoupení od smlouvy. Trochu mě láká si je objednat, pořádně prohlédnout nejdřív zvenku, pak je nepozorovaně otevřít, kouknout i dovnitř a pak je zase zavřít - všechno samozřejmě nafotit a dát to sem na fórum...a pak jim je zase vrátit   :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...