casiotron Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 :D Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Siwi, je to fejk DB-520, ale na víčku je to značené DB-55W. A originál DB-55W jsou ve skutečnosti plasťáky a vypadají jinak. To, že to je ale fejk je znát na první pohled i bez označení. Děkuju za vysvětlení. Už je mi to jasné. až se budeš pořádně dívat, zjistíš, že jsi tu s názorem originálu osamocen Honzo, jsou chvíle, kdy mi svými "odpověďmi" lezeš neskutečně na nervy, a toto je jedna z nich. Vysvětlím proč:Když se tu někdo někoho na něco zeptá, vylezeš ty a na otázku reaguješ opovržlivě ve stylu: "Na tohle se může ptát jenom blbec, pořádně se podívej, najdi si to, atd..." Konkrétně od tebe se mě dotkla tvá reakce: "Až se budeš pořádně dívat...". Viděli jsme se spolu už asi 3x. Známe se tedy osobně. Ty narozdíl od Jirky víš, že skoro nevidím. Se svými 12 dioptriemi vždy něco přehlédnu. Takže dívat se nikdy nebudu požádně. A jsem odkázán na to, co mi kdo řekne. Proto se také ptám. Buhužel vždy se najde někdo - řekněme - méně ochotný toto pochopit. A naopak. Jirka tohle o mě neví a přesto mi vše perfektně popsal a vysvětlil. Takhle si myslím, že bychom spolu měli na fóru komunikovat. Píšeš rychleji než čteš. Navíc dosti často napsaný text interpretuješ chybně. Důkazem budiž má otázka a tvá odpověď. Na konci mé otázky je otazník: "Je to teda fejk nebo jsou to originál Casia?" Otazník na konci věty znamená, že se ptám a nikoliv, že tvrdím, že je to originál. A opět. Od jiných se mi dostalo slušné odpovědi, od tebe jen opovržlivé reakce a ještě k tomu úplně mimo: "...že jsi tu s názorem originálu osamocen."No... Celkem ostuda. Ale ne moje, že se ptám, ale tvoje, že:máš potřebu se neustále nad někoho povyšovat, a při tomna to nemáš, protože nedovedeš správně porozumět sdělení ostatních. Tebe totiž zajímá jen to, čím se tu prezentuješ ty sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 ...tak už máme padělky i celoocelových pětitisícovek... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Když se fejkujou i F-91... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 ...tak už máme padělky i celoocelových pětitisícovek...Slušný fejk, strašná sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 (upraveno) Tak ten typos to je démon, Fotky z MHD a ještě fíky. Bych to zavíral.https://elektro.bazos.cz/inzerat/96391430/Hodinky-casio-G-SHOCK-gg-1000-st-steel-back-j.php Upraveno 5. listopadu 2018 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Tak ten typos to je démon, Fotky z MHD a ještě fíky. Bych to zavíral.https://elektro.bazos.cz/inzerat/96391430/Hodinky-casio-G-SHOCK-gg-1000-st-steel-back-j.php To je hnus.. Ale dát lepší cenu, bych se vsadil že to někdo koupí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Amertime z ebay: https://www.ebay.com/itm/Amertime-Watch-200m-Divers-Shock-Resistant-Watch-Casio-Dw-5600-interests/142710910509?hash=item213a3bae2d:g:6ooAAOSwj4lam5DiMají screwback a desetiletou baterku, možná jsou to jedny z kvalitativně nej faků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Nechybí jim bezel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 jojo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Čo to je za vergeľ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Tak alespoň tam nemají Casio G-Shock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 SKMEI je čínský vergl, celkem známý kdejakými kopiemi Casio modelů. Osobní zkušenost nemám, nestálo mi to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Sice ne géčka, ale tohle mě po ránu dostalo "přenádherné Casio s hnědým ciferníkem" - dodrbané, špinavé a navíc fíky. https://www.sbazar.cz/chooper662/detail/58213567-prenadherne-casio-s-hnedym-cifernikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 A v Olomouci. Ze bych to prubnul? Znacka je vyrazena dokonce na dynku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ani bych do toho nekopl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 (upraveno) Čau, pozná někdo z toho jestli jsou to originál ne fake? Díky https://elektro.bazos.cz/inzerat/100550317/Hodinky-g-shock-casio-gg1000.php Upraveno 10. února 2019 uživatelem dopsler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Čau, pozná někdo z toho jestli jsou to originál ne fake? Díkyhttps://elektro.bazos.cz/inzerat/100550317/Hodinky-g-shock-casio-gg1000.phpZ tejto fotky to vyzerá na originál, nie fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 V tom inzerátu z odkazu tahle fotka není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se