t2 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Tyhle dvě fotky jsou z jednoho inzerátu. Podle mě ukazují dva různé kusy hodinek. Jen akademická otázka: kde je reálná nejnižší cena pravých A168?https://www.ebay.com/itm/CASIO-Retro-Classic-Unisex-Digital-Steel-Bracelet-Watch-A168WA-1YES-Gold-Boxed/264144615732?hash=item3d803ef934%3Ag%3AYQgAAOSws0pcQGzH&LH_BIN=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Ve městečku Santa Teresa Gallura někdo Panence Marii obětoval svoje digitálky. Byly to však fejky Casií a ještě k tomu měly vyteklý displej. Tak nevím nevím, jestli si to dárce tam nahoře spíš neposral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Fakové Glaciéry a hned dvakrát:Tady pobavila nálepka "original japan" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Fakové Glaciéry a hned dvakrát:glac a1.jpgglac a2.jpgTady pobavila nálepka "original japan"glacier a.jpgglacier b.jpgŠak to taký vergeľ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Koukám, že segmenty displeje se čimdáltim víc blíží originálu. Akorát ten dot-matrix na druhých je jasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Toto sa mi dnes dostalo do ruk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 (upraveno) Ještě se to dá dobře poznat. Upraveno 7. června 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Ale vyzerá to sakra dobre spravené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Dneska mě potkalo tohle, dw jsem v ruce ještě v ruce neměl a proto bych se rád pozeptal moudrejsich... Je to jasnej fejk, nebo skládačka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Taký fejk, že to bije do očí, grafika displeja, a sme doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Tak to bylo rychlý, díky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Těžko říct, originál Casio má šroubky s prořízlou drážkou, ale jinak to vypadá docela originálně, font displeje i písma na bezelu sedí, tak si to netroufám odhadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Ale jo, asi fejk, originály mají to "R" ve značce dne na displeji (FR) jinak. Ale jinak jsou celkem věrný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Já jim teda docela věřil se přiznám... I když pár věcí mě přišlo divnejch :-) Každopádně se budu muset doučit ty grafiky, zda se, že je to celkem dobrej identifikátor pravosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 No, já mám pocit, že ani uvnitř Casia takhle nevypadaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 (upraveno) 6935 Glaciéry jsem ani nenašel. A mezera ve vyznačené oblasti mi přijde jinak veliká než u Orig jiných verzí 6900. Taky se mi zdá ražba dýnka moc mělká. Plus již zmíněné: šroubky + vzhled modulu + tvar "r" Upraveno 12. června 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Fejk jak bejk, přesto mi víčko přijde docela pěkně udělaný, ražba bývá na některých (laciných) typech i mělčí a font číslic bych já nepoznal rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 (upraveno) Ty číslice jsou zajímavý, našel jsem dva fonty... Obrázky jsou oba z ofiko webu g-shock. Je ten font jinej třeba kvůli barvě pozadí? Upraveno 12. června 2020 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 U inverzního displaye jsou segmenty číslic silnější pro lepší čitelnost, to je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se