Standis Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 no nekupte to za ty prachy by mě zajímalo co by mi skutečně přišlo v balíčku, protože na těch fotkách mi připadaj jako origoš. RISEMAN SKORO ZADARMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendr Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 no tady na tom odkazu jak jsi dal jsou origo... ale když se koukneš na další aukce, tak tam už to vypadá trochu jinak http://cgi.ebay.com/New-CASIO-G-Shock-9200-Leisure-Sport-Electronic-Watch-/320508787749?pt=Wristwatches Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 on nabízí více druhů, to já vím a vše fake a podle mě dal úmyslně u těch černých fotku originálů, ale pošle ti pak fejky. kde by pak vzal 1000ks origoš Risemanů, to by musel mít na to fabriku. Prodal jich 436ks a ještě jich má k dispozici 564ks.ať žije Čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Fake Casio G-Shock 7900 : Original : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amesiowa Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Ahoj všem, jsem tu poprvé a jsem naprostý laik.Zajímalo by mě, jak poznat kopii a originál u hodinek Casio G-Shock bape.Jedny jsem si koupila přes aukro, kde je jeden chlapík kupuje na ebayi a dál prodává.Za tu cenu mi bylo jasné, že se o originál spíše nejedná.Včera hodinky přišli, jen v bublinkové obálce, bez ničeho.Vypadají celkem dobře, až na to že řemínek je o trochu světlejší a hlavně nemají sklíčko ale pouze nějqaký plast, který se mi podařilo nehtem ihned poškrábat, ale jak říkám za 500 to neřeším.Jen by mi pomohlo, kdybyste mi někdo pro příště poradil, podle čeho se orientovat a vyvarovat se podobnýmu fejku. Jsou to tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 KLIK Obecně - font číslíček na displeji,kvalita zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amesiowa Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Ahoj všem, jsem tu poprvé a jsem naprostý laik.Zajímalo by mě, jak poznat kopii a originál u hodinek Casio G-Shock bape.Jedny jsem si koupila přes aukro, kde je jeden chlapík kupuje na ebayi a dál prodává.Za tu cenu mi bylo jasné, že se o originál spíše nejedná.Včera hodinky přišli, jen v bublinkové obálce, bez ničeho.Vypadají celkem dobře, až na to že řemínek je o trochu světlejší a hlavně nemají sklíčko ale pouze nějqaký plast, který se mi podařilo nehtem ihned poškrábat, ale jak říkám za 500 to neřeším.Jen by mi pomohlo, kdybyste mi někdo pro příště poradil, podle čeho se orientovat a vyvarovat se podobnýmu fejku. Jsou to tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Tady je to trochu těžší......APE jsou ase nejvíce fejkované G-čka. Proto Tě odkazuji na WUS forum,kde se tomu věnují lidi,kteří to opravdu poznají. V odkazu je vlákno,kde to řeší...... A prosím Tě,fotky dávej menší......příště Ti ty fotky smáznu. Jsi tu nový,tak jsem je zmenšil sám. Optimum(mimo prodejní sekci a sekci fotogalerie) je rozměr 800 x 600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jestli to je nakup na ebay tak dle odborniku WUS je to na 99% fake. Tomu odpovida cena, jak pise sama plast misto sklicka a jine detaily. Na ebay se ted ty BAPE falzifikaty premnozily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jen mirna oprava - nejsou to APE, ale BAPE (A Bathing Ape). Jsou vysoce limitovene, byt vypadaji jako obycejne 6900, stoji klidne i $500 Takze ceny kolem $20-100 jasne ukazuji, ze to original nebude.Ne ebay se Bape premnozili uz pred lety, kdyz jsem kdysi nakupoval prvni gecka, tak muj prvni dotaz na WUS smeroval prave na Bape. Pozdeji, kdyz jsem mel gecka v ruce a videl ten muj prvni post ohledne pravosti na WUS, tak jsem se fakt stydel, jak jsem se na neco takoveho vubec mohl zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Vypadlo mi B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Asi blbost ale DW6900 se v japonsku už nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Nenašel jsem ve svém archivu obyč verzi DW6900. Ale stále mi cosi říká, že na dýnku je korea nebo thailand. Třeba limitka k 25 letům Casio GW5525 dělalo v thaisku, takže řadovku nejlevnější asi nebude dělat v japonsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 (upraveno) G-Shock fake mě momentálně zajímá. Budu nutně potřebovat na horolezeckou aktivitu Risemany a vyhlédl jsem si tyhle, nesnáším totiž ty ostatní barvičky. Nerad bych si naskočil na smeč. Prosím vás kluci, připadáte mi jako kouzelníci, jak dokážete posoudit z těch umrněných fotografií jestli se jedná o falzum ? Co si myslíte o konkrétně o téhle aukci, vidím, že prodejce má nula prodejů, takže se nemám o co opřít. Přidal jsem pro jistotu fotky. Upraveno 10. září 2010 uživatelem Columbus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 nejde o fejk,jsou gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 Na fotkach prave... co ti prijde, nevime.... T2 mam 2x 6900 a oboje jsou Made in Japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 DW 6900 v limitce je skutečně japan, ale je to z roku 98. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 (upraveno) rád bych se zeptal, zda jsou tyto mudmany pravé: více fotek na: http://cgi.ebay.com/200M-Casio-G-SHOCK-MUDMAN-Dual-Stopwatch-G9000MS-1-/370341285711?pt=Wristwatches&hash=item563a0f8f4f Edit: vložen špatný link. Teď mrkněte. Upraveno 11. září 2010 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Na tomto obrazku urcite ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se