Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kurvy jedny učenlivé.

ohsen je se svými srágorami na ebay hojně zastoupen.

budiž jim k dobru to, že nikde není nápis casio, uvedená WR30 je možná i pravda.

vteřinová ručka navíc jako bonus?

myslím, že rozumný člověk, který si chce koupit g-shocky, se tohodle snadno vyvaruje.

Odesláno

Další sra*ky z ebay. Je to vidět hned. Zaklapávací dýnko ...no fuj.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nevěřil bych, že se dělají fake i casia, docela by mě zajímalo, jaké jiné lacinější značky se ještě fake dělají ...

• po měsíci...
Odesláno

Podle me OK. Myslim, ze ti co hodinky fejkuji, by zrovna zvladli napodobit napis Made in Japan :D

Ne vazne, gecka se vyrabeji v nekolika zemich - Japonsko, Thajsko, Malajsie a Cina...

Odesláno

Boofish: zrovna včera jsem četl vlákno na WUS, kde porovnával jeden týpek dw5600 z Thajska a z Číny. Ty z Thajska měly výraznější nápisy Protection a G-shock, delší tlačítka a byly víc černé. Zato ty z Číny měly čitelnější displej, oblejší hrany na pásku. Oboje je samozřejmě originál, jenom vyráběný ve 2 různých zemích.

Odesláno
Díky za info. Někde na WUS jsem se dočetl, že ty "Made in China" se dodávají do levnějších obchodů v USA jako Wallmart apod. Tyhle nejsou balený v plechu, ale jen se stojánkem a v papírový krabičce.

Odesláno

Nejsem si jisty, jestli je to rozdeleno podle zeme vyroby, ale jsem si jist, ze ty v plechu jsou urceny pro japonsky trh, nejspis to bude i oznaceno v cislu hodinek na krabicce a ty v papirovych jsou urcene pro evropsky a US trh. Podle me v to zeme vyroby nehraje roli. ;)

Odesláno

Tuty se taky objevily na Aukru. Mají tu drzost na ten klump ještě napsat MTG-1500....Ty tedy věru vypadají jinak. A modul 2171 je zase z Melody G-Shock a je samozřejmě funkčně naprosto odlišný. A bez ruček. Modulová čísla u Casio s ručkami jsou v každé tisícovce jen třístovková a sedmistovková. (Jen modul 350 byly čistokrevné digi).

Další sra*ky z ebay. Je to vidět hned. Zaklapávací dýnko ...no fuj.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Fake, vsak to je lehce poznat i podle toho odkazu co jsi k tomu dal ;)

Fakt me bavi ty kecy okolo 100% originál. Ručím za kvalitu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...