little_w Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 ja jsem se v duchu tak nejak obrnil trpelivosti. cili uz neuhanim, a utesuju se tim, ze z nich potom budu mit vetsi radost. je ale fakt, ze komunikace s Jorgem ze Stowy vypada o dost svizneji. no co, ja myslim, ze dost lidi bude mit zajem o obe limitky, resp. ze jedna nevytlaci druhou. mista ve skrinkach a hodinkovych boxech ma snad kazdej dost, ne?
frkin Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Zůstávám věrný "naší" GMT limitce, do jiné se nehlásím. Tak doufám, že to vyjde...! Prisel jsem sice, az kdyz bylo skoro hotovo, ale zustavam verny GMT i kdyt proc ne mit jeste stowy. Jee vanocni cas, ne?
honza71 Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2009 Taky nespěchám. Je dost jinejch věcí, co se mi honí hlavou. Na tyhle si počkám a čas si budu krá*** sebetrýzněním na tomhle fóru.
Peter Velky Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 Mal by som o tuto limitku zaujem. Lenze nikde som sa nedocital ako a kde sa mam prihlasit. Tieto fora su neskutocne neprehladne, naviac ma strasne irituje ze sa na prispevky musi klikat!!! Mozete mi prosim pomoct s tym ako sa prihlasit ako zaujemca, ako mam vybrat variantu z tych dvoch ktore tu su a aka je cena? Dakujem za odpovede...
Peter Velky Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 asi chybka - zkus vpravo nahore na strance - moznosti - mody zobrazeni - stadnard... Boze, tak ani nevies ako si mi teraz pomohol. A to dokonca pracujem v IT a na tuto moznost som neprisiel :-))) Dakujem.... No, a teraz mi prosim este prezrad kde sa mam prihlasit k tomu,ze chcem tuto limitovanu ediciu. Vopred dakujem....
JiříR Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Boze, tak ani nevies ako si mi teraz pomohol. A to dokonca pracujem v IT a na tuto moznost som neprisiel :-))) Dakujem.... No, a teraz mi prosim este prezrad kde sa mam prihlasit k tomu,ze chcem tuto limitovanu ediciu. Vopred dakujem.... Právě jsi se přihlásil, až se sem Baker mrkne, určitě tě připíše na seznam.
Baker Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Boze, tak ani nevies ako si mi teraz pomohol. A to dokonca pracujem v IT a na tuto moznost som neprisiel :-))) Dakujem.... No, a teraz mi prosim este prezrad kde sa mam prihlasit k tomu,ze chcem tuto limitovanu ediciu. Vopred dakujem.... Právě jsi se přihlásil, až se sem Baker mrkne, určitě tě připíše na seznam. Uz jsi na seznamu.
stvmax Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Ahoj, tak jaká bude cena? 500 euro?
bandicoot Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Tak já to sem dám znovu... Za limitku Odisea 300m GMT španělskejch kluků z Relojes Especiales, která je až na ty JLC ručky výborná, je to složitej custom na úrovni toho našeho, má i např. keramickou lunetu, si Günther řekl 345,- ?. A není to v počtu kusů... Tak tu prosím neplašte s pětikilem. edit: zvýraznění
Baker Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Ahoj, tak jaká bude cena? 500 euro? Porad cekame na nabidku.
grizzly Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Porad cekame na nabidku. ahoj, mel bych taky zajem o limitku, muzete me prosim, Mr. Baker, pridat na seznam cekatelu. dekuji
Baker Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 ahoj, mel bych taky zajem o limitku, muzete me prosim, Mr. Baker, pridat na seznam cekatelu. dekuji Muze
pato31681 Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Ahoj Baker, mozes ma prosim tiez pridat na zoznam predbeznych zaujemcov? dakujem
brett Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Porad cekame na nabidku. Už mě zase jímá ten neodbytný pocit, který jsem již několikrát rozchodil, že pokud se něco rychle nepohne s touto limitkou, tak ty Blancpain GMT Concept 2000 budu prostě muset chcačky nechcačky pořídit .. :-)
captom Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Taky napjatě čekám...Ale doufám, že po Novém roce budou všichni zainteresovaní mít víc času. Pro jistotu jsem si ovšem pořídil Fortis B42 GMT - jsou na cestě, ovšem co s tím udělají celníci, bůh ví. Aby dřív nebyla limitka Chronomagu .
Návštěvník Tada Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Taky napjatě čekám...Ale doufám, že po Novém roce budou všichni zainteresovaní mít víc času. Pro jistotu jsem si ovšem pořídil Fortis B42 GMT - jsou na cestě, ovšem co s tím udělají celníci, bůh ví. Aby dřív nebyla limitka Chronomagu . Daj ti tam razítko do papírů a přidaj ti k nim složenku... Pokud je to z venku EU.
Baker Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Ahoj Baker, mozes ma prosim tiez pridat na zoznam predbeznych zaujemcov? dakujem Jsi tam.
ixbe Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Ahoj všem! Už to tady sleduju už někdy od srpna, ale pořád jsem si říkal, že není nutno se někam tlačit, stačí počkat, až se bude sestavovat závazný seznam a budou fotky hodinek. Ale protože nejen narozky v říjnu jsou dávno pryč, máme dokonce po Vánocích :-( , tak se vám tímto prozrazuju ;-) , že jako bych měl taky ten zájem, no... Tak snad se na to čekalo a teď už se to konečně pohne. ;-) Pěkný zbytek času tohoto roku a ten další taky! ixbe (Tom)
Helex Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Jen tak pro jistotu, varianta 40 mm by se asi moc nechytla co? Limitka vypadá krásně, klobouk dolu, modrá výborná atd. akorát budou vždycky nejdřív vidět hodinky a pak majitel
brett Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Někteří to tak ale asi potřebují :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.