Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Ja si hlavne tu cenovku ani nedovedu predstavit.... Asi jako ta oktávka s půlmega na hřbetě
Donuts Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Asi jako ta oktávka s půlmega na hřbetě Za dvacet je fakt nevyrobi.
little_w Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Za dvacet je fakt nevyrobi. ver tomu, ze vyrobi. ale neprodaji
Apep Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Padesát rozhodnutých platících lidí by pravděpodobně stačilo, pokud by se to hodilo do koncepce a zatáhlo se za správné páky a rozehrály pravé strůny...... Líbilo by se nějaké stávající prim pouzdérko, nebo dáme funglovku?? Mám se zeptat, jestli už zvládnou vlastní strojek s nějakou formou gmt ?? Pochopitelně záleží, co jste ochotni za to zaplatit, je jasné, že vše nese s sebou náklady. Myslim, ze Prim nezaplatim. Nemysli a šetři Tady píšeš v jinejch tématech jak se proháníš luxusníma vozama (tím myslím tu oktávku s půlmega na krku) a na lidovej prim bys jako neměl jo? Ja si hlavne tu cenovku ani nedovedu predstavit.... Asi jako ta oktávka s půlmega na hřbetě Za dvacet je fakt nevyrobi. ver tomu, ze vyrobi. ale neprodaji Já bych přestal s těmito úvahami a radši bych se Cigiho zeptal, jestli by se tedy v Eltonu mohl poptat, pouzdro Igen 45 bych za sebe viděl jako možná vhodné
little_w Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Já bych přestal s těmito úvahami a radši bych se Cigiho zeptal, jestli by se tedy v Eltonu mohl poptat, pouzdro Igen 45 bych za sebe viděl jako možná vhodné ja su za
cigi Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Igen 45 bude určitě dražší, než limit většiny lidí..... Já tu vidím poptávku spíše na low end limitku Vidím tedy 2 laciné možnosti: 1. sport 41 - takové to jediné prim moderní pouzdro s otáčecí lunetou , co bylo čechíno, nebo policejní. A možná by šlo i s quartz gmt rondou, kdybychom se tak rozhodli. Asi by bylo potřeba předělat ciferník, protože ciferník k tomuto pouzdru má podle mne příliš malý průměr na ty skopičinky s názvy měst, mapou a podobně. 2. linea - to nemá lunetu, ale k etě není luneta třeba. Ciferník by mohl myslím zůstat, jen by zkratky měst musely ustoupit číslům hodin.
Apep Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Igen 45 bude určitě dražší, než limit většiny lidí..... Já tu vidím poptávku spíše na low end limitku Vidím tedy 2 laciné možnosti: 1. sport 41 - takové to jediné prim moderní pouzdro s otáčecí lunetou , co bylo čechíno, nebo policejní. A možná by šlo i s quartz gmt rondou, kdybychom se tak rozhodli. 2. linea - to nemá lunetu, ale k etě není luneta třeba. A co tam poslat ten náš návrh, cenovou představu, na které jsme se tu předběžně domluvili a třeba by nám k tomu v Eltonu něco řekli sami?
cigi Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Tak si to tam pošli, ale obávám se, že dopadneš jako ve steinhartu, nejsme tu zrovna důvěryhodná skupina, bohužel.
rorda Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Staré přísloví říká - peníze nesmrdí, ale obávám se, že v tomto případě by mohla platit výjimka, a to i kdyby se dohromady jednalo o několik stovek tisíc ... Viděl bych to tak, že Prim tu už udělal takovou zkušenost, že nechce mít s fórem nic společného ...
Frantik Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Staré přísloví říká - peníze nesmrdí, ale obávám se, že v tomto případě by mohla platit výjimka, a to i kdyby se dohromady jednalo o několik stovek tisíc ... Viděl bych to tak, že Prim tu už udělal takovou zkušenost, že nechce mít s fórem nic společného ... No to nevim. Udelal tady tri limitky za stovky tisic korun a to neni spatná vizitka. A design jejich vlajkove lodi - Diplomat - pochazi taky odsud.
cigi Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Tak jsem to rozhodně nemyslel, rordo, naopak, Frantík má pravdu, ale nemůžeme nic zaručit, protože klíčový parametr té akce, a tím je celková suma nemůžeme stanovit, protože nevíme, kolik nás bude. Na rozdíl od ostatních zakázek co prim řeší (armáda, sazka, čez, škoda.....) Jsem si třeba jist, že když celková suma bude kolem 1 mega, jako diplomat, jsme za vodou a dokonce si můžeme diktovat co a jak. Jenže to je dost vysoko. Musíme tedy využít nějakou synergii a k tomu potřebujeme o nějaké vědět, že. Musíme se trefit do jejich koncepce, použít technologie, které mají sami v domě, případně od dodavatelů, kteří jim opravdu dodávají a tak, což se speciálem s gmt asi nebude úplně lehké, proto navrhuji tato dvě pouzdra, která prim na low end limitky používal - nakonec, je to stejný postup jako se steinhart, šli jsme do toho s jasnou představou pouzdra a typu.
Apep Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Posledni zpravy: GS na tu nasi limitku zapomel (meli toho dost pred koncem roku) a omlouva se za to. Zajem urcite ma, dostal znovu podklady a podiva se na to. Aby se ptal znovu GS někdo jiný, než jeho jediný prodejce v ČR, to asi nemá smysl ... Tak to by bylo něco, i když to na první pohled vypadá jako fór, co tedy celou tu poptávku přeposlat do Eltonu? Já bych přestal s těmito úvahami a radši bych se Cigiho zeptal, jestli by se tedy v Eltonu mohl poptat, pouzdro Igen 45 bych za sebe viděl jako možná vhodné A co tam poslat ten náš návrh, cenovou představu, na které jsme se tu předběžně domluvili a třeba by nám k tomu v Eltonu něco řekli sami? No to nevim. Udelal tady tri limitky za stovky tisic korun a to neni spatná vizitka. A design jejich vlajkove lodi - Diplomat - pochazi taky odsud. Tak jsem to rozhodně nemyslel, rordo, naopak, ale nemůžeme nic zaručit, protože klíčový parametr té akce, a tím je celková suma nemůžeme stanovit, protože nevíme, kolik nás bude. Můj návrh tedy je, poslat do Eltonu dotaz, přitom vyzvat dosavadní zájemce o limitku o jejich názor a pak Eltonu doplnit předběžný počet zájemců. Asi by to možná i chtělo založit pro přehlednost nové vlákno, třeba "GMT Chronomag L.E. z Eltonu", nebo tak nějak Na začátek nového vlákna hodit poslední aktuální seznam zájemců a ti se pak mohou vyjadřovat.
rorda Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Myslel jsem to tak, že tu je PRIM terčem posměchu, kolikrát nevybíravého a neoprávněného a to se těžko skousává ... Třeba s ním o tom hovořil někdo osobně, já ne, ale nemyslím si, že by to jen tak přešli bez dalšího ... Od posledních limitek se toho docela dost změnilo, atsmosféra zhoustla a to mi nevymluvíte, nejsem tu týden ...
Frantik Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Myslel jsem to tak, že tu je PRIM terčem posměchu, kolikrát nevybíravého a neoprávněného a to se těžko skousává ... Třeba s ním o tom hovořil někdo osobně, já ne, ale nemyslím si, že by to jen tak přešli bez dalšího ... Od posledních limitek se toho docela dost změnilo, atsmosféra zhoustla a to mi nevymluvíte, nejsem tu týden ... To je pravda, to mas pravdu.
Apep Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Myslel jsem to tak, že tu je PRIM terčem posměchu, kolikrát nevybíravého a neoprávněného a to se těžko skousává ... Třeba s ním o tom hovořil někdo osobně, já ne, ale nemyslím si, že by to jen tak přešli bez dalšího ... Od posledních limitek se toho docela dost změnilo, atsmosféra zhoustla a to mi nevymluvíte, nejsem tu týden ... Ti z nás, kteří se kdy do Primu trefovali, tak se trefovali hlavně do čínského primu a pak je tu samozřejmě nezanedbatelná skupina těch, kteří snahu (úspěšnou) Eltonu něco vybudovat a pokračovat v tradici všelijak zlehčují, ale určitě v Eltonu vědí i o svých fanoušcích tady, takže z tohohle bych strach neměl. A i z Eltonu při předchozích limitkách několikrát zaznělo, že čím větší počet zájemců o L.E., tím víc se dá hýbat s cenou. Takže je to svým způsobem i na nás. Jinak ale zůstávám samozřejmě realistou a je jasné, že tenhle nápad musí trochu uzrát. Mezi tím bychom mohli do této diskuse pozvat i chronomagské zástupce Eltonu - určitě někdo z nich tuto diskusi sleduje? Edit: Rorda má bohužel ale taky pravdu, k hanbě některých z nás ...
utrejch Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Ja bych chtel jen rict, ze od primu nic nechci ...
ricous Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Já nevím... Tahle limitka byla dělaná celkem pečlivě a krok po kroku na určitý typ pouzdra, kde je základ otočná luneta s čísly a GMT strojek. Q41 mají pěkné pouzdro, ale luneta bez čísel a quartz strojek. No a Linea, to už je úplně jinde... Já bych tuhle limitku nechtěl dělat za každou cenu, kdy by se muselo jít hodně do kompromisů a bylo by to (podle mého) o něčem jiném. Jinak nápad na limitku od Primu na bázi Q41 mi přijde dost dobrý a cenově by to bylo určitě pro spoustu členů hodně zajímavé (cca 5-10k?), dalo by se na tom celkem "vyřádit".
cigi Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Omlouvám se, já nebudu mít letos na tuhle limitku čas a prostor, protože se další projekt, na kterém s primem usilovně léta pracujeme, a už byl tak trochu na odpis, dere úspěšně zpět do života - a to bude tedy něco !! Takže leda až to skončí. Jinak souhlasím s ricousem zcela, prim určitě nevyrobí pouzdro gmt master , a Igen 45 je bohužel jiná hladina, takže by dosavadní práce byla tak trochu vniveč, ale obě verze, které jsem načrtl, tedy linea s ciferníkem a snad i ručkama, co jste vymysleli , leč bez otáčecí lunety a nebo Q 41 ( s quartzem nebo automatem) ovšem se zjednodušeným ciferníkem mi přijdou skvělý základ - upřímně, nesrovnatelně ambicióznější, než fejk rolexů, zcela rovnocenný archimede. Jenom bych poopravil ricouse - otáčecí luneta na Q41 má čísla - jsou laserem kalená - to je právě ta výhoda, myslím, že si to dělá prim sám a nebude s kostumizací problém. Je ovšem otázka, kolik lidí odstoupí z ideologických důvodů, jako utrejch, to je třeba respektovat.
macher Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 me se napad s primem libi, dokonce bych to vic chtel nez guntera... zaklad z linea ma u me 100 bodu:)
Apep Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 me se napad s primem libi, dokonce bych to vic chtel nez guntera... zaklad z linea ma u me 100 bodu:) Jedině ale u Linea pouzdra průměr 40 mm, ale bez lunety by asi funkce GMT byla dost obtížná, nebo ne? Neumím si to nějak představit. Cestovatelské hodinky od českého výrobce, to ale jinak zní docela dobře, proč ne? Teď už to tedy jen graficky znázornit
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.