Baker Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Ja si myslim, ze tak jak jsme to poptavali to proste neni v jeho silach, jen to nechce rict naplno, tak hraje mrtveho brouka.
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Jen takovej blbej návrh - co zkusit limitku upravit tak aby jím zvládnul LÜM-TEC, který se k různým limitkám a omezeným sériím staví docela dobře?
Donuts Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 V 14. 7. 2010 v 9:07, 'Tada' napsal: Jen takovej blbej návrh - co zkusit limitku upravit tak aby jím zvládnul LÜM-TEC, který se k různým limitkám a omezeným sériím staví docela dobře? Proc ne, ale bude dost zajemcu i pri trojnasobne cene oproti Fakehartu?
Baker Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 V 14. 7. 2010 v 9:07, 'Tada' napsal: Jen takovej blbej návrh - co zkusit limitku upravit tak aby jím zvládnul LÜM-TEC, který se k různým limitkám a omezeným sériím staví docela dobře? Blbej navrh to neni, uz jsem o tom uvazoval, ale cena jejich GMT je dost vysoka.
grakij Odesláno 1. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2010 Omlouvám se za ale... Na WUS jsem narazil na Steinhart Proteus, kolik vas v tom jede? Pokud jsem to správně pochopil ze 4 dny staré soupisky mají ještě volné místa 63..111 Zdroj/Source: WUS Pokud jsem objevil kolo omlouvam se za zdržení
abbot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Zatraceně, hned bych po jedněch skočil, ale ta velikost, to je na mě asi moc ...
Návštěvník Tada Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 No já bych to nekupoval už jen proto, že na nás se Günter vysral, ale WUS komunitě nechal udělat i nový pouzdro a lautr všecko...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 V 2. 8. 2010 v 8:15, 'Tada' napsal: No já bych to nekupoval už jen proto, že na nás se Günter vysral, ale WUS komunitě nechal udělat i nový pouzdro a lautr všecko... naprostej souhlas, chce to trochu hrdosti i když hoďky to jsou výtečný...
grakij Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Tak aby toho nebylo málo, Steinhart udělal další limitku GMT - základ Triton. TIEFSEE GMT 55 kusů 30ATM a 111 kusů 100ATM Zdroj/Source: steinhartwatches.de Pokud to spíše patři do vlákna s novými modely, prosím moderátory o přesunutí. Díky
spiderer Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Koukam, ze Steinharti ty GMT limitky najednou sekaji jak Bata cvicky Asi jim nezbyvala volna kapacita ani na obsluhu emailu s zadostmi o limitku pro chronomag..
Dantechno Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Tak si vem 100 kousku... treba to klapne
spiderer Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Ja po nich nechci nic, nastesti, to uz mi rychleji udela limitku Breitling nez Steinhart
CzechMate Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Necetl jsem cele vase vlakno, jen par poslednich postu, kde jste znacne nastvani na GS. Chci jen uvest na pravou miru nektere skutecnosti:1. Pouzdro pro Proteus nebylo pro nas projekt pripraveno extra. Bylo pripraveno i pro dalsi hodinky, ktere teprve prijdou na trh.2. WUS a nas projekt ma tu vyhodu, ze se na projektu podili primo designer Steinhartu, ktery je clenem fora WUS. Z pochopitelnych duvodu je tedy jednodussi pripravit tam limitku.Drzim vam palce byste svuj projekt uspesne dotahli do konce, at jiz to bude se Steinhartem, nebo s jinou firmou.
JiříR Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 V 25. 9. 2010 v 8:51, 'CzechMate' napsal: Necetl jsem cele vase vlakno, jen par poslednich postu, kde jste znacne nastvani na GS. Chci jen uvest na pravou miru nektere skutecnosti: 1. Pouzdro pro Proteus nebylo pro nas projekt pripraveno extra. Bylo pripraveno i pro dalsi hodinky, ktere teprve prijdou na trh. 2. WUS a nas projekt ma tu vyhodu, ze se na projektu podili primo designer Steinhartu, ktery je clenem fora WUS. Z pochopitelnych duvodu je tedy jednodussi pripravit tam limitku. Drzim vam palce byste svuj projekt uspesne dotahli do konce, at jiz to bude se Steinhartem, nebo s jinou firmou. Tento projekt už je v podstatě odpískaný. Spousty lidí je naštvaná na GS, že není shopen ani napsat ať jdeme k čertu, že i kdyby měl najednou zájem, tak je nebudou chtít!A taky bych je od GS nechtěl. Tady ani nejde o to, že by nás odmít, on nebyl schopen odpovědět, jestli bude mít zájem či ne. Aspoň trochu slušnosti napsat, že nená zájem. Takže tato limitka, jeslti někdy bude, tak rozhodně ne Stainhart!!!! PS: Nejsem tady mluvčí, ale myslím, že podobný názor je u více zájemců o tento projekt...
abbot Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Jj nas..at mu a teď když sem si na to vzpomněl, tak sem si uvědomil, že si ani žádný jiný Steinhart nekoupim přesto že nějaký pilotky potřebuju...
ricous Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Musím říct, že jsem hodně zklamán... GMT limitka se tvořila kolektivním duchem pod vedením Bakera a dost mě to bavilo. Navíc výsledek předčil mé očekávání. Mé očekávání však předčila i (ne)reakce GS, obzvlášť po povedené limitce, kterou pro Chronomag nedávno udělal. Ach jo
spiderer Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 CzechMate - napsat "nemam na to ted cas" nebo neco podobneho by uplne stacilo a nikdo by to dal neresil, ale ani nenapsat blbej email? Ja jsem to stejne nechtel kdyz jsem videl z ceho to bude vychazet, na druhou stranu sekat jinde limitky jednu za druhou a tam kde uz jedna uspesne dopadla ani nenapsat odpoved, ze nemam zajem beru jako drzost.. Mam vyhodu, ze jsem Steinharty nikdy nechtel a nemam duvod na tom cokoliv menit EDIT: Vlastne jedny jsem chtel, tu pilotni limitku nez se to pohlo k prumeru 47mm, ale spis nez ze bych chtel ty hodinky jsem to bral jako takovou sounalezitost s forem
CzechMate Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Steinhart ma problemy s komunikaci. Podle mne jednoduse nestiha. Jedna se spise o manazerske selhani, neverim, ze by to delal z nedostatku vychovani, nebo snad z nejale neucty k vam. Na WUS je dost dukazu, ze nedpovida lidem, kteri mu napisou nejaky dotax ci pozadavek. Je jich sice mensina, ale jsou tam. Problem je, ze se vzdy najde dost lidi, kteri jsou spokojeni a zacnou ty nespokojene nabadat k trpelivosti a zacnou Steinhart omlouvat. To ale problem nikdy nevyresi. Komunikace je v kazdem byznysu polovina uspechu a v soucasne dobe je to nejvetsi slabina Steinhartu.Je to velka skoda, protoze ja jsem jinak se Steinhartem velmi spokojen. Mam LGE a za par mesicu pribude i Proteus. Mel jsem i Aviation, ty jsem ale prodal, pac jsem potreboval financovat neco jineho. Kamaradovi jsem pres Guntra sehnal LGE. V dobe, kdy uz byly vyprodane, takze ja tvrdim, ze Gunter je faj chlap, jen nestiha. A to je pro zakazniky velky problem.
CzechMate Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Omlouvam se za preklepy, pisu z mobilu...
CzechMate Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 No, jinak, pokud se vam libi nas Proteus, jste srdecne zvani na forum www.watchuseek.com. Steinhart ty hodinky sice vyrobi, ale jinak je to spis prace nas, lidi z celeho sveta. Prototyp uz je hotovy, za nedlouho zacne vyroba. Nikomu to samozrejme nenutim, pokud budu jediny vlastnik v CR,tak budu jedine rad. :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.