Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 9. 2010 v 12:45, 'CzechMate' napsal:

Gunter je fajn chlap, jen nestiha. 

tohle můžu potvrdit...

V 25. 9. 2010 v 12:45, 'CzechMate' napsal:

A to je pro zakazniky velky problem.

a tohle taky :)

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

CzechMate, on to Gunther ale nedela z cireho atruismu, ze ne? Je to byznys. Pokud nestiha, ma si najmout nejakeho manika na komunikaci. Ja taky netvrdim, ze Chronomag je exkluzivni a zajimavy trh, ale tohle komunikovani jednim smerem a nekomunikovani druhym smerem. Me teda GS znechutil fest, a to jsem na tom jinak podobne jako ricous - podilel jsem se aktivne na te puvodni priprave a bavilo me to. GS, pokud vim, ze zactku aspon parkrat odpovedel, potom to uz dalece presahuje "manazerske" selhani. Je to totalni pruser a ve mne tedy GS definitvne ztratil potencialniho zakaznika. Vlastne muzu byt rad, ze...

Odesláno

Jiste ze to nedela jen z altruismu, ale urcite to krome podnikani dela i z lasky k hodinkam. Gunter je opravdu velmi dobrosrdecny clovek. Nechci byt jeho advokat, chapu, ze jste nastvani a byl bych take. Jen ty duvody jsou jine, nez si myslite...

Odesláno
  V 25. 9. 2010 v 21:46, 'CzechMate' napsal:

Jiste ze to nedela jen z altruismu, ale urcite to krome podnikani dela i z lasky k hodinkam. Gunter je opravdu velmi dobrosrdecny clovek. Nechci byt jeho advokat, chapu, ze jste nastvani a byl bych take. Jen ty duvody jsou jine, nez si myslite...

Myslím si, že o důvodech to není (? nestíhá, nevyplatí se mu to, nechce mít víc limitek než běžného sortimentu, nechce je sekat jak "Baťa cvičky" atd. ?) - nám tu vadí jen jedna věc. A to ta, že není schopen napsat větu ve smyslu "chlapi kašlu na vás" a nebo "chlapi počkejte" - a důvody by nás myslím nezajímaly...
Odesláno
  V 30. 7. 2009 v 22:05, 'lib' napsal:

Za sebe můžu říct, že za současné situace zájem nemám. Kdyby ale byl hodinkami oslavován Jára Cimrman, tak bych to asi přehodnotil. Cesta na Severní pól ...... Posted Image

Tento napad JC cesta na severni pol se mi libi asi ze vsech sel bych do nich .kyklopa ne,datum jo i den neni spatna ale cesky ne anglicky

• po měsících...
Odesláno

Už je to asi mimo mísu ale co kdyby?

Neměl jsem sílu přelouskat všechny stránky, ale hodinky se mi moc líbí.

A co se týká nezodpovězení dotazu, tak bych volil pro kontakt klasickou poštu, ručně napsaný dopis, na excelentním papíře, plnicím perem, vynikajícím inkoustem, krasopisně psacím písmem (proboha jen ne hůlkovým). Vynechal bych poznámku o tom co od nich mám. Dělá to divy takový pěkný, ručně psaný dopis!

Dali jste si s tím hodně práce tak to ještě zkuste. Posted Image

Mohli jste jen prostě spadnout do "spamu" a nikdo to nemusel ani číst. Posted Image

Jestli se po někom opakuji, nebo jste to již zkusily a je to totálně Posted Image tak pardon.

Odesláno
  V 27. 2. 2011 v 8:26, 'Sinner' napsal:

Už je to asi mimo mísu ale co kdyby?

Neměl jsem sílu přelouskat všechny stránky, ale hodinky se mi moc líbí.

A co se týká nezodpovězení dotazu, tak bych volil pro kontakt klasickou poštu, ručně napsaný dopis, na excelentním papíře, plnicím perem, vynikajícím inkoustem, krasopisně psacím písmem (proboha jen ne hůlkovým). Vynechal bych poznámku o tom co od nich mám. Dělá to divy takový pěkný, ručně psaný dopis!

Dali jste si s tím hodně práce tak to ještě zkuste. Posted Image

Mohli jste jen prostě spadnout do "spamu" a nikdo to nemusel ani číst. Posted Image

Jestli se po někom opakuji, nebo jste to již zkusily a je to totálně Posted Image tak pardon.

Hrubice jak prase. Posted Image

Odesláno

Za oživení tohoto vlákna Ti jsem asi nejenom já vděčný, ale kdybys sis celou tu anabázi přípravy této limitky přečetl, tak bys viděl, že byly vyčerpány opravdu snad všechny možnosti - asi mimo toho klasického dopisu na křídovém papíře atd. a osobní návštěvy .. :)

Odesláno

proc hrubice? treba sinner predpoklada, ze jsme vsichni zensky! ale sinnere, to sis to s tema kozama vylozil spatne... "koza doji krev" je jenom heslo, ne popis fyziognomie :)

ale jinak, ten napad s dopisem se mi fakt libi! neni to vubec blby! kdo se toho ujme? doporucoval bych to pojmout jako prvni bod na pristim srazu (pred kolenem, pivem a dalsim programem). co vy na to?

edit: oprava

Odesláno
  V 27. 2. 2011 v 13:19, 'Apep' napsal:

Za oživení tohoto vlákna Ti jsem asi nejenom já vděčný, ale kdybys sis celou tu anabázi přípravy této limitky přečetl, tak bys viděl, že byly vyčerpány opravdu snad všechny možnosti - asi mimo toho klasického dopisu na křídovém papíře atd. a osobní návštěvy .. :)

Křídovej bych nevolil, spíš nějaký ruční. Něco na čem jsou například pozvánky prezidenta republiky pro V.I.P.hosty, na oficiální žranice.

Co já vím tak se taky píšou ručně, akorát mají tištěnou, tuším hlubotiskem, hlavičku.

Je to z Losin, místní tradiční výroba papíru.

Mají tam fakt krásné papíry (mnoho druhů) a samozřejmě i obálky. Ale, určitě nejsou jediní kdo dělá kvalitní papír u nás. Posted Image

• po 5 týdnech...
Odesláno

Tak jsem se dočetl do konce a postupným vývojem souhlasím se všemi podbody i finální verzí...je to už skutečně mrtvá snaha nebo pořád potenciální možnost mít tuhle limitku?

Odesláno
  V 2. 4. 2011 v 7:13, 'tenge' napsal:

Tak jsem se dočetl do konce a postupným vývojem souhlasím se všemi podbody i finální verzí...je to už skutečně mrtvá snaha nebo pořád potenciální možnost mít tuhle limitku?

to by mne taky docela zajimalo..diky

• po měsíci...
Odesláno
  V 3. 4. 2011 v 19:30, 'Baker' napsal:

Ano, je to mrtve. GS o to nema zajem.

velka skoda, byla to prace i zabava vsechno precist. Ten grafickej design se moc povedl, tak at se to povede realizovat treba i jinde.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...