Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

no tak asi by se to chtelo na zacatku shodnout na konceptu. cestovatelske/divers nebo uplne neco jineho? cesky/cizi motiv? lepe z toho pak vznikne final napad.

Návštěvník Tada
Odesláno
  CzechJoker napsal:
Musí tam vůbec někdo být? Aby to pak nebylo jak pro Kočku...

Klidně tam může být i něco a ne někdo :)

911: No, to by chtělo, já bych byl jasně pro cestovatelské a český motiv. Beztak vodu nikdy neuvidí a i tak budou vodotěsné do 300m, takže nevidím důvod, proč vyrábět další kancldajvry... To že je to teď v módě a pouzdro a luneta mají stejný tvar není argument...

Teď si spočítejte kolik máte doma kdo hodinek s divers lunetou a kolik s 24h lunetou? Tak abyste měli doma zase něco nového :P (ti co mají doma víc s 24h lunetou prosím, aby nic nového nechtěli a chtěli další kus do sbírky :D )

Odesláno
  Tada napsal:
Klidně tam může být i něco a ne někdo :)

911: No, to by chtělo, já bych byl jasně pro cestovatelské a český motiv. Beztak vodu nikdy neuvidí a i tak budou vodotěsné do 300m, takže nevidím důvod, proč vyrábět další kancldajvry... To že je to teď v módě a pouzdro a luneta mají stejný tvar není argument...

Pokud by byli hodinky "cestovatelské" a šlo by o český motiv, měl bych o ně taky velký zájem. A měl bych nápad na lunetu udělat ji po vzoru landmasterů a podobných se zobrazením světových stran.

Návštěvník Tada
Odesláno

Jelikož mám rád auta, tak to musí být Hanzelka a Zikmund, na zadní strantě tatrovka a necháme si to z kopřivnice proplatit, jakože jim děláme reklamu :D

Odesláno
  utrejch napsal:
Tak kdyz cestovatelske, tak tam musi byt Holub, to da rozum :)

I já jsem pro Emila - už jen proto, že se znal s Járou... ;)

Tada napsal:
Jelikož mám rád auta, tak to musí být Hanzelka a Zikmund, na zadní strantě tatrovka a necháme si to z kopřivnice proplatit, jakože jim děláme reklamu :D

A nebo by se jedna ručka jmenovala Hanzelka, druhá Zikmund a tatrovka by objížděla na konci ručky GMT... ;)

Návštěvník Tada
Odesláno
  ricous napsal:
I já jsem pro Emila - už jen proto, že se znal s Járou... ;)

A nebo by se jedna ručka jmenovala Hanzelka, druhá Zikmund a tatrovka by objížděla na konci ručky GMT... ;)

Hmmm... GMT ručka zakončená miniaturní tatrovkou? No proč ne? Ale Günterovi dodavatelé ruček by nás asi hnali :D :D

Odesláno

Tenhle nápad se mi velmi zamlouvá.

moje pocity:

-pojal bych to jako cestovatelskou limitku a vodotěsnost bych bral jako bonus, tudíž bych údaj vodotěsnosti ani nepotřeboval na ciferníku, spíš na dýnku

-vzdát hold nějakému cestovatli třeba hanzelka-zikmund nebo emil holub atd.

-ciferník bez obrázků, obrázek spíš na dýnku jestli vůbec, na ciferníku spíš nějaký etno motiv, či něco co navozuje světoběžnickou atmosféru

-vyřádit se na ručkách, např. vteřinovka připomínající africký oštěp

-kyklopa určitě ne!, já osobně bych nemusel ani tu datumku, ale ta by asi na cestovatelských hodinkách neměla chybět

edit: ještě jsem si vzpoměl na velice zajímavou osobnost Eduarda Ingriše, který vynikal v mnoha oborech, např. se 2x plavil na balzovém voru přes pacifik po vzoru heyerdala, k čemuž by se hodila i ta vodotěsnost :-)

Návštěvník Tada
Odesláno

Už aby se připojil spiderer, psal jsem mu SZ aby to přejmenoval z "diver" na "cestovatelskou" limitku, protože jak se zdá, tak cestovatelská varianta se tu chytla víc :)

Odesláno

Mě se to líbí, ale jak říká Bandi - máme volnost.

Jinak bych byl opatrný v zobrazování Tatrovky a pojmenování / zobrazení žijících osob (komerční a osobnostní práva). V mém druhém koníčku (modalřina) je to dost rozjeté - výrobci modelů třeba neuvádí na krabici, že jde o BMW M5, ale Německý vojenský motocykl, nebo na pneumatikách německých tanků není Continetal ale Comtinentau. Nedělám si srandu, fakt to tak funguje, výrobci originálů si říkají o prachy.

Osobně je blízká doba Livingsonova ergo Holubova. Tam si i potápky dovedu představit (na dýnku pak vodopády). Nebo František Běhounek.

Odesláno

Tento projekt (pokud se dotahne do zdarneho konce) se mi libi, jen mam problem s velikosti pozdra, byl by pro ostatni problem velikost 44mm. Grovana jej evidentne ma (viz. Debaufre), tak snad by to nebyl problem ani pro Steinhart. Ty 42mm nosi muj kolega a dluzno podotknout, ze pusobi spis mensi.

Návštěvník Tada
Odesláno

Za mě spíš 42mm, i když těch 44mm bych asi taky překousl, musel bych si ty hodinky ale vyzkoušet...

Edit: Vypadá to, že zájem tu je :) Jsem potěšen :)

Odesláno
  lib napsal:
Za sebe můžu říct, že za současné situace zájem nemám. Kdyby ale byl hodinkami oslavován Jára Cimrman, tak bych to asi přehodnotil. Cesta na Severní pól ...... <_<

Přesně tak, JdC byl kromě všeho největšího i největším cestovatelem a LE je jen malým díkem a poklonou jeho velikosti. Pokud budou JdC LE, jdu do nich.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...