Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Snow napsal: Patrně jsi příliš mlád. Richard Konkolski Panečku, docela perzóna
CzechJoker Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Původně jsem to nechtěl navrhovat, ale co kdyby na nich byl můj avatar? To by šlo, ne? To je ftip Musí tam vůbec někdo být? Aby to pak nebylo jak pro Kočku...
911 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 no tak asi by se to chtelo na zacatku shodnout na konceptu. cestovatelske/divers nebo uplne neco jineho? cesky/cizi motiv? lepe z toho pak vznikne final napad.
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 CzechJoker napsal: Musí tam vůbec někdo být? Aby to pak nebylo jak pro Kočku... Klidně tam může být i něco a ne někdo 911: No, to by chtělo, já bych byl jasně pro cestovatelské a český motiv. Beztak vodu nikdy neuvidí a i tak budou vodotěsné do 300m, takže nevidím důvod, proč vyrábět další kancldajvry... To že je to teď v módě a pouzdro a luneta mají stejný tvar není argument... Teď si spočítejte kolik máte doma kdo hodinek s divers lunetou a kolik s 24h lunetou? Tak abyste měli doma zase něco nového (ti co mají doma víc s 24h lunetou prosím, aby nic nového nechtěli a chtěli další kus do sbírky )
JiříR Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tada napsal: Klidně tam může být i něco a ne někdo 911: No, to by chtělo, já bych byl jasně pro cestovatelské a český motiv. Beztak vodu nikdy neuvidí a i tak budou vodotěsné do 300m, takže nevidím důvod, proč vyrábět další kancldajvry... To že je to teď v módě a pouzdro a luneta mají stejný tvar není argument... Pokud by byli hodinky "cestovatelské" a šlo by o český motiv, měl bych o ně taky velký zájem. A měl bych nápad na lunetu udělat ji po vzoru landmasterů a podobných se zobrazením světových stran.
ricous Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Můžeme mít českou obdobu bondovek - se Sovákem alias panem Foustkou a jeho psa...
911 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 tak cestovatele a cesti. takze udelejme nejaky brejnstorming. takze vykopavam a Pavel Pavel - Vlikonocni ostrovy
utrejch Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tak kdyz cestovatelske, tak tam musi byt Holub, to da rozum
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Jelikož mám rád auta, tak to musí být Hanzelka a Zikmund, na zadní strantě tatrovka a necháme si to z kopřivnice proplatit, jakože jim děláme reklamu
ricous Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 utrejch napsal: Tak kdyz cestovatelske, tak tam musi byt Holub, to da rozum I já jsem pro Emila - už jen proto, že se znal s Járou... Tada napsal: Jelikož mám rád auta, tak to musí být Hanzelka a Zikmund, na zadní strantě tatrovka a necháme si to z kopřivnice proplatit, jakože jim děláme reklamu A nebo by se jedna ručka jmenovala Hanzelka, druhá Zikmund a tatrovka by objížděla na konci ručky GMT...
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 ricous napsal: I já jsem pro Emila - už jen proto, že se znal s Járou... A nebo by se jedna ručka jmenovala Hanzelka, druhá Zikmund a tatrovka by objížděla na konci ručky GMT... Hmmm... GMT ručka zakončená miniaturní tatrovkou? No proč ne? Ale Günterovi dodavatelé ruček by nás asi hnali :D
Dantechno Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Kdyby byl kyklop pres cely sklo mohly by to byt Otto Wichterle Limited Edition.
Aldo Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tenhle nápad se mi velmi zamlouvá. moje pocity: -pojal bych to jako cestovatelskou limitku a vodotěsnost bych bral jako bonus, tudíž bych údaj vodotěsnosti ani nepotřeboval na ciferníku, spíš na dýnku -vzdát hold nějakému cestovatli třeba hanzelka-zikmund nebo emil holub atd. -ciferník bez obrázků, obrázek spíš na dýnku jestli vůbec, na ciferníku spíš nějaký etno motiv, či něco co navozuje světoběžnickou atmosféru -vyřádit se na ručkách, např. vteřinovka připomínající africký oštěp -kyklopa určitě ne!, já osobně bych nemusel ani tu datumku, ale ta by asi na cestovatelských hodinkách neměla chybět edit: ještě jsem si vzpoměl na velice zajímavou osobnost Eduarda Ingriše, který vynikal v mnoha oborech, např. se 2x plavil na balzovém voru přes pacifik po vzoru heyerdala, k čemuž by se hodila i ta vodotěsnost :-)
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Už aby se připojil spiderer, psal jsem mu SZ aby to přejmenoval z "diver" na "cestovatelskou" limitku, protože jak se zdá, tak cestovatelská varianta se tu chytla víc
Hugo14 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Mě se to líbí, ale jak říká Bandi - máme volnost. Jinak bych byl opatrný v zobrazování Tatrovky a pojmenování / zobrazení žijících osob (komerční a osobnostní práva). V mém druhém koníčku (modalřina) je to dost rozjeté - výrobci modelů třeba neuvádí na krabici, že jde o BMW M5, ale Německý vojenský motocykl, nebo na pneumatikách německých tanků není Continetal ale Comtinentau. Nedělám si srandu, fakt to tak funguje, výrobci originálů si říkají o prachy. Osobně je blízká doba Livingsonova ergo Holubova. Tam si i potápky dovedu představit (na dýnku pak vodopády). Nebo František Běhounek.
Baker Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tento projekt (pokud se dotahne do zdarneho konce) se mi libi, jen mam problem s velikosti pozdra, byl by pro ostatni problem velikost 44mm. Grovana jej evidentne ma (viz. Debaufre), tak snad by to nebyl problem ani pro Steinhart. Ty 42mm nosi muj kolega a dluzno podotknout, ze pusobi spis mensi.
Darek73 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Tak jestli to budou "cestovatelské" hodinky, začíná mě to vážně zajímat.
Návštěvník Tada Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Za mě spíš 42mm, i když těch 44mm bych asi taky překousl, musel bych si ty hodinky ale vyzkoušet... Edit: Vypadá to, že zájem tu je Jsem potěšen
lib Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 Za sebe můžu říct, že za současné situace zájem nemám. Kdyby ale byl hodinkami oslavován Jára Cimrman, tak bych to asi přehodnotil. Cesta na Severní pól ......
kejklik Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 lib napsal: Za sebe můžu říct, že za současné situace zájem nemám. Kdyby ale byl hodinkami oslavován Jára Cimrman, tak bych to asi přehodnotil. Cesta na Severní pól ...... Přesně tak, JdC byl kromě všeho největšího i největším cestovatelem a LE je jen malým díkem a poklonou jeho velikosti. Pokud budou JdC LE, jdu do nich.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.