Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Zajimave, ten Tvuj je Wenger, muj je Victorinox. Asi budu muset rochu vic zaguglovat k historii obou firem, jejich zalozeni, spojeni atd...

No a co si založit vlastní forum... jenom o nožích ^_^

EDIT: :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Matthew
Odesláno

já ten rescue tool mám a musím říct ze je besproblemoví měl jsem možnost ho tetovat i na nějakém autě ve sběrném dvoře a uplně přesně podle očekávání ....je to prostě Victorinox.....a to mluví za vše :speak_cool: ......Wenger NEBRAT!!! :giljotiini: jsou to kopíráci Victorinoxu.......Hodinky jsou od nich skvělé ale nože hnus......(nožům holduji ješte více než hodinkám takže vím) a teď všichni do mně... :skull:

knife.cz ....best forum of Knives :tomcat:

• Hlasovat proti 1
Odesláno
je to prostě Victorinox.....a to mluví za vše :speak_cool: ......Wenger NEBRAT!!! :giljotiini: jsou to kopíráci Victorinoxu.......nože hnus......(nožům holduji ješte více než hodinkám takže vím)

co teba nejaky objektivni srovnani, argumenty a ne jen takovy vykrik do tmy? pripadne nejaky link na respektovany zahranicni forum/blog/magazin kde je srovnani

Odesláno (upraveno)

dknespl: protože jsem ho v ČR nesehnal, byť jsem se v rámci mála času co mám, celkem snažil. A protože byť ho mají v jednom německém e-shopu, tak mi ho kolega odmítl objednat, protože s tím shopem má příšerné zkušenosti :-D Takže hledám dál, zájem mám stále.

A objektivní důvod? Je drahej jak prase, tudíž jen pro opravdu velkého magora do nožů.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

boj Wenger vs. Victorinox tady v tomhle vlákně je sranda, když nic takového není :-) Wenger i Victorinox jsou značky obě vlastněné právě Victorinox :-) proto mají záměrně lehce odlišné portfolio

Odesláno

Ondřej Němec: v tom odkazu toho moc co do objektivity neni, rozhodně nic o fejkování ze strany wengeru. Na knifu nějakej pátek jsem a nikdy jsem nic takhle radikálního na wenger neslyšel.

Odesláno
dknespl: protože jsem ho v ČR nesehnal, byť jsem se v rámci mála času co mám, celkem snažil. A protože byť ho mají v jednom německém e-shopu, tak mi ho kolega odmítl objednat, protože s tím shopem má příšerné zkušenosti :-D Takže hledám dál, zájem mám stále.

A objektivní důvod? Je drahej jak prase, tudíž jen pro opravdu velkého magora do nožů.

Minathor - na ebay od timedesign-de za 100 EUR (zde), má i ty 4 dodatečné bity, které normálně chybí. Já kupoval svůj na ulici v Curychu za 125,- CHF, ale chybí tam ty 4 bity, ty jsem doobjednával na ebay za 16 EUR, takže to vyjde cca nastejno.

Odesláno
no on si tak trochu Nemec nabehl sam. uvidime jak se z toho vymota.

Naběhl no... já si dřív taky často takhle naběhl, vyhraněné názory to je vždycky spousta problémů <_< radši si už dávám bacha na jazyk -_-

Odesláno
no on si tak trochu Nemec nabehl sam. uvidime jak se z toho vymota.

Tatinku neni to nemec, je to cech, ale ma nemecke jmeno...

Odesláno
...Ani u něj si nedělám iluze, jak bych se vyřezával a probíjel ven...

Tak tak, na to nespolehat! Pri posledni havarii (prorazena plice, trosku dobita hlava, par zlomenych kustek) jsem chtel taky v prvnim soku rezat pasy jako ve filmu... nakonec jsem to vzdal a radsi ho normalne rozepnul. Esli bych rozbil sklo nevim, uz bylo rozbity, kazdopadne jsem mel co delat jenom prolezt oknem. Takze kdyz jde fakt do tuhyho pak ti nuz nemusi pomoci vubec, pac jsi rad ze udrzis alespon stolici:-(

Odesláno
Tak tak, na to nespolehat! Pri posledni havarii (prorazena plice, trosku dobita hlava, par zlomenych kustek) jsem chtel taky v prvnim soku rezat pasy jako ve filmu... nakonec jsem to vzdal a radsi ho normalne rozepnul. Esli bych rozbil sklo nevim, uz bylo rozbity, kazdopadne jsem mel co delat jenom prolezt oknem. Takze kdyz jde fakt do tuhyho pak ti nuz nemusi pomoci vubec, pac jsi rad ze udrzis alespon stolici:-(

To je pravda... Zkušenost z havárie nemám takže hodnotím vlastně jenom z youtube videí a vlastního pocitu...

Odesláno
Rozmýšľam nad modelom Climber. Odkiaľ ho mám kúpiť? (Kde majú nejaký dobrý pomer rýchlosti doručenia a ceny?)

Přímo na victorinox.cz je dobrá rychlost doručení, objednával jsem v neděli a doručeno PPL to bude zítra

Rozmýšľam nad modelom Climber. Odkiaľ ho mám kúpiť? (Kde majú nejaký dobrý pomer rýchlosti doručenia a ceny?)

a registruj se do klubu - budeš mít 5% slevu ;)

Odesláno
To je pravda... Zkušenost z havárie nemám takže hodnotím vlastně jenom z youtube videí a vlastního pocitu...

Vlastni pocit - toho bych se u noze vzdy drzel!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...