Jump to content

Recommended Posts

Posted

mám teď tyhle malé eterny a vím jenom málo....fotku dýnka dodám...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)
mám teď tyhle malé eterny a vím jenom málo....fotku dýnka dodám...

To kontrastni prositi cervenou niti krasne ladi s barvou vterinovky, velmi povedena kombinace hodinek a remenu! Je taky od mistniho mistra?

EDIT: Pouzdro hodinek je ocelove?

Edited by skalis
Posted
To kontrastni prositi cervenou niti krasne ladi s barvou vterinovky, velmi povedena kombinace hodinek a remenu! Je taky od mistniho mistra?

EDIT: Pouzdro hodinek je ocelove?

je to simon a je to ocel...bylo to radostné setkání.

Posted

Pěkné, možná bych šel do restaurace číselníku. Na omšelém looku bych netrval. Klidně u Chronose v Polsku, za cca 30 EUR by byl jako nový, a i nechat vyplnit nově ručičky luminiscenční barvou (www.renowacjatarcz.pl). Ad renovace u Chronose např. v tomto vlákně.

Posted
Pěkné, možná bych šel do restaurace číselníku. Na omšelém looku bych netrval. Klidně u Chronose v Polsku, za cca 30 EUR by byl jako nový, a i nechat vyplnit nově ručičky luminiscenční barvou (www.renowacjatarcz.pl). Ad renovace u Chronose např. v tomto vlákně.

O ručičkách uvažuju, číselník zvážím, dík za link.

• 2 weeks later...
Posted
Super řemen, hezký hodinky. Ale dost malý. Kolik mají? 24mm?

P.S.: Jsem zklamán - slibovala jsi chlupatou potetovanou ruku a ono nic :(

chlupatý ruce jsou od loktů vejš

hodinky mají 29 bez korunky, jsou malý, to je fakt, ale jsem ráda, že mám dámský hodinky, který nejsou s perletí a brilianty, to považuju za poblijon.

nevíš o nich něco?googlila jsem jak das, ale nic....

Posted

Tyhle jsou jim hodně podobné, ale jsou pánské a tudíž i větší. Do těch tvých by se tenhle strojek nevešel. Co tiká ve tvých, to netuším.