Alina Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 mám teď tyhle malé eterny a vím jenom málo....fotku dýnka dodám... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
skalis Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 (edited) mám teď tyhle malé eterny a vím jenom málo....fotku dýnka dodám... To kontrastni prositi cervenou niti krasne ladi s barvou vterinovky, velmi povedena kombinace hodinek a remenu! Je taky od mistniho mistra? EDIT: Pouzdro hodinek je ocelove? Edited July 31, 2009 by skalis
Alina Posted July 31, 2009 Author Report Posted July 31, 2009 To kontrastni prositi cervenou niti krasne ladi s barvou vterinovky, velmi povedena kombinace hodinek a remenu! Je taky od mistniho mistra? EDIT: Pouzdro hodinek je ocelove? je to simon a je to ocel...bylo to radostné setkání.
dknespl Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Pěkné, možná bych šel do restaurace číselníku. Na omšelém looku bych netrval. Klidně u Chronose v Polsku, za cca 30 EUR by byl jako nový, a i nechat vyplnit nově ručičky luminiscenční barvou (www.renowacjatarcz.pl). Ad renovace u Chronose např. v tomto vlákně.
Alina Posted July 31, 2009 Author Report Posted July 31, 2009 Pěkné, možná bych šel do restaurace číselníku. Na omšelém looku bych netrval. Klidně u Chronose v Polsku, za cca 30 EUR by byl jako nový, a i nechat vyplnit nově ručičky luminiscenční barvou (www.renowacjatarcz.pl). Ad renovace u Chronose např. v tomto vlákně. O ručičkách uvažuju, číselník zvážím, dík za link.
Alina Posted July 31, 2009 Author Report Posted July 31, 2009 ještě to dýnko.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
NIGHTinGALE Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Super řemen, hezký hodinky. Ale dost malý. Kolik mají? 24mm? P.S.: Jsem zklamán - slibovala jsi chlupatou potetovanou ruku a ono nic
Alina Posted August 10, 2009 Author Report Posted August 10, 2009 Super řemen, hezký hodinky. Ale dost malý. Kolik mají? 24mm? P.S.: Jsem zklamán - slibovala jsi chlupatou potetovanou ruku a ono nic chlupatý ruce jsou od loktů vejš hodinky mají 29 bez korunky, jsou malý, to je fakt, ale jsem ráda, že mám dámský hodinky, který nejsou s perletí a brilianty, to považuju za poblijon. nevíš o nich něco?googlila jsem jak das, ale nic....
NIGHTinGALE Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Tyhle jsou jim hodně podobné, ale jsou pánské a tudíž i větší. Do těch tvých by se tenhle strojek nevešel. Co tiká ve tvých, to netuším. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts