Jump to content

Anketa  

62 members have voted

1. 1. V?echny moje hodinky vá?í :

• do 0,2kg
      7
    • do 0,5kg
      21
    • do 1kg
      19
    • do 2kg
      6
    • do 5kg
      4
    • do 10kg
      0
    • do 20kg
      0
    • nad 20kg
      4

Recommended Posts

Posted

Je tady tradiční letní vokurka, tak co si trochu zablbnout? Kolik vlastně váží všechny ty naše poklady? Važte to i s řemínkama a náramkama, bez krabiček. :) Já jdu shánět váhu.

Posted

nejtezsi divery 327 g

vsechny hodinky (vcetne hromady Primek) cca 2,5 kg

pytlik remenu a vsechno na ruku cca 0,5 kg.

Posted (edited)
nejtezsi divery 327 g

Ty by jsi byl šampion i v kategorii váhy jedněch hodinek. Pořád nemohu věřit, že Tvé Tag Heuery tolik váží, chtěl bych je někdy potěžkat v ruce. Můžeš mi, prosím, říct přesné označení modelu ? Podívám se na ebay kolik stojí, mohl bych to eventuálně zkusit sám ;-).

Edited by Snow
Posted
Nekdo s pendlovkama :D

Mechano se nepočítá... :D :D :D

Chlapi, myslím náramkové hodinky. Dobře, tak teda i kapesní, ale ne pendlovky!!!

Posted

4 Snow: CN211A

Az pujdu ke klukovi co ma digi vahu udelam ti fotku neverici Tomasi:-)

Posted
nejtezsi divery 327 g

Máš ty Tagy i s gumou? Jestli jo tak kolik gramů to dělá na tý gumě? :)

Posted (edited)
4 Snow: CN211A

Az pujdu ke klukovi co ma digi vahu udelam ti fotku neverici Tomasi:-)

Nemyslím to zle, jen se mi to opravdu nezdá. Vyhledal jsem si rozměry, průměr 43mm a výška 15,5mm, musí to být tedy v tahu, je tak masivní ? Jedny z nejmohutnějšíh hodinek CX Swiss Military Watch Argonaut váží při rozměrech, průměr 46mm a výška 20mm, 315g.

Edit - obrázek pro lepší představu

zdroj http://www.watchtime.com.au/images/CX-4b.JPG

Edited by Snow
Posted

4 Kaja: gumu k nim nemam, ale tah je macek... sirka 22mm az 19mm, tloustka necelych 5mm

4 Snow: max. prumer pres korunku 47mm, nejmensi prumer 43mm, vyska 16mm

Chtel jsem ti je blejsknout alespon na kuchynske vaze a svete div se, opet ukazala neco pres 200g. Ted jsi mi dal brouka do hlavy... ta digi mi fakt ukazal 327g az se mi to nechtelo verit. A ze by ukazovala digi vaha spatne se mi nezda. No kazdopadne to budu muset zvazit jeste jednou nebo nebudu mit klid.

Posted
4 Snow: max. prumer pres korunku 47mm, nejmensi prumer 43mm, vyska 16mm

Chtel jsem ti je blejsknout alespon na kuchynske vaze a svete div se, opet ukazala neco pres 200g. Ted jsi mi dal brouka do hlavy... ta digi mi fakt ukazal 327g az se mi to nechtelo verit. A ze by ukazovala digi vaha spatne se mi nezda. No kazdopadne to budu muset zvazit jeste jednou nebo nebudu mit klid.

Už jsem Ti jednou psal, nechci se Tě nijak dotknout, ale přes třista gramů mi příjde opravdu hrozně moc. Nic nevaž, je to v pohodě.

Posted

Bavime se preci o hodinkach, ne o me. Tak jakepak dotknout.. :cheers:

To si pis ze je zvazim, ted mi to vrta hlavou o moc vic. Pocitam ze o vikendu to klapne.

Posted
Bavime se preci o hodinkach, ne o me. Tak jakepak dotknout.. :cheers:

To si pis ze je zvazim, ted mi to vrta hlavou o moc vic. Pocitam ze o vikendu to klapne.

O.K. :)

Ale pořád jsem nevěřící Tomáš a počkám si na výsledek. Nechci nevěřit digitální váze oproti kuchyňské, ale někde něco je špatně.