Přejít na obsah

Anketa  

62 hlasů

1. 1. V?echny moje hodinky vá?í :

• do 0,2kg
      7
    • do 0,5kg
      21
    • do 1kg
      19
    • do 2kg
      6
    • do 5kg
      4
    • do 10kg
      0
    • do 20kg
      0
    • nad 20kg
      4

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je tady tradiční letní vokurka, tak co si trochu zablbnout? Kolik vlastně váží všechny ty naše poklady? Važte to i s řemínkama a náramkama, bez krabiček. :) Já jdu shánět váhu.

Odesláno

nejtezsi divery 327 g

vsechny hodinky (vcetne hromady Primek) cca 2,5 kg

pytlik remenu a vsechno na ruku cca 0,5 kg.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
nejtezsi divery 327 g

Ty by jsi byl šampion i v kategorii váhy jedněch hodinek. Pořád nemohu věřit, že Tvé Tag Heuery tolik váží, chtěl bych je někdy potěžkat v ruce. Můžeš mi, prosím, říct přesné označení modelu ? Podívám se na ebay kolik stojí, mohl bych to eventuálně zkusit sám ;-).

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

4 Snow: CN211A

Az pujdu ke klukovi co ma digi vahu udelam ti fotku neverici Tomasi:-)

Odesláno
nejtezsi divery 327 g

Máš ty Tagy i s gumou? Jestli jo tak kolik gramů to dělá na tý gumě? :)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
4 Snow: CN211A

Az pujdu ke klukovi co ma digi vahu udelam ti fotku neverici Tomasi:-)

Nemyslím to zle, jen se mi to opravdu nezdá. Vyhledal jsem si rozměry, průměr 43mm a výška 15,5mm, musí to být tedy v tahu, je tak masivní ? Jedny z nejmohutnějšíh hodinek CX Swiss Military Watch Argonaut váží při rozměrech, průměr 46mm a výška 20mm, 315g.

Edit - obrázek pro lepší představu

zdroj http://www.watchtime.com.au/images/CX-4b.JPG

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

4 Kaja: gumu k nim nemam, ale tah je macek... sirka 22mm az 19mm, tloustka necelych 5mm

4 Snow: max. prumer pres korunku 47mm, nejmensi prumer 43mm, vyska 16mm

Chtel jsem ti je blejsknout alespon na kuchynske vaze a svete div se, opet ukazala neco pres 200g. Ted jsi mi dal brouka do hlavy... ta digi mi fakt ukazal 327g az se mi to nechtelo verit. A ze by ukazovala digi vaha spatne se mi nezda. No kazdopadne to budu muset zvazit jeste jednou nebo nebudu mit klid.

Návštěvník Snow
Odesláno
4 Snow: max. prumer pres korunku 47mm, nejmensi prumer 43mm, vyska 16mm

Chtel jsem ti je blejsknout alespon na kuchynske vaze a svete div se, opet ukazala neco pres 200g. Ted jsi mi dal brouka do hlavy... ta digi mi fakt ukazal 327g az se mi to nechtelo verit. A ze by ukazovala digi vaha spatne se mi nezda. No kazdopadne to budu muset zvazit jeste jednou nebo nebudu mit klid.

Už jsem Ti jednou psal, nechci se Tě nijak dotknout, ale přes třista gramů mi příjde opravdu hrozně moc. Nic nevaž, je to v pohodě.

Odesláno

Bavime se preci o hodinkach, ne o me. Tak jakepak dotknout.. :cheers:

To si pis ze je zvazim, ted mi to vrta hlavou o moc vic. Pocitam ze o vikendu to klapne.

Návštěvník Snow
Odesláno
Bavime se preci o hodinkach, ne o me. Tak jakepak dotknout.. :cheers:

To si pis ze je zvazim, ted mi to vrta hlavou o moc vic. Pocitam ze o vikendu to klapne.

O.K. :)

Ale pořád jsem nevěřící Tomáš a počkám si na výsledek. Nechci nevěřit digitální váze oproti kuchyňské, ale někde něco je špatně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...