Ondřej Němec Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 čau,moc se mně líbí tady tyto nautiky ....co na ně říkáte?
Diamondking Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Hezké...připomínají mi obrněný transportér...
Frantik Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Diamondking napsal: Hezké...připomínají mi obrněný transportér... ..........asi bych se citil jako debil, kdybych tohle nosil
Ondřej Němec Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 proč jako debil...... podle mně jsou boží ... no a pravě to je to že jsou tak brutální.....
New X-Bob Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 nechci šťourat, ale pod těma dvěma špruslema asi nebude vidět, kolik je tak asi hodin, ne,
Ondřej Němec Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 što jste fakt tak konzervativní nebo to jenom není váš styl???
marosh Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Ty Ondřeju a kde Ty děláš? U labutí nebo u řetízkáče?
Ondřej Němec Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 OMG tak to jsem nejak nepobral cože?
little_w Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 jejda uz ho nechte byt ;-) suma sumarum to jsou hodinky, ktere trochu vybocuji z rady, a Nautica je u me jeste porad trosku vys nez nejaky diesel, dkny nebo milion dalsich modnich pseudoznacek. Ondreji, s temahle tady moc nezabodujes. zkus si trochu pocist a pokud mozno jeste odloz nakup... treba si za 14 dni reknes "to jsem rad, ze jsem si nechal poradit"... nebo taky ne. kdybys tady postnul nejake mechaniky, tak by se ti dostalo asi trochu konstruktivnejsich komentaru, ale takhle... kvartz tady az na vyjimky bude vzdycky platit za min nez mechanicke hodinky. ale uznavam, moc prijemne privitani to neni. ale nenech se odradit.
Quasar007 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Ta "klec" vypadá jako oddělatelná a pak bych nebyl tak kritický při hodnocení. Takto to vypadá opravdu divně, ale jistě si to najde svou cílovou skupinu i když já osobně do ní nepatřím.
grga_pitic Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Tak ty jsou opravdu desne. Ocelove pasy, giganticky kryt korunky, celkova preplacanost - ale pokud je Ti Ondreji 14 let a chces hrat drsnaka na slecny z vedlejsi tridy tak potom doporucuji.....
Ondřej Němec Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 pane bože, ne 14 mně opravdu není ale to snad je vedlejší ja jsem jen prostě chtěl vědět co si o nich myslíte také jsem nepsal že je chci hned kupovat já jsem je jen viděl jako novou řadu od Nautica a tak jsem jen tak nadhodil to je vče....
Deutscher Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 no víš ono kdyby jsi se třeba vyptával na tady tyto.....tak by to byl daleko větší úspěch asi proto že stojí o 1/2 milionu peněz víc a hlavně protože jsou zenith a de přes ne taky daleko líp vydět....
philipmorris Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Deutscher napsal: no víš ono kdyby jsi se třeba vyptával na tady tyto.....tak by to byl daleko větší úspěch asi proto že stojí o 1/2 milionu peněz víc a hlavně protože jsou zenith a de přes ne taky daleko líp vydět.... a to jsou shodou okolnosti teda taky otresny hodinky
Quasar007 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Ať už chovám k firmě Zenith jakoukoliv úctu, tak tyhle jsou děsné. To ale neznamená že si nenajdou své příznivce
Deutscher Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 mno mně se osobně taky nelíbí ale to já jen tak ......ale vlastne když už jsme u toho Zenithu...co sy myslíte o defy extreme stealth??? já vím že jsem možná magor ale mně se celkem i líbí.....akorat tech 600 000,- se nejak nedostává...
cody Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Ondreji ono je to tak, ze kdyz vlezes treba do autosalonu a autum nerozumis, taky se stane ze okounis pred modelem ktery by nechtel zadny z prodavacu ani zadarmo. Vzdycky kdyz se do neceho dostanes a udelas si par nazoru na zaklade vlastni zkusenosti, pak zakonite prehodnotis prvotni dojmy. Tyhle hodinky se opravdu hodi podle me jen ke kolotoci nebo na vesnickou zabavu. A to jsem mel prosim tyto zabavy moc rad. Pokud se si tohohle vsimne treba tvuj obchodni partner ktery vi o hodinkach o 20% vic nez ty, myslim ze tvuj kredit dost klesne. To neni nic osobniho, ale zkus si prohlednout vice hodinek...
kubas Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 (upraveno) no ja nevim, kazdy nepotrebuje nutne hodinky za 50k a vyse, obchodni partnery treba zadne nepotkava, a kdyz se mu libi tak neni potreba mu nadavt do kolotocaru atd.. Me se tedy take zdaji nepekne, myslim ze od nauticy se daji najit hezci.. Dosud jsem nemel za to, ze tento web je primarne urcen pro lidi, ktery maji ty nejdrazsi hodinky a to je to jedine, co jim dela dobre... Az se obch. partner podiva.... vys, do hlavy, mozna bude cumet... Upraveno 5. srpna 2009 uživatelem kubas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se