Jump to content

Recommended Posts

Posted

zdravim vsechny ctenare a prosim o radu

potrebuju sehnat kozenej reminek na blancpain fifty fathoms trilogy series. je v cr firma, ktera dokaze na zakazku vyrobit reminek, tak aby se dal dat na deployment clasp? reps. prodejce ktery takove reminky prodava? diky predem za odpoved.

ason

Posted
Nechces udelat par fotek, takove hodinky tady tusim nejsou.

neco vam nafotim a zitra to sem dam. prave se mi vratily po kompletnim servisu, takze jsou jako novy :)

Posted
neco vam nafotim a zitra to sem dam. prave se mi vratily po kompletnim servisu, takze jsou jako novy :)

tak tady jsou, foceno vcera....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

ason: kibim vložený odkaz je velice relevantní. Kvalita řemenů od sima-prague vždy (co jsem měl možnost vidět) přesahovala produkční a značkové řemeny.

Na tý lunetě je výborně "utěsněnej" rozestup čísel na první patnáctce. Jinak ten kontrast jemnýho cifru a masivní lunety musí bejt na živo zajímavej.

Posted

Pěkná kapitánská manžetka k těm noblesním FF a vkusné dřevo v interieru jachty. Nějaká ta ploutev od simona bude vhodně zapadat !