CzechJoker Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Před týdnem jsem na eBay koupil jsa infikován jakýmsi Gilliusem G-Shock GW-5525, výroční model v pěkné, bílé krabičce. Dnes jsem si je byl s úsměvem vyzvednout na poště (od usměvavé poštěvačky) a doma jsem zjistil, že se všechny pošty světa v čele s tou nejhorší, Českou, rozhodly provést vlastní test odolnosti. Takže krabičku milé pošty přejely tankem, střílely do ní z bazuky i M1911A1 a jak to dopadlo...? Ehm...? Jsou hodinky celé? Budou ještě tikat? Nebo budu mít tik naopak já??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Výtězem je: G-Shock! Ani usilovná snaha o likvidaci ze strany pošty se nesetkala s úspěchem.
Gilius Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 no pěkně...to čumím.......co všechno pošta nevyzkouší.....
Yvaine Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Bych je tu pěknou pikslu nechal zaplatit
nAscA Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 no ty jo, to nechapu, jak se to mohlo stat. Ta krabicka je dost pevna. Ptal ses jich co to ma byt? Jinak gratuluji k novym hodinkam, pekne.
spiderer Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Treba to takhle testuje rovnou Casio aby byla jistota ze vydrzej
PepaSFI Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 tak nějak mi to připomíná ty anglické blbiny Brainiac co vysílá Cool. Nenechali ti na tom někde lebku s brejlema? Hodinky přežily takže celkem o nic nejde ale i tak bych asi na té poště jen tak cvičně všechny seřval do bezvědomí, od uklízečky až po ředitele. Předpokládám že to bylo ještě v nějaké papírové krabici. když už ani plechová piksla není dostatečně bezpečná před běsněním té temné sekty co si říká pošta tak to už je vážně moc.
CzechJoker Odesláno 9. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 (upraveno) Bych je tu pěknou pikslu nechal zaplatit Ta pixla nešla ani otevřít, musel jsem ji vypáčit násilím. Ale hodinky jsou celé. Edit: PepaSFI: krabice nebyla, pouze obálka. V tom bude ta potíž. Obálku jsem otevíral až doma a řvát na tu holku u přepážky nemělo stejně smysl. Mohl to navalit balíkář, mohlo se to křachnout v letadle... Upraveno 9. srpna 2009 uživatelem CzechJoker
Dantechno Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 A jak dopadla ta original papirova krabice ve ktere je ta bila plechovka?
Dantechno Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Jo pokud se neplteu tak tenhle vyrocni model mame uz 3 lidi z fora nebo nas je vic? Na to, ze dost lidi se nechalo slyset jak jsou hnusne, slusny
Gilius Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 to ale nemění nic na tom,že jsou hnusný......
Dantechno Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 to ale nemění nic na tom,že jsou hnusný......
CzechJoker Odesláno 9. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 No nevím, je to takový majstrštyk moderny, v podstatě nástroj. 5600 jsou asi líbibější, ale tyhle mají taky něco do sebe. A až mi přijdou Mudmany, to bude teprve rachot Hlavně doma... Jo pokud se neplteu tak tenhle vyrocni model mame uz 3 lidi z fora nebo nas je vic? Na to, ze dost lidi se nechalo slyset jak jsou hnusne, slusny To bychom mohli založit něco jako klub
Gilius Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Jo,Mudmany Ti schvaluju...ale ty hranaté fujtajbly teda e-e........
little_w Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 hele, ale iluze si nedelej, tikat opravdu nebudou :-)
Deutscher Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Jo,Mudmany Ti schvaluju...ale ty hranaté fujtajbly teda e-e........ a co Gulfmany??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 kolikrát sem ty Gulfmany ještě hodláš dát????Chápu,že máš radost....ale už to trochu přeháníš,ne????
Deutscher Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 kolikrát sem ty Gulfmany ještě hodláš dát????Chápu,že máš radost....ale už to trochu přeháníš,ne????[/q promiň už to bylo fakt moc...chovám se jak školče promiň jestly chcete tak to smaže
CzechJoker Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 O Gulfmanech zakazuji mluvit... Další Casia do domu nesmí. Alespoň do pátku...
CzechJoker Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Ještě že mi Bandicoot vyfouknul ty Gulfmany, manželka už měla připravené Endlösung der Gemahl: Ještě že nemají žádné rozumné ana-digi, nějak jsem na ně dostal chuť
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se