Varadero Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Ahojte, vcera se mi dostali do ruky tyhle Tagy. Uprimne jsem veril, ze je to original dokud mi nerekl, ze neni. Da se to jeste nejak poznat? Omlouvam se za kvalitu fotek. Fotil jsem to jen mobilem.
steel Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 jednoduše, podívej se na stránky tag heuer pvd a manuál tam fakt nenajdeš
New Milis Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 steel napsal: jednoduše, podívej se na stránky tag heuer pvd a manuál tam fakt nenajdeš To neznamená, že se nedělal.
Jaem Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 ide o 6000ks limitku Carrera Calibre 1 je v katalogu: tagheuer.ch
mike_x Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Hodinkam vubec nerozumim, ale podle toho obrazku je na prvni pohled videt haluzacky zpracovani (videt je to i na tak mizerny fotce) ;-)
Dantechno Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 mike_x napsal: Hodinkam vubec nerozumim, ale podle toho obrazku je na prvni pohled videt haluzacky zpracovani (videt je to i na tak mizerny fotce) ;-) Napriklad?
mike_x Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Nejak se mi nedari editovat post. Takze znovu s obrazkem (snad uz funkcnim).
Dantechno Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Me spis zaujalo to divne pismeno S v napise seventeen.
Hugo14 Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Co třeba šroubky, které jsou očividně lakované? Nebo alespoň jinak modřené než na originálu... Nemluvě o tom, že se mi moc nelíbí povrchová úprava západky od natahovacího kola (či jak se ten élement jsmnuje). Jestli taky dobře vidím, tak hrany můstku (můstků) jsou ostré, nezkosené.
Carlosin79 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 steel napsal: jednoduše, podívej se na stránky tag heuer pvd a manuál tam fakt nenajdeš Hodinky se vyráběly: http://www.worldtempus.com/en/watches/find...re-1-vintage-2/ Jinak "fejk" lépe řečeno na první pohled nelze zcela dobře rozpoznat, neboť povrchové zpracování je na velmi dobré úrovni, ale pozná se to až vniknutím do útrob hodinek, kdy originál není dobarvován modrou a fialovou barvou viz obrázek níže. K tomu se ještě musí připočítat fakt, že to byla limitovaná edice po 6000 kusech a do ČR se z tohoto počtu dostalo jen velmi málo kusů
vor Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Dobarvováno fialovou?? Co z těch fotek z mobilu všechno nejde poznat.
B.F.G. Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Nejlépe je to podle mě poznat in natura, podle zpracování povrchu strojku. Jak je vidět ve vybrání, na reliéfu a vůbec i na kolech u pérovníku(i na fotce). Vylisovaný plech vs broušená kola jde opravdu poznat. Obecně by se u lepšího provedení těžko usuzovalo, zvlášť když je to exot, který člověk v životě neviděl.
gougy Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Varadero napsal: Ahojte, vcera se mi dostali do ruky tyhle Tagy. Uprimne jsem veril, ze je to original dokud mi nerekl, ze neni. Da se to jeste nejak poznat? Omlouvam se za kvalitu fotek. Fotil jsem to jen mobilem. +1 pro fejk (oni tomu teda říkaj "replica"....)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se