Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už delší dobu jsem chtěl nějaké nové Digitálky a nakonec zvítězili tyto G-čka konkrétně : G-9100R-4ER Orange

Jednou jsem si o nich něco četl a kdosy zmiňoval že : "v reálu jsou snad 10* hezčí než na fotkách" já s ním nesouhlasím protože oni jsou snad 100* hezčí než na fotkách!
Hned po otevření krabičky se dostavila euforie která trvá až do teď a ještě asi trvat nějakou dobu bude...
asi prvních 20 min jsem studoval ten tlustý navod který k nim byl...nakonec jsem jednu funkci po druhé nastavil tak jak jsem potřeboval ale musím říct že na některé ovládánní bych bez návodu fakt nedošel.

nechci nějak podrobně rozebírat ovládání a nastavení každé s funkcí ale asi jen fáce měsíce a příliv/odliv bylo potřeba celé nastavit jinak vlastě vše ostatní je už před nastavenné...

U toho přílivu a odlivu bylo potřeba zadat stupeň ze měpisné šířky podle určenného města...všechny velké města jsou vypsány v zadu na návodu a tak je to otázka cca 2min.
A měsíc se synchronizuje prakticky stejně až na to že nezadáváte zeměpisnou šířku ale podle tabulky v návodu nějaké číslo kterému pořád nějak nerozumím ale to je vedlejší ,hlavní je že u každého toho města je uvedenné.

Další funkce jako : world time ,timer,stopwatch,nebo alarm není důležité zmiňovat snad jen to že všechny fungují tak jak mají ...

Teď bych se rád přesunul od "softwaru" k "hardwaru" ...ten je vyveden naprosto skvěle-tlačítka nevynechávají,všechny plasty sedí naproste přesně tak jak mají a tak dále... co se týče celkové ergonomie a pocitu s nošení tak musím říct že i když nejsou zrovna nejtenší tak se nosí i na mém miniaturním zápěstí skvěle :nikde nic netlačí ani neřeže,také materiál pásku je překvapivě příjemný...

Na závěr bych chtěl říct že vím že se asi věčině ta barevná kombinace nelíbí ale já je budu mít spíše na sport ostatně na to jsou že?...

na youtube jsem nahrál "Shot" na kterém jsou vidět všechny funkce i design a ergonomie na ruce .(omluvte prosím tu špatnou světelnost a kvalitu je to natáčenné jen na foťák)
link: http://www.youtube.com/watch?v=WpWg8y6SNFM

G-shock forever gun_bandana.gif

post-3832-1250183327.jpg

post-3832-1250183335.jpg

post-3832-1250183344.jpg

post-3832-1250183352.jpg

post-3832-1250183358.jpg

post-3832-1250183364.jpg

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

Moc by mě zajímalo, kdy, kde a jak často budeš zkoumat příliv a odliv.

Odesláno (upraveno)

Deutscher: Paráda, kolego, mě je pošťák přinese zítra (kupováno na hodinky.cz). Sekerka je fakt cool. Fotky jsou výborný, tedy za 1.

Snow: zkoumat asi ne, ale chcem to mít nastavený správně (Praha, Žluté lázně) a ne tam mít Tokyo.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
  bandicoot napsal:
Deutscher: Paráda, kolego, mě je pošťák přinese zítra (kupováno na hodinky.cz). Sekerka je fakt cool. Fotky jsou výborný, tedy za 1.

Snow: zkoumat asi ne, ale chcem to mít nastavený správně (Praha, Žluté lázně) a ne tam mít Tokyo.

jo přesně ...ale jen jsem nedošel na to jak zapnout auto a,el asi 100krát jsem to zkoušel podle návodu ale nic...tak pok napiš

Odesláno (upraveno)

Deutscher: měl jsem to na mudmanech, v režimu hodin drž pravej horní čudl 3 sek. a na displeji se objeví "a.el" - po šesti hodinách se to samo vypíná. A bacha, ten čudl musíš drtit festovně.

mike_x: No a? Neplatíme ho ne? Tak to nečti. Recenze slušná, videjko dobrý a fotky příkladný.

Návštěvník Snow
Odesláno
  bandicoot napsal:

Praha, Žluté lázně, no jo vlastně, že mě to hned nenapadlo, tam bývá příliv jak sviňa :lol:

Návštěvník Snow
Odesláno
  bandicoot napsal:
Snow: já teda jezdim jen okolo, nikdy jsem tam nebyl, bo nejsem dost frikulín, ale ženskejch se tam vždycky přelejvá mraky

Také tam nechodím neb to mám trochu z ruky, ale jak to je s tím přílivem. Vážně je kalibrace potřeba kvůli nějakému nastavení ?

Odesláno (upraveno)

Snow: Všechno tkví v tom "lunitidal intervalu". Budu to umět nastavit, ale stejně nevim moc o co jde - podle mě je to něco jako čas, kdy je měsíc v největší síle. Někde je to v 5:10, jinde v 17:30. Souvisí to s W/E šířkou. Na wiki to je, angličtině rozumím, ale smysl ne.

Deutscher: návod

Odesláno
  bandicoot napsal:
Snow: Všechno tkví v tom "lunitidal intervalu". Budu to umět nastavit, ale stejně nevim moc o co jde - podle mě je to něco jako čas, kdy je měsíc v největší síle. Někde je to v 5:10, jinde v 17:30. Souvisí to s W/E šířkou. Na wiki to je, angličtině rozumím, ale smysl ne.

hmm tak to je napsané jenom na tom papíře debilně :bangin:

bandicoot napsal:

jo a tomu času se říká Age of moon....

Odesláno

Kokrhani na konci klipu me dostalo :smile_anim:

Vite nekdo jestli tenhle model ma nastaveni delky podsviceni? Jsou prima, uzij si je. Bejt za dobrou cenu se solar a radio, poslu Mudmany do sveta a jdu do nich. Skoda ze jsi kluky zkraje nastval, takhle pekne fotky a video byt u vice hodinek tak je to bomba, urcite by jsi sklidil ovace. Dik za recenzi a uzij si je.

(prvni hodinky na foru s komplikaci priliv a odliv, ikdyz jenom baterkove :lol2: )

Odesláno
  nAscA napsal:
Parada, pekne fotky, pekne video, paradni g-shocky. Uz chystas nakup dalsich? :)

jo Frogmany :snorkle: doporuč nějaké pls zatím se v nich moc neorientuju.... :rolleyes::gun_bandana:

bandicoot napsal:
cody: podle návodu má: 1,5sek a 3sek

jo má ale ty 3 sek už jsou na mně moc dlouhé ;)

Odesláno
  cody napsal:
Kokrhani na konci klipu me dostalo :smile_anim:

Vite nekdo jestli tenhle model ma nastaveni delky podsviceni? Jsou prima, uzij si je. Bejt za dobrou cenu se solar a radio, poslu Mudmany do sveta a jdu do nich. Skoda ze jsi kluky zkraje nastval, takhle pekne fotky a video byt u vice hodinek tak je to bomba, urcite by jsi sklidil ovace. Dik za recenzi a uzij si je.

(prvni hodinky na foru s komplikaci priliv a odliv, ikdyz jenom baterkove :lol2: )

jo máš pravdu: chtěl bych se všem na tomto foru omluvit za ty mé první incidenty a otravnost... :guiltysmiley:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...