rud111 Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Co znamená ta zkratka SZ v příspěvcích v části Prodej?
jiriskopal68 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 taky jsem to hned nevěděl, tak ho nepleťte klucíí, SZ je soukromá zpráva jak ti odpověděl Dantechno
abbot Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Ještě se občas objevuje (zejména na zahraničních fórech) termín PM, který má stejný význam, akorát vychází z angličtiny tedy Private Message ...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) To jsou dnes dotazy , dopoledne Kamarádi, odpoledne SZ, úplně se bojím, co příjde večer a v noci. Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Snow
Baker Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 To jsou dnes dotazy , dopoledne Kamarádi, odpoledne SZ, úplně se bojím, co příjde večer a v noci. Hele snezniku, ty mas dneska spatnej den ?
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Hele snezniku, ty mas dneska spatnej den ? Dost, pořád měním avatary, nic se mi nelíbí, z ničeho nemám radost, jsem otrávený jako šváb. Radši toho už nechám nebo otrávím půlku fóra. Půjdu se dívat na tenis. Bude semifinále v Cincinnati, hraje Federer s Murrayem a Nadal s N.Djokovičem, akorát se bojím, že prokopnu LCD. Jako bych měl nějakou předtuchu, dnes jsem si byl nastudovat nové modely, tak že by ?
Baker Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Dost, pořád měním avatary Tenhle je zrovna dobrej Půjdu se dívat na tenis. Otevri si k tomu pivo a bude lip.
Teatime Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Ještě se občas objevuje (zejména na zahraničních fórech) termím PMS...
skalis Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 Ještě se občas objevuje (zejména na zahraničních fórech) termím PMS... Asi s krizkem po funuse (po 3 dnech), ale mohlo by to byt "private message sent" (muj tip).
911 Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 PMS je hlavne v anglicko mluvicich zemi pred menstruacni syndrom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se