mates444 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2012 Měl bych dotaz na majitele těchto hodinek. Taky vám šlo tak ztuha točit lunetou? Zkoušeli jste to nějak poladit?
richard12 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 V 19. 9. 2009 v 19:13, tyfo napsal: tak ja mam jako druhy jazyk ????? no nevim ale jsou tam tyto dny:LUN MAR MIE JUE VIE SAB DOM Je to francúzsky!
tyfo Odesláno 1. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 V 31. 12. 2012 v 19:28, mates444 napsal: Měl bych dotaz na majitele těchto hodinek. Taky vám šlo tak ztuha točit lunetou? Zkoušeli jste to nějak poladit?Lunetou slo tocit naprosto v pohode spise lehce rekl by jsem ze mela tendenci se pri noseni sama trosku obcas pootocit.
mates444 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 (upraveno) Doufám, že si dobře rozumíme. Nemám na mysli vnitřní lunetu s kompasem, ale venkovní. Než jsem hodinky koupil, tak jsem mrknul na pár videí a přišlo mi, že i na nich se vždycky s lunetou prali. Jde mi hodně ztuha a hodně to znepříjemňuje její používání. Myslíte, že se ji můžu pokusit sundat? Nerad bych něco zprasil Upraveno 1. ledna 2013 uživatelem mates444
tyfo Odesláno 1. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2013 Ano myslim opravdu tu venkovni 120ti klikovou, sundat jsem to nezkousel a uz je vic nez rok nemam, tim ze se to obcas pohlo nemyslim ze samo ale pri noseni v praci doma a tak zkratka ze jsem zavadil o kalhoty, polstarek, manzelku atd.
Martin JJJ Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 tym ručky jsou brutální... :-))) pěkně napsaná recenze.. díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se