Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaký máte názor na tuto hodinářskou firmu? Na foru se o ní píše minimálně, spíše vůbec.

http://www.geraldgenta.com/

Vím, hodinky dost extravagantní, nepřehledné :-) Ale dle mého mají určité kouzlo.

Docela se mi hodně začíná líbit model Arena Biretro, ale jak jsem psal, hodinky jsou dost extravagantní, tak ještě tak půl roku počkám, zda se mi neokoukají. Pak možná, uvidíme.. :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

To je zajímavá volba. Genta se mi líbí a nabízí zajímavé modely. Můj oblíbený model je Gérald Genta Gefica Jungle Fever 2009, ale neměl bych sílu na to, abych si ho vzal na ruku. Hodně známé jsou také modely Walt Disney, které patří k těm hodně fejkovaným.

Edit - zdroj http://www.lacotedesmontres.com/actu/Geral...ois-No_6874.htm

zdroj http://www.thewatchquote.com/Gerald-Genta-...nce-No_5833.htm

Gérald Genta Gefica Jungle Fever 2009

graldgentageficajunglef.jpg

Gérald Genta Arena Biretro

arenaoka.jpg

retro1y.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

to Kopl2005 - obrať se na dknespla, ten myslím Gentu má a bude vědět hodně.

Odesláno

Jsou to skvělý hodinky promyšlený do detailu, nádhera. Nemám moc v lásce retrográdní ani digitální odečítání, takže bych tyhle modely asi moc nenosil, ale je to třída.

• po měsících...
Odesláno

Well Genta je tu znamy viac ako dost. Navrhol AP Royal Oak, PP Nautilus, VC 222. Ja by som urcite chcel od gentu Disneyho Retro (Donald abo Mickey) ale nie je ich vela, na ebay-i su iba damske modely.

Odesláno (upraveno)

Mám pocit, že tak číslo, dvě zpět se o nich psalo ve Watch magazínu. Ty Disneyovské jsou opravdu mazec. Pro koho jsou určeny, při těch cenách za ně?

např.: tato LE 80 kusů

disney.bmp

Upraveno uživatelem lupinus
Odesláno

Wow, tak tato limitka je krasna. Tu som ani nepoznal. Zatial som vidiel asi 6-7 variant.

Mám pocit, že tak číslo, dvě zpět se o nich psalo ve Watch magazínu. Ty Disneyovské jsou opravdu mazec. Pro koho jsou určeny, při těch cenách za ně?

např.: tato LE 80 kusů

Odesláno (upraveno)
Well Genta je tu znamy viac ako dost. Navrhol AP Royal Oak, PP Nautilus, VC 222. Ja by som urcite chcel od gentu Disneyho Retro (Donald abo Mickey) ale nie je ich vela, na ebay-i su iba damske modely.

To je zajímavý spor táhnoucí se přes různá fóra - VC 222 The Maestro nedělal a ani s nimi neměl nic společného. Je to dílo mladého Hyska (tehdy 23 let).

Ze starších neopomenout UG Polerouter.

Tady všechny tři plus neprávem přisuzované VC222 napravo, podobné jsou což o to.

4jumbo.jpg

EDIT: A ještě Constellation, Seamastery a Bulgary Bulgary. Zbývají ještě nějaký kultovní sportovní hodinky, který by nedělal ;-)

Upraveno uživatelem dknespl
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak po čase zase GG. Firma již sice není, ale the Maestro, který oslavi 1. května osmdesátku, ještě stále tvoří. Hodinkee přinesly skicy konceptu pro ARLANCH.

Posted ImagePosted Image

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno

a zaujali?

pozeram ich uz druhy den, a rozmyslam (nechce sa citat ;) ze ci to je koncept 80's alebo novy produkt.

Tak po čase zase GG. Firma již sice není, ale the Maestro, který oslavi 1. května osmdesátku, ještě stále tvoří. Hodinkee přinesly skicy konceptu pro ARLANCH.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...