Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 6. 2013 v 19:04, VintageLover napsal:

Dost dobré, ten záručák je pecka - manuály Valjoux 7734 :)

Takže strojek v těchto Autáviích a těch mých "obyč" - viz shora je úplně stejný strojek? Sorry za dotaz, ale tolik se ještě neorientuju.

Odesláno
  V 19. 6. 2013 v 19:02, financ napsal:

Nádherný kousek, i ten Tvůj je super.

Dnes jsem vyměnil výzdobu v kanclu. Autavie 1163V, Carrery 110.253B a stopky z majetku vojenské správy.

attachicon.gifDSCN40941.JPG

Pokud mohu říct poněkud provařený výraz, tak: Velká paráda :notworthy:

Odesláno
  V 19. 6. 2013 v 19:16, warann napsal:

Takže strojek v těchto Autáviích a těch mých "obyč" - viz shora je úplně stejný strojek? Sorry za dotaz, ale tolik se ještě neorientuju.

Ano stejny, valjoux 7734. Mam ty same autavie :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Milano1809
Odesláno

Doufám, že se také brzy budu moci přihlásit do klubu :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Možná má, možná ne. Ale toto vlákno začíná: "zajimalo by me kdo vsechno tu vlastni jakekoliv(i quartz) hodinky znacky Heuer, nemyslim tim TAG Heuer". Takže toto vlákno asi nebude to pravé.

Odesláno

Tak se mi po půlročním servisu u Mechana :wacko: konečně vrátily moje 112.603ky... Teď jsou ve skvělý kondici... Jenom vložka lunety se nepovedla sehnat, má trošku šrám...

Objednal sem novej řemen, hnědej rallye, tak sem zvědav jestli jim bude slušet.

Brzy něco nafotím a hodím do fotogalerie.

post-13836-0-05677600-1375346963_thumb.jpg

Odesláno
  V 1. 8. 2013 v 8:53, Kristian.nov napsal:

Tak se mi po půlročním servisu u Mechana :wacko: konečně vrátily moje 112.603ky... Teď jsou ve skvělý kondici... Jenom vložka lunety se nepovedla sehnat, má trošku šrám...

Nádhera a ten šrám tam nejak výrazne neruší, teda aspoň mňa nie. Máš aj foto pred servisom?

Odesláno
  V 1. 8. 2013 v 8:53, Kristian.nov napsal:

Koukám, že u Knespla trávili naše Autávie společné chvíle.  Včera jsem si též po ozdravné kůře vyzvedl tyhle svoje. Taky řeším vložku lunety, i když ta moje je v horším stavu.  Sice už mám náhradní tachy, ale říkám si že by pak už uplně ztratili ten "vintage" pocit.  Řemen budu řešit následně.  Jinak ty tvoje vypadaj úžasně.

post-23443-0-75208800-1375360620_thumb.jpg

Odesláno
  V 1. 8. 2013 v 9:20, EDYMI napsal:

Nádhera a ten šrám tam nejak výrazne neruší, teda aspoň mňa nie. Máš aj foto pred servisom?

Jojo, ale na vněšku se nic zásadního neservisovalo, akorát nový sklíčko a tlačítka. Jsou potažený šedou PVD, takže ani leštit pouzdro neni možný.

Zásaní věci byly uvnitř, nová těsnění (tyhle Autavie jsou trošku mohutnější a mají WRko 200m) a hlavně GO motoru:-)

post-13836-0-68286400-1375367134_thumb.jpg

V 1. 8. 2013 v 12:37, JZED napsal:

Koukám, že u Knespla trávili naše Autávie společné chvíle.  Včera jsem si též po ozdravné kůře vyzvedl tyhle svoje. Taky řeším vložku lunety, i když ta moje je v horším stavu.  Sice už mám náhradní tachy, ale říkám si že by pak už uplně ztratili ten "vintage" pocit.  Řemen budu řešit následně.  Jinak ty tvoje vypadaj úžasně.

Tak aspoň jim po nocích nebylo smutno:-)

Odesláno
  V 1. 8. 2013 v 14:26, Kristian.nov napsal:

Jojo, ale na vněšku se nic zásadního neservisovalo, akorát nový sklíčko a tlačítka. Jsou potažený šedou PVD, takže ani leštit pouzdro neni možný.

Zásaní věci byly uvnitř, nová těsnění (tyhle Autavie jsou trošku mohutnější a mají WRko 200m) a hlavně GO motoru:-)

attachicon.gif_1128400.JPG

Tak aspoň jim po nocích nebylo smutno:-)

Mně dělali komplet vnitřek, těsnění všechny i u tlačítek a leštění skla i pouzdra.  Až na tu vložku lunety jsou jako nový.  Už bylo na čase, po 40 letech poprvé...  Jěště teď ten řemen. Zatím pokukuju po rally od Šímy, někde tady je vyfocenej, tak uvidíme.  Pak to sem šoupnu až to bude komplet.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak mi to nedá, abych sem ještě jednou nenacpal ty moje. Teď už ovšem po servisu u Valise (díky!!!) a s novým řemenem. Jeho pořízení z ebay byla docela anabáze, ovšem se šťastným koncem. Na poslední fotce je ještě jeden, který jsem objednával současně, protože jsem dopředu nedokázal odhadnout, který se mi bude víc líbit. Aktuálně ovšem jednoznačně vede ten, co je na hodinkách, zejména mě dostalo jak k sobe ladí lem řemenu a vteřinovka od stopek (fotky nejsou nic moc, reál je lepší). Chvíli jsem na nich měl obyčejný černý, ale s tímhle vypadají o 2 třídy líp.

post-29493-0-41591300-1376332135_thumb.jpg

post-29493-0-96155300-1376332141_thumb.jpg

post-29493-0-95046600-1376332152_thumb.jpg

post-29493-0-51949100-1376332240_thumb.jpg

Odesláno
  V 12. 8. 2013 v 18:35, warann napsal:

Tak mi to nedá, abych sem ještě jednou nenacpal ty moje. Teď už ovšem po servisu u Valise (díky!!!) a s novým řemenem. Jeho pořízení z ebay byla docela anabáze, ovšem se šťastným koncem. Na poslední fotce je ještě jeden, který jsem objednával současně, protože jsem dopředu nedokázal odhadnout, který se mi bude víc líbit. Aktuálně ovšem jednoznačně vede ten, co je na hodinkách, zejména mě dostalo jak k sobe ladí lem řemenu a vteřinovka od stopek (fotky nejsou nic moc, reál je lepší). Chvíli jsem na nich měl obyčejný černý, ale s tímhle vypadají o 2 třídy líp.

Gratuluji, vyplatilo se to :)

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Heuer  0

Upraveno uživatelem peter tham

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...