M3maniac Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Máš to vzhůru nohama, jinak dnes jsem provětral tyto hujerky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Promiň, ale nějak mi to nejde otočit. Ještě přihodím nějaký starší fotky, ale jinak taky zajímavý kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Díky. Přesně tak je vidím, jako skvělé univerzálky. Jsou strašně nenápadné, černá chrona jako mnoho jiných, ale přitom mají neskutečný charakter, který je odlišuje. No bude to zase zajímavé . Ať slouží a dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 1550 SG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 dedičstvo- krásne heuer autavia 7863 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Krasny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Pekné dedičstvo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina007 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Jen občas vyvětrat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Fajne ale TAGy. HEUER je nap. toto(dátum neriešim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Teraz už len 3 kusy mám ; ľavé a práve baterkove -Pilot a Kirium v strede Link GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Teraz už len 3 kusy mám ; ľavé a práve baterkove -Pilot a Kirium v strede Link GMTZiadne Heuer tam ale nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Kolega si nevšimol, že TAG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Áno Sory , sem len Heuer, a nie Tag Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovinek Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Zdravím všechny, a přidávám můj kousek. Zdědil jsem po otci nevíte něco bližšího k tomuto typu prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Je to reference 73353. Podle toho si na netu dohledas spoutu infa. Mas to dokonce psany na uctence. Jsou to krasny hodinky. Doprej jim peci treba v Onyxu Jihlava,kup na ne paradni rally remen a muzes je hrde nosit jako pamatku na tatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Umněasitakto….mají za sebou ozdravnou kůru v Onyxu….stejně bych byl rád , kdyby mi někdo poradil s jedním (ne)originálním dílem…. Scháním nerezový kroužek , který je mezi skličkem a pouzdrem. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Takto Dátum neriešim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se