Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Chtěl bych si pořídit nějaké hranaté hodinky(nejlépe tvar obdelníku).Chtěl bych něco s mimostředkou,trošičku větší-né žádné drobky,s luminescencí na ručkách.Měli by to být nejlépe automaty,nebo mechaniky-na baterku nechci.Cena tak do 6 tis.Kdyby jste někdo o něčem věděl,budu rád za každý tip.Děkuji

Edited by Juraj11
Posted (edited)

rozhodne to neni lehke zadani. dival bych se asi po ruske produkci, vzhledem k financnimu limitu. s tou mimostredkou sis vyber znacne zuzil (doufam, ze ne uplne znemoznil). v asii ctveraty pouzdra zas tak obvykly nejsou...

priklad novodobe ruske produkce (jenom rychle... ctverate hodinky me zrovna neberou):

2432-6105055.jpg

EDIT: nez jsem to dopsal, abbot me predbehl :-)

Edited by little_w
Posted (edited)

manželce jsem pořídil tyto Orient pánské automaty k výročí svatby. Byl jsem mile překvapen zpracováním, asi si je od ní budu půjčovat :-) no a malé nejsou, tak akorát. Dělají se ve více barevných variantách a cena je polovina limitu :thumbsup_anim:

PS: luminiscenci taky splňují. S tou mimostředkou nevím, jak pochodíš, no.

http://www.hodinky-koscom.cz/Orient-CEVAD003W-I15627.html

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by tarmi
Posted (edited)

No v životě mě nenapadlo,jak to bude těžký-myslel jsem že je teda větší vyběr hranatých hodinek :crying_anim02:

tak zatím u mě vedou tyto,jen ta cena se mi moc nelíbí :giljotiini: No ještě se zkusím po něčem poohlédnout-děkuji všem za pomoc a pokud někdo ještě něco objeví tak mu budu vděčný :notworthy:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Juraj11