revue gt Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Chtěl bych od Vás určit značku a typ těchto hodin. Prodejkyně po dotazu uvedla značku Revue v oválu a číslo 53. Na té fotce jsem si všimnul, že můstek v hodinkách kryje minutové,mezilehlé, sekundové kolo dohromady. Ale Revue mělo mezilehlé a sekundové kolo pod můstkem zvlášť ? Nebo je to opravdu značka Revue s jinou úpravou strojku ? Ptal jsem se třeba i na úpravu natahovacího a západkového kola - jsou úplně obyčejná bez jakéhokoliv leštění, či prohloubení. Vím, že fotky nejdou moc poznat, když jsem si napsal o lepší, tak mi odpověděla, že je to foceno mobilem a lepší neudělá. Dík za odpovědi http://www.aukro.cz/item717917178_kapesni_hodinky_revue.html
Karlos Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 No, je hodně pravděpodobný, že firma do svých kapesních hodinek postupně (nebo i současně) používala víc typů strojků. Možný je tedy fšecko A jen malá rada - pokud není jiná možnost focení, než mobilem bez makra, dost pomůže fotit přes lupu.
trew Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Možné je opravdu vechno i to že je to slepenec jak je nyní zvykem z více kusů .. Bohužel na Aukru i na burzách :-(
Recommended Posts