Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Chronoblázni,

tak se zase jednou ukázalo, jaká jsem slabá povaha-nedokážu odolat tikajícímu mámení, i když už jsem si tolikrát říkal, že počet svých ocelových časoměřičů nerozšířím. Tyhle jsem ale opravdu musel mít! Někdy před dvěmi lety jsem se zbavil "černých" Submarinerů a z lítosti jsem si musel hned za měsíc pořídit Sea Dweller, které mi je alespoň částečně nahradili. Dušička však stále neměla klid a tak když jsem brouzdal po ebayi a narazil na výroční edici-praštil jsem do toho. Jsou fakt krásný a hned se s ostatními skamarádili, takže vím, že tuhle skupinku už nemůžu rozdělit.

Ještě jsem nestihnul vlastní fotky, tak alespoň něco od prodejce-teď o víkendu se polepším! :)

post-2985-1251448589.jpg

post-2985-1251448603.jpg

post-2985-1251448609.jpg

Odesláno

Submariner LV má na rozdíl od klasickýho černýho tzv. Maxi dial - větší indexy. Hodinová ručka je stejná, ale minutová prodělala změnu - je širší. Můžete porovnat:

post-61-1251457763.jpg post-61-1251457774.jpg

Odesláno

Koukám, že sbírka Rolex se úspěšně rozrůstá :)

Navíc - co kus, to klenot. Tyhle zelené submarinery, to je prostě NÁDHERA...

Těším se na další fotky a samozřejmě gratuluju!

Odesláno

Jsou fakt dobrý !! Dřív jsem je považoval za důkaz úpadku rolexu, ale dneska, bůh ví proč, mi přijdou jako vyšší level submarinerů, prostě nadfrajeřina, taková ta muška jenom zlatá...... Na green, travnatý kurt , fotbalové nebo rugbyové hříště jako stvořený - ještě fialovou hedvábnou košili.

Odesláno

Co mi to děláte... Já byl už rozhodnutý, že do vánoc bude doma první Rolex a to Milgauss, čímž jsem se rozloučil se submarinerama a teď jsem tam, kde jsem byl :suicide_anim:

Je to pecka, nevím jak to říct, ale opravdu je na nich něco navíc, jakoby byly osobitější...

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...