MartinT Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Nevím kdy se to ve mě zrodilo, částečnou vinu určitě nese i tento web a toto diskuzní fórum, ale najdenou mi přijde samozřejmé něco, co jsem kdysi nedokázal pochopit a co mi přišlo divné, snobské, úchylné: Jedny hodinky prostě nestačí. Pomohla náhoda a nápad. Náhoda, že spiderer se zatlačovanou slzou v oku prodával hodinky a i když nejsem fanda a obdivovatel "sportovních" hodinek ty hodinky mne zaujaly. Nicméně, že je jasné něco Vám neznamená, že to je jasné tomu člověku vedle a už vůbec to nemusí být jasné vaši drahé polovičce. Takže tak, jak jsem měl kdysi jasno já, tak má furt jasno dodnes moje drahá:"K čemu potřebuješ další hodinky, vždyť přeci jedny máš?". A na to jsem odpověď nenašel. Jenomže člověk se nesmí vzdávat a jinak úspěchu nedosáhne. A tak jsem po třetím dni okukování inzerátu a čtení recenze dostal nápad. Nápad, na který jsem patřičně hrdý! Švagr je přece starší než já a tak by mohl brzo oslavit kulaté výročí a jako případný dárek hodinky jsou dobrý nápad. Tak jsem zjišťoval stav a přišel s povzdechem: "No takové pěkné, kvalitní, švýcarské hodinky za výbornou cenu ty by se hodily švárovi k jubileu, škoda, že je prodávají teď přece je blbé kupovat dárek rok a půl dopředu ..." Vím, že Vám to zní možná divně a říkáte si to přece nemůže zabrat to je průhledné. Nicméně musím ještě prozradit, že moje drahá má většinu dárků k vánocům pro celou rodinu nakoupenou nejpozději do konce března a v červenci je již nervózní když ji nějaký dárek chybí ;-). A tak jsem se stal novým majitelem hodinek Eterna Airforce (viz. recenze a fotky). No a během toho roku a půl snad něco vymyslím
Jakubisko Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 I Ty lisaku! Ale gratuluju. Mel jsem je v ruce a jsou velmi prijemne.
bandicoot Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 To je taky dobrej příběh... Já s podobným předstihem nechával u mistrů Dohnalů dělat krásný damaškový zavírák se selskou pojistkou. Než jsem ho předal tátovi k šedesátinám, pravidelně jsem se s ním do trezoru chodil laskat.
Diamondking Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Týýýý voľe...co čééék nevymyslí aby dostal to co chce....jinak gratulace...hezké hodinky a za ten rok a půl dej vědět jak to dopadlo
New X-Bob Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 MartineT, kámo, tákhle vyšpekulovanej nákup, nó, klobouk dolů!!! rada - švára je nemůže dostat, zjistil jsi totiž tajně při pokecu u piva, že takové hodinky se mu ABSOLUTNĚ nelíbí a tudíž se mu musí koupit něco jiného....
MarcelG Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 tak to je dost dobrý,no! držím Ti palce, ať Tě neprokoukne nebo se tady taky nezačte...
MartinT Posted August 28, 2009 Author Report Posted August 28, 2009 No tak pánové nalejme si čistého vína ... To není ojebávka ani komplikované. Dámy chtěj s námi řešit věci, sdělovat nám svoje názory, diskutovat, spoluúčastnit se našich rozhodnutí prostě společně komunikovat být zkrátka součástí našeho života. Mají to v emoční, vztahové rovině. To jenom nám jde o nalezení pravdy, důkazu, vyřešení sporu, dosažení něčeho. No a mně prostě nevyhovovalo řešit nákup hodinek formou dohadování se a obhajovaní, když předem vím, že vnímáme danou problematiku jinak a není to logicky vysvětlitelné. Ale protože ji miluji, tak jsem tu komunikaci diplomaticky přesunul do jiné roviny, ale všechny ty úžasné emočně vztahové interakce a relace jsem ji přece dopřál. Já mám hodinky a manželka úžasný pocit že jsme spolu aktivně řešili dárek pro švagra. A protože jsme to řešili společně je výsledek geniální: "No, v nejhořísm případě se tobě líbí taky, tak si je případně necháš a občas je budeš nosit, nebo je zkusíš prodat." Není ten život krásný To takovou digitální full framovou zrcadlovku jsem měl od známého půjčenou 2 roky .
Diamondking Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 No tak pánové nalejme si čistého vína ... To není ojebávka ani komplikované. Dámy chtěj s námi řešit věci, sdělovat nám svoje názory, diskutovat, spoluúčastnit se našich rozhodnutí prostě společně komunikovat být zkrátka součástí našeho života. Mají to v emoční, vztahové rovině. To jenom nám jde o nalezení pravdy, důkazu, vyřešení sporu, dosažení něčeho. No a mně prostě nevyhovovalo řešit nákup hodinek formou dohadování se a obhajovaní, když předem vím, že vnímáme danou problematiku jinak a není to logicky vysvětlitelné. Ale protože ji miluji, tak jsem tu komunikaci diplomaticky přesunul do jiné roviny, ale všechny ty úžasné emočně vztahové interakce a relace jsem ji přece dopřál. Já mám hodinky a manželka úžasný pocit že jsme spolu aktivně řešili dárek pro švagra. A protože jsme to řešili společně je výsledek geniální: "No, v nejhořísm případě se tobě líbí taky, tak si je případně necháš a občas je budeš nosit, nebo je zkusíš prodat." Není ten život krásný To takovou digitální full framovou zrcadlovku jsem měl od známého půjčenou 2 roky . Česky asi tak: Natloukl jsem ji do hlavy, že ty hoďky budou švagra a ona to spapkala i s navijákem...to jsi chtěl říci?
honza71 Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Sice se říká, že účel světí prostředky, ale z takto získaných hodinek bych neměl radost ani pět minut.
Recommended Posts