Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nevím kdy se to ve mě zrodilo, částečnou vinu určitě nese i tento web a toto diskuzní fórum, ale najdenou mi přijde samozřejmé něco, co jsem kdysi nedokázal pochopit a co mi přišlo divné, snobské, úchylné:

Jedny hodinky prostě nestačí.

Pomohla náhoda a nápad. Náhoda, že spiderer se zatlačovanou slzou v oku prodával hodinky a i když nejsem fanda a obdivovatel "sportovních" hodinek ty hodinky mne zaujaly.

Nicméně, že je jasné něco Vám neznamená, že to je jasné tomu člověku vedle a už vůbec to nemusí být jasné vaši drahé polovičce. Takže tak, jak jsem měl kdysi jasno já, tak má furt jasno dodnes moje drahá:"K čemu potřebuješ další hodinky, vždyť přeci jedny máš?". A na to jsem odpověď nenašel. Jenomže člověk se nesmí vzdávat a jinak úspěchu nedosáhne. A tak jsem po třetím dni okukování inzerátu a čtení recenze dostal nápad. Nápad, na který jsem patřičně hrdý! Švagr je přece starší než já a tak by mohl brzo oslavit kulaté výročí a jako případný dárek hodinky jsou dobrý nápad. Tak jsem zjišťoval stav a přišel s povzdechem: "No takové pěkné, kvalitní, švýcarské hodinky za výbornou cenu ty by se hodily švárovi k jubileu, škoda, že je prodávají teď přece je blbé kupovat dárek rok a půl dopředu ..." Vím, že Vám to zní možná divně a říkáte si to přece nemůže zabrat to je průhledné. Nicméně musím ještě prozradit, že moje drahá má většinu dárků k vánocům pro celou rodinu nakoupenou nejpozději do konce března a v červenci je již nervózní když ji nějaký dárek chybí ;-).

A tak jsem se stal novým majitelem hodinek Eterna Airforce (viz. recenze a fotky).

No a během toho roku a půl snad něco vymyslím :happybday:

Posted

To je taky dobrej příběh... Já s podobným předstihem nechával u mistrů Dohnalů dělat krásný damaškový zavírák se selskou pojistkou. Než jsem ho předal tátovi k šedesátinám, pravidelně jsem se s ním do trezoru chodil laskat.

Posted

Týýýý voľe...co čééék nevymyslí aby dostal to co chce....jinak gratulace...hezké hodinky a za ten rok a půl dej vědět jak to dopadlo :thumbsup_anim:

Posted

MartineT, kámo, tákhle vyšpekulovanej nákup, nó, klobouk dolů!!! :D

rada - švára je nemůže dostat, zjistil jsi totiž tajně při pokecu u piva, že takové hodinky se mu ABSOLUTNĚ nelíbí a tudíž se mu musí koupit něco jiného....

Posted

No tak pánové nalejme si čistého vína ...

To není ojebávka ani komplikované. Dámy chtěj s námi řešit věci, sdělovat nám svoje názory, diskutovat, spoluúčastnit se našich rozhodnutí prostě společně komunikovat být zkrátka součástí našeho života. Mají to v emoční, vztahové rovině. To jenom nám jde o nalezení pravdy, důkazu, vyřešení sporu, dosažení něčeho.

No a mně prostě nevyhovovalo řešit nákup hodinek formou dohadování se a obhajovaní, když předem vím, že vnímáme danou problematiku jinak a není to logicky vysvětlitelné. Ale protože ji miluji, tak jsem tu komunikaci diplomaticky přesunul do jiné roviny, ale všechny ty úžasné emočně vztahové interakce a relace jsem ji přece dopřál. Já mám hodinky a manželka úžasný pocit že jsme spolu aktivně řešili dárek pro švagra. A protože jsme to řešili společně je výsledek geniální: "No, v nejhořísm případě se tobě líbí taky, tak si je případně necháš a občas je budeš nosit, nebo je zkusíš prodat."

Není ten život krásný :thumbsup_anim:

To takovou digitální full framovou zrcadlovku jsem měl od známého půjčenou 2 roky B) .

Posted
No tak pánové nalejme si čistého vína ...

To není ojebávka ani komplikované. Dámy chtěj s námi řešit věci, sdělovat nám svoje názory, diskutovat, spoluúčastnit se našich rozhodnutí prostě společně komunikovat být zkrátka součástí našeho života. Mají to v emoční, vztahové rovině. To jenom nám jde o nalezení pravdy, důkazu, vyřešení sporu, dosažení něčeho.

No a mně prostě nevyhovovalo řešit nákup hodinek formou dohadování se a obhajovaní, když předem vím, že vnímáme danou problematiku jinak a není to logicky vysvětlitelné. Ale protože ji miluji, tak jsem tu komunikaci diplomaticky přesunul do jiné roviny, ale všechny ty úžasné emočně vztahové interakce a relace jsem ji přece dopřál. Já mám hodinky a manželka úžasný pocit že jsme spolu aktivně řešili dárek pro švagra. A protože jsme to řešili společně je výsledek geniální: "No, v nejhořísm případě se tobě líbí taky, tak si je případně necháš a občas je budeš nosit, nebo je zkusíš prodat."

Není ten život krásný :thumbsup_anim:

To takovou digitální full framovou zrcadlovku jsem měl od známého půjčenou 2 roky B) .

Česky asi tak: Natloukl jsem ji do hlavy, že ty hoďky budou švagra a ona to spapkala i s navijákem...to jsi chtěl říci? :thumbsup_anim:

Posted

Sice se říká, že účel světí prostředky, ale z takto získaných hodinek bych neměl radost ani pět minut. :sad01_anim: