Pavel K. Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Já bych se na to vys...l. Teď jsem to pouzdro na aukru prošvihl Jsem v práci a zrovna jako naschvál jsme museli řešit nějakej problém no a najednou jsem si to uvědomil. Stačilo si to uvědomit o minutu dřív
Návštěvník tolja Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Já bych se na to vys...l. Teď jsem to pouzdro na aukru prošvihl Jsem v práci a zrovna jako naschvál jsme museli řešit nějakej problém no a najednou jsem si to uvědomil. Stačilo si to uvědomit o minutu dřív Nekupuj skorodiplomaty, protože mají nižší pouzdro. Je to způsobeno tím, že kalibr 68 je o datový věnec vyšší než kalibr 66.
Pavel K. Odesláno 30. května 2010 Nahlásit Odesláno 30. května 2010 Nekupuj skorodiplomaty, protože mají nižší pouzdro. Je to způsobeno tím, že kalibr 68 je o datový věnec vyšší než kalibr 66. Dík za radu, to jsem ani netušil.
Pavel K. Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Tak jsem se dostal ještě k vyfocení strojku a dýnka. Strojek je označen 68 zřejmě 1. Pořádně to nepřečtu. Na dýnku z venku není žádné číslo, ale uvnitř je vyrytá nějaká značka. To je nějaká značka hodináře? Ten kalibr 68 jak jsem se zde dočetl opravdu do Diplomatů patří že? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mechano Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Tak jsem se dostal ještě k vyfocení strojku a dýnka. Strojek je označen 68 zřejmě 1. Pořádně to nepřečtu. Na dýnku z venku není žádné číslo, ale uvnitř je vyrytá nějaká značka. To je nějaká značka hodináře? Ten kalibr 68 jak jsem se zde dočetl opravdu do Diplomatů patří že? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Značka na dýnku je : 144 - číslo provozovny/číslo zakázky.
Honza.manta Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Tak jsem se dostal ještě k vyfocení strojku a dýnka. Strojek je označen 68 zřejmě 1. Pořádně to nepřečtu. Na dýnku z venku není žádné číslo, ale uvnitř je vyrytá nějaká značka. To je nějaká značka hodináře? Ten kalibr 68 jak jsem se zde dočetl opravdu do Diplomatů patří že? Zatím ve všech diplomatech, které jsem viděl otevřené(většinou na fotkách) byl právě tenhle model strojku - kal.68 s takzvaným třetišroubkem, takže je to správně.
Biges Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Třetišroubek mají i některé kalibry 68.3. Tohle je 68.1, který je starší verzí, ale zas o něco zdobenější.
Honza.manta Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Třetišroubek mají i některé kalibry 68.3. Tohle je 68.1, který je starší verzí, ale zas o něco zdobenější. Vím, jen jsem potvrzoval pravost, ale nekonkretizoval. Odvíjí se to od roku výroby. U 68.3 se to lámalo a zjednodušovalo - byly obě verze počtu šroubků. Konec konců je tu o tom celé vlákno a myslím, že ne jen jedno.
Pavel K. Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Tak mam ještě blbej dotaz. Co je třetišroubek a z jakého roku tedy asi můžou být? Našel jsem rozdílné informace a to, že buď se tento kalibr dělal od 4.5. 1967 a jinde , že se Diplomaty dělaly od roku 1969 ? Jak to teda je?
Honza.manta Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Tak mam ještě blbej dotaz. Co je třetišroubek a z jakého roku tedy asi můžou být? Našel jsem rozdílné informace a to, že buď se tento kalibr dělal od 4.5. 1967 a jinde , že se Diplomaty dělaly od roku 1969 ? Jak to teda je? Podívej se sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8766&st=80
Pavel K. Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Podívej se sem: http://forum.chronom...opic=8766&st=80 Hurá - už vím co je třetí šroubek. Vstupenka do klubu "bratrstva třetího šroubku"
peter9587 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 nazdar dnes mi otec dal tieto primky su ze vraj po dedovy ma to nejaku hodnotu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 nazdar dnes mi otec dal tieto primky su ze vraj po dedovy ma to nejaku hodnotu Nazdar i Tobě, já myslím, že to nějakou hodnotu určitě má, sám přeci píšeš, že Ti je dal otec a že jsou po dědovi ne?
peter9587 Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Nazdar i Tobě, já myslím, že to nějakou hodnotu určitě má, sám přeci píšeš, že Ti je dal otec a že jsou po dědovi ne? nj ale ja cem vediet nejaku cenu, a dalej cem vediet kolko by stalo ich zrenovovat a da sa ten cifernik vicistit
kilosunky Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Odesláno 21. května 2011 Otazka na machrov tu na fore: je to original Diplomat? nie je to nejak aprekopacka? ja mam na svojich diplomatoch ine rucky... a este, robili sa aj v oceli??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Odesláno 22. května 2011 Otazka na machrov tu na fore: je to original Diplomat? nie je to nejak aprekopacka? ja mam na svojich diplomatoch ine rucky... a este, robili sa aj v oceli??? Vypadá to OK, ručky jsou v pohodě. Jinak, pokud vím, Prim nedělal kromě Orlíků nikdy nic v oceli, to až tovodobý Elton. Pokud máš ale na mysli stříbrné provedení, tak to se dělalo i za dob minulých, viz příspěvěk nad tebou.
JR_2010 Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Odesláno 22. května 2011 Otazka na machrov tu na fore: je to original Diplomat? nie je to nejak aprekopacka? ja mam na svojich diplomatoch ine rucky... a este, robili sa aj v oceli??? Jen pro úplnost, ty ručky v příspěvku za tebou tam nepatří, mají být stejné jako u Tvých hodinek, jen ve stříbrném provedení...
JR_2010 Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Odesláno 22. května 2011 nj ale ja cem vediet nejaku cenu, a dalej cem vediet kolko by stalo ich zrenovovat a da sa ten cifernik vicistit Ty jsi ale zarputilej s tou cenou Já mám taky hodinky po dědovi (dnes by mu bylo 111 let) a neprodal bych je, dokud bych měl co jíst, ale jestli chceš znát jejich hodnotu, tak je nabídni sousedovi a kolik Ti za ně dá, takovou mají cenu, když je nabídneš více sousedům, bude cena přesnější... Jinak ten ciferník asi vyčistit nepůjde, protože to vypadá na oloupaný lak, ale možná se pletu, dá se ale vyměnit, stejně jako ručky a cena renovace? počítej pár tisíc podle rozsahu.
Mirek Odesláno 22. května 2011 Nahlásit Odesláno 22. května 2011 Je to tak, já si těch jiných ručiček na stříbrných diplomatech napoprve nevšiml, jen jsem to tak proletěl, takže se omlouvám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se