safi Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 Jedna fotka jako upoutávka na článek, který vyjde při troše štěstí zítra před půlnocí
safi Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Tourbillon Solo Bang Red Gold Ceramic Big Date Tourbillon Tourbillon Solo Bang Red Gold Ceramic Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem ¨safi
cortes1990 Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 tie posledne tri fotky su naj (: nevem preco mozno je to pivom ? ::::
safi Odesláno 1. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2009 http://www.chronomag.cz/clanek/2009-08-31/...tourbillon.html
PhoeniX Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Safi, už jsem komentoval článek, ale ještě jednou... DÍKY! Je to paráda a to turbo si dovedu na svém zápěstí celkem představit. S čím trochu bojuju, je cena. Ale třeba se to časem nějak poddá. :) A nebo taky ne...
Návštěvník Luke___ Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 Pěkný článek a nádherné hodinky jinak na ebay jsou Big Bang Tourbillon Solo Bang ve zlatě k mání za $67.000,- a free shipping k tomu
911 Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 nedalo by se to resit prenosnym foto stnem?tam by bylo svetlo lepsi ne? ptam se jako laik.
bandicoot Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 (upraveno) OT: mě to zase nedá... prej Solo Bang... to je fakt novinka... LOL! edit na základě příspěvku pode mnou MODERÁTOŘI: mě to prostě nedá, je to silnější, takže jak uvidíte můj post ve vlákně o hublotech, mažte to, protože to nepochybně bude ke zcela jinému tématu Upraveno 1. září 2009 uživatelem bandicoot
Viktor Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 bandicoot napsal: OT: mě to zase nedá... prej Solo Bang... to je fakt novinka... LOL! Dej si od toho péčka na chvíli oraz - promiň Safi, takový solidní vlákno a bandi ho takhle snižuje, moderátoři, kde jste ?
sibirnaya Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 me k Hublotum ty turba proste nesednou... ale jinak supr clanek a fajn fotky, to je bez debat...
safi Odesláno 1. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2009 911 napsal: nedalo by se to resit prenosnym foto stnem?tam by bylo svetlo lepsi ne? ptam se jako laik. Děkuju všem za pochvalu i za rady k focení. Budu s tím muset něco udělat:-)
911 Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Odesláno 1. září 2009 ¨safi napsal: Děkuju všem za pochvalu i za rady k focení. Budu s tím muset něco udělat:-) doufam, zes to nevzal jako nejaky rejpani.
safi Odesláno 1. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2009 911 napsal: doufam, zes to nevzal jako nejaky rejpani. nene, spíše jako povzbuzení, jakým směrem se zaměřit ve zlepšování kvality článků i fotek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se