Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Viktor napsal:
Zkušenost nemám, ale nedávno jsem viděl dvoje Victorinox v podobným stylu a zdály se mi oboje po všech stránkách lepší.

Nemas Viktore nekde nazev nebo cislo modelu tech nalevo prosim? ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
Nemas Viktore nekde nazev nebo cislo modelu tech nalevo prosim? ;)

Nevím, viděl jsem je na Watchtime.com - píšou jen "Victorinox new mechanicals". Ale líbí se mi, možná ještě lepší by mohly být v provedení "gun metal PVD".

Odesláno (upraveno)

Pro Spiderera:

On the left, Airboss Mach 4, Model 241381, with Unitas 6498-2 mechanical manual-winding movement. 56-hour power reserve. Visual countdown feature activated by bi-directional internal rotating crown. Double-arrow small second hand, Aviator brown leather strap.

On the right, Airboss Mach 7, Model 241378, with Valgranges A07.111 movement, featuring perlage and geneva striping; mechanical self-winding movement. 46-hour power reserve. Visual countdown feature activated by a bi-directional internal rotating bezel. Aviator brown leather strap.

EDIT: Tak chyba na mojem prijimaci , v mem prispevku jde o tyto modely :

post-6982-1251740990.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  Dantechno napsal:
Pro Spiderera:

On the left, Airboss Mach 4, Model 241381, with Unitas 6498-2 mechanical manual-winding movement. 56-hour power reserve. Visual countdown feature activated by bi-directional internal rotating crown. Double-arrow small second hand, Aviator brown leather strap.

On the right, Airboss Mach 7, Model 241378, with Valgranges A07.111 movement, featuring perlage and geneva striping; mechanical self-winding movement. 46-hour power reserve. Visual countdown feature activated by a bi-directional internal rotating bezel. Aviator brown leather strap.

EDIT: Tak chyba na mojem prijimaci , v mem prispevku jde o tyto modely :

post-6982-1251740990.jpg

Jak jsem už kdysi opravoval v jiném vlákně - ty na obrázku vpravo jsou quartz. Bylo to špatně už v nějakém výchozím článku na webu.

• po měsících...
Odesláno

A co ty HAMILTON H70655733 nahoře, už někdo má ? Nějaké zkušenosti a postřehy... ?

Odesláno
  fofrak napsal:
A co ty HAMILTON H70655733 nahoře, už někdo má ? Nějaké zkušenosti a postřehy... ?

Já mám asi 14 dní tyhle, jsou trošku podobný. Kalibr ETA 2892 asi bude stejný. Zatím max. spokojenost. Koupil jsem je na ebay asi za 8 000 Kč (včetně dopravy a dph)

post-10047-1260356293.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...