jiriskopal68 Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Po několika omylech jsem si malinko vytříbil vkus a natrvalo u mě zakotvily tyto Seiko Sumo @ Hamilton X-Wind , které už z domu nepůjdou. Uvidíme co bude dalšího
georgeJ Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Krásný páreček,kde jsi sehnal ten parádní řemen na tom Seiku? Hodně jim to s nim sekne
jacob Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Krásná dvojice ... do třetice možná něco lehce společenského, i když vidím, že to asi nebude úplně Tvůj styl.
jiriskopal68 Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 jacob napsal: Krásná dvojice ... do třetice možná něco lehce společenského, i když vidím, že to asi nebude úplně Tvůj styl. Lehce společenské jsem už doma měl,vydržely cca rok, byly to jedny z modelů Junghans, ale potom mě již omrzely.Ale kdo ví,co bude ještě o ních nemám ani představu. jiriskopal68 napsal: Lehce společenské jsem už doma měl,vydržely cca rok, byly to jedny z modelů Junghans, ale potom mě již omrzely.Ale kdo ví,co bude ještě o nich nemám ani představu.
Dantechno Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Jirko, az pujdou ty suma pryc , dej mi vedet
jiriskopal68 Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Dantechno napsal: Jirko, az pujdou ty suma pryc , dej mi vedet Jedině s celou mojí paží a v souboji
Peta-Biker Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Jirko, přijmi i mou upřímnou gratulaci, moc krásné fotky neméně krásných hodinek. Suma Ti vážně závidím - na té gumě vypadaj úchvatně.
jiriskopal68 Odesláno 3. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2009 georgeJ napsal: Krásný páreček,kde jsi sehnal ten parádní řemen na tom Seiku? Hodně jim to s nim sekne Řemen je kaučuk od Kubsona, 22mm, nasoukal jsem to mezi ty /nožky/ 20mm a ani to není poznat
frkin Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 jiriskopal68 napsal: Po několika omylech jsem si malinko vytříbil vkus a natrvalo u mě zakotvily tyto Seiko Sumo @ Hamilton X-Wind , které už z domu nepůjdou. Uvidíme co bude dalšího amaterske, ale se srdcem
jiriskopal68 Odesláno 13. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Tak jsem po několika měsících nošení Seiko Sumo na kaučuku potřeboval nějakou změnu a jak jsem nejdříve tvrdil, že ocelový tah ne ne a ne, tak jem ho na Suma před 14 dny šoupnul a nestačil se divit.Parádně jim sekne a vůbec mi nevadí že je jen 20mm.Teď je nesundám z ruky,Suma byla dobrá volba, je to opravdový šperk. přesnost se ustálila na +4s/24h
Kubiznusus Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Pěkný fotky, jen škoda, že převažují Seika - ty Hamiltony by jistě taky stály za víc obrázků. Ale možná je to jenom můj dojem, protože Suma mám na ruce skoro pořád.
bohush Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 (upraveno) jiriskopal68 napsal: Po několika omylech jsem si malinko vytříbil vkus a natrvalo u mě zakotvily tyto Seiko Sumo @ Hamilton X-Wind , které už z domu nepůjdou. Uvidíme co bude dalšího Nacházíme se v podobném stadiu vývoje. U mně další, ketré z domu nepůjdou jsou modré Samuraje. Sorry za zaplevelení vlákna. edit: až teď jsem si všiml, že vlákno, je tři měsíce staré, a to je na chronomagu dlooouhá doba, možná už jsi dál Upraveno 20. prosince 2009 uživatelem bohush
jejda Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Hamilton X-wind jsou nádherný, ale asi jen pro hračičky, já bych vypočítávání větrů využil snad jen po čočce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se