Přejít na obsah

Pruhledne dynko na Rolex

Jakubisko

Doporučené příspěvky

• Po roku...

Zubatý nebo nezubatý, podle mě je to taky nesmysl. Viděl jsem díky jednomu zdejšímu členu na srazu strojek u Rolex Cellini a tam bych byl možná pro. Ale jakýkoliv Oyster by měl být podle mě s plným dýnkem, protože to k tomu prostě patří. Navíc ty strojky Rolexu nejsou nic moc pokoukání, navíc zdobené nejsou právě proto, že nikdo nezamýšlel průhledná dýnka. Takže NE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kalibr v roládách není pravda nic moc na pohled, ale fascinuje mě občas se kouknout na to, jak si kalibr v hodinkách pochoduje :) Dýnko na Rolexu se mi líbí, je jednoduché a dokonalé. Sám moc na ,,tuning" nejsem, ale na každé auto hned koupím jiná kola a na motorku nacpu jiný výfuk, takže proč si časem hodinky nezpestřit... To průhledné s vroubkama by tam škodu určitě neudělalo.

Odkaz ke komentáři

ja mam zmiesane pocity... ale skor sa priklanam k nazoru volfda.... rolex strojky su tak preslavene, ze by som sa nan rad sem tam pozrel :)

Jay Doll - radsej sa kukat na nezdobeny inhouse 3135, ako na zdobenu etu...

Upraveno uživatelem vrcan
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

ja by som do toho priehladu siel.. ale nemaju na 116610.. aspon to nema napsiane v ponuke, no a na maily mi neodpisal.. nenapada vas ina stranke, odkial sa daju kupit? ( na 116610 )

Já jsem ho dnes objednal, tak uvidím :) Jestli půjde na 116610 nebo 14060 se uvidí až dojde ... cenu jsem nakonec srazil na 105EUR :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...