Jakubisko Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 (upraveno) Nasel jsem odkaz na jednoho Nemce, ktery umi udelat pruhledna dynka na Rolex. http://www.beepworld.de/members97/uhren-sc...k-preik/usa.htm Upraveno 7. září 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Ty voe, dost dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 (upraveno) Kulix i Jakubisko, moc vám gratuluju k novým kouskům, jsou parádní, ale neměli jste si radši místo rolád koupit múúnwoče s průhledem? Upraveno 7. září 2009 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Nééééééééé, v žádném případě.. Já bych do toho osobně nešel, ale líbí se mi to, ta dynka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Tak to naozaj nie, priehľad sahodi na nejaky HH kusok a Rolexy musia byť plne, jedine Pre-Daytony, alebo ine vintage kusky by som si vedel predstaviť s priehľadom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Kluci, to zubatý dýnko na rolexu je přece špica... Tohle ne-e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Nelíbí (samozřejmě ve srovnání s plným dýnkem) U těch Dayton to má alespoň smysl, ale GMT není pro potěchu oka nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 NEEEEE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 V žádném případě... "Rolády" mám zafixované s jejich plným zubatým dýnkem, které k nim neodmyslitelně patří. Víte, co za stroj je na první fotce? ElPrimero přece... Dnes už minulost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Tak už má v nabídce i zubaté dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Zubatý nebo nezubatý, podle mě je to taky nesmysl. Viděl jsem díky jednomu zdejšímu členu na srazu strojek u Rolex Cellini a tam bych byl možná pro. Ale jakýkoliv Oyster by měl být podle mě s plným dýnkem, protože to k tomu prostě patří. Navíc ty strojky Rolexu nejsou nic moc pokoukání, navíc zdobené nejsou právě proto, že nikdo nezamýšlel průhledná dýnka. Takže NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Kalibr v roládách není pravda nic moc na pohled, ale fascinuje mě občas se kouknout na to, jak si kalibr v hodinkách pochoduje Dýnko na Rolexu se mi líbí, je jednoduché a dokonalé. Sám moc na ,,tuning" nejsem, ale na každé auto hned koupím jiná kola a na motorku nacpu jiný výfuk, takže proč si časem hodinky nezpestřit... To průhledné s vroubkama by tam škodu určitě neudělalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 (upraveno) ja mam zmiesane pocity... ale skor sa priklanam k nazoru volfda.... rolex strojky su tak preslavene, ze by som sa nan rad sem tam pozrel Jay Doll - radsej sa kukat na nezdobeny inhouse 3135, ako na zdobenu etu... Upraveno 23. ledna 2011 uživatelem vrcan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Dýnko na Rolex je podle mě svatokrádež. Já to teda nemusím na žádných hodinkách, ale taky už mám dvoje s průhledem a zvyknul jsem si. Za mě Rolex bez dýnka! Bože, jak to slovo "dýnko" nenávidím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Lepší než "víčko" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 ja by som do toho priehladu siel.. ale nemaju na 116610.. aspon to nema napsiane v ponuke, no a na maily mi neodpisal.. nenapada vas ina stranke, odkial sa daju kupit? ( na 116610 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 ja by som do toho priehladu siel.. ale nemaju na 116610.. aspon to nema napsiane v ponuke, no a na maily mi neodpisal.. nenapada vas ina stranke, odkial sa daju kupit? ( na 116610 ) Já jsem ho dnes objednal, tak uvidím Jestli půjde na 116610 nebo 14060 se uvidí až dojde ... cenu jsem nakonec srazil na 105EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Já jsem ho dnes objednal, tak uvidím Jestli půjde na 116610 nebo 14060 se uvidí až dojde ... cenu jsem nakonec srazil na 105EUR ked pride, mozes spravit fotky a dat ich sem? ak bude sediet na 116610 tak objednavam aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 ked pride, mozes spravit fotky a dat ich sem? ak bude sediet na 116610 tak objednavam aj ja jasná věc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 jasná věc ... Vy jste blázni, Submarinery s průhledem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se