Gilius Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Vážně??Které to jsou,prosím.......?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Vážně??Které to jsou,prosím.......?? tyhle http://hodinky.inshop.cz/casio/g-shock/casio-g-7710c-3.html a tyhle http://hodinky.inshop.cz/casio/g-shock/casio-g-7800-1.html u těchto 7800 jde barva při plném kontrastu trochu do modra, pěkný.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metallek Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 na dvojích géčkách z těch co mám jde nastavit kontrast v sedmi krocích. je možné, že u posledních modelů to bude standard.. dá se to zjistit, pokud si seženeš manuál v pdf. a tam je to nastaveni kontrastu primo v menu ? nebo je to nejaka skrita kombinace knofliku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metallek Odesláno 1. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Mám víc jak tři roky tyhle a můžu říct, že jsem velice spokojen. Tlačítka fungují bezvadně, v noci svítí taky perfektně, plasty OK. Trpí jenom ten plech u řemínku. (kolega ho má už docela hodně poškrábaný.) Prostě chlapské hodinky do nepohody, na přežití a turistiku se spoustou užitečných funkcí. Jejich slabina je v tom, že jsou docela vysoké. (Špatně se nasazuje batoh na záda.) Ty moje mají 17mm. Nicméně už se dělají nižší. Poslední dobou je používám už jen na vojenské cvičení, střelnici a motorku. Před PRG-80 jsem měl PRG-50 a taky velká spokojenost. Ty jsem bohužel usmažil. Kde si pořídil ten futrál na hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Ahoj, V oboru jsem celkem amatér a tento web mi velice pomohl v rozhodování. Nejprve jsem se rozhodoval mezi SGW 100 a PRG 80. Po důkladném pročítání všech možných debat jsem se rozhodl koupit Casio protrek PRG 80 T. Jelikož mam segru v GB a tam sou o poznání lacinější, tak mi je k Vánocum doveze, ale myslím , že tam nebude návod v češtině... Tímto Váš žádám o pomoc s českým návodem. Pokud víte kde ho na netu sehnat( já jsem ho prozatím neobjevil) hoďte sem prosím odkaz. Nebo pokud jste někdo z okolí Jihlavy a měl by jste ho k zapůjčení....Případně osobní výklad...Byl bych velice rád za každou pomoc. Předem děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Doporucuju ti, at ti to segra prelozi. Co jsem dostal cesky navod k GA100, to byl uplny vysmech. Mam i zkusenost treba z fotaku, kdy anglicky navod je naprosto presny a cesky je sem tam komoleny do takove miry, ze uplne pozmenil vyznam dane funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Opravdu nikdo nepomůže?? Jelikož jsem nedočkavec, ukecel jsem segru, aby mi hodinky poslala poštou. Očekávám je každym dnem. Tak ještě jednou prosím o český návod k CASIO PRG 80 - 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 neviem asi si sa k tomu uz dopracoval ale ak nie aspon v angličtine http://www.manualslib.com/products/Casio-Pro-Trek-Prg-80t-Module-2894-2567879.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se