Přejít na obsah

CASIO PRG 80 T

metallek

Doporučené příspěvky

na dvojích géčkách z těch co mám jde nastavit kontrast v sedmi krocích. je možné, že u posledních modelů to bude standard..

dá se to zjistit, pokud si seženeš manuál v pdf.

a tam je to nastaveni kontrastu primo v menu ? nebo je to nejaka skrita kombinace knofliku ? :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...

Mám víc jak tři roky tyhle a můžu říct, že jsem velice spokojen.

Tlačítka fungují bezvadně, v noci svítí taky perfektně, plasty OK.

Trpí jenom ten plech u řemínku. (kolega ho má už docela hodně poškrábaný.)

Prostě chlapské hodinky do nepohody, na přežití a turistiku se spoustou užitečných funkcí.

Jejich slabina je v tom, že jsou docela vysoké. (Špatně se nasazuje batoh na záda.)

Ty moje mají 17mm. Nicméně už se dělají nižší.

Poslední dobou je používám už jen na vojenské cvičení, střelnici a motorku.

Před PRG-80 jsem měl PRG-50 a taky velká spokojenost.

Ty jsem bohužel usmažil.

Kde si pořídil ten futrál na hodinky ?
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj,

V oboru jsem celkem amatér a tento web mi velice pomohl v rozhodování. Nejprve jsem se rozhodoval mezi SGW 100 a PRG 80.

Po důkladném pročítání všech možných debat jsem se rozhodl koupit Casio protrek PRG 80 T.

Jelikož mam segru v GB a tam sou o poznání lacinější, tak mi je k Vánocum doveze, ale myslím , že tam nebude návod v češtině...

Tímto Váš žádám o pomoc s českým návodem. Pokud víte kde ho na netu sehnat( já jsem ho prozatím neobjevil) hoďte sem prosím odkaz. Nebo pokud jste někdo z okolí Jihlavy a měl by jste ho k zapůjčení....Případně osobní výklad...Byl bych velice rád za každou pomoc.

Předem děkuju

Odkaz ke komentáři

Doporucuju ti, at ti to segra prelozi. Co jsem dostal cesky navod k GA100, to byl uplny vysmech. Mam i zkusenost treba z fotaku, kdy anglicky navod je naprosto presny a cesky je sem tam komoleny do takove miry, ze uplne pozmenil vyznam dane funkce.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...