reey Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Dobry den, chcel by som poradit, aky pristroj kupit na test vodotesnosti ? a ake mate skusenosti ? a kde by som zohnal cenu ?ALC 2000? ? alebo som nasiel aj u http://www.mavex.cz/stroje.htm dakujem za rady
rud111 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 není to přepych kupovat si domů takový stroj? já bych si vodotěsnost asi dal přezkoušet u nějakého hodináře.
reey Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 není to přepych kupovat si domů takový stroj? já bych si vodotěsnost asi dal přezkoušet u nějakého hodináře. No tak to doplnim, otec je hodinarom 40 rokov, mame aj vlastny maly obchod, servis, ja som jeho syn a planujem otvorit dalsiu prevadzku v jenom z obchodnych centier v BA , kdezto doba sa zmenila, kazdy potrebuje mat na ruke hodinky aj pod vodou a potapat sa za Titanicom, je to v dnesnej dobe nutnost mat aj taky pristroj. Tak zatial len pozeram po internete, tu na SR sa mi zda, ze hodinari internet nemaju, tak som narazil na tutok sqvelu stranku u vas. Iba co som pozistoval, tak sa mi vidi asi najlepsi a najrychlejsi ten ALC2000, ale ako som pisal, netusim jeho cenu, je to vysoko nad 100 t kcs ? / 3300 eur alebo nejaky iny ?
rud111 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 No tak to doplnim, otec je hodinarom 40 rokov, mame aj vlastny maly obchod, servis, ja som jeho syn a planujem otvorit dalsiu prevadzku v jenom z obchodnych centier v BA , kdezto doba sa zmenila, kazdy potrebuje mat na ruke hodinky aj pod vodou a potapat sa za Titanicom, je to v dnesnej dobe nutnost mat aj taky pristroj. Tak zatial len pozeram po internete, tu na SR sa mi zda, ze hodinari internet nemaju, tak som narazil na tutok sqvelu stranku u vas. Iba co som pozistoval, tak sa mi vidi asi najlepsi a najrychlejsi ten ALC2000, ale ako som pisal, netusim jeho cenu, je to vysoko nad 100 t kcs ? / 3300 eur alebo nejaky iny ? tož to je jiná - mně to bylo hned nějaké divné, proč by si někdo chtěl jen tak kupovat takový stroj. poradit by asi v tom případě měli zdejší polo- až celoprofesionálové.
reey Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 je to velmi vela penazi, urcite to nekupim hned zajtra, len sa predbezne informujem aky by bol vhodny, myslim, ze ked uz tak na 10 barov
Dantechno Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Nekde jsem onehdy videl Witschi ALC 2000 za cca ? 3.000,- ..... Ale co jsem ted narychlo koukal po netu mivaj ho spis kolem 2800,- liber...
Diamondking Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 kazdy potrebuje mat na ruke hodinky aj pod vodou a potapat sa za Titanicom, Tak to je dobré
bandicoot Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Není 10 bar málo? Mraky rozšířených a běžných hodinek počínaje G-Shockama, přes Seika mají 20 i 30 bar... Aby tester na 10 bar nebyl jen polovičaté řešení.
kubson Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 witschi bude záruka kvality, jen bych si dal pozor jestli to nemá malou komoru. ještě počítej s investicí do tiskárny a kompresoru, pokud k tomu nejsou v ceně, což asi nejsou...
Návštěvník YPO Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Není 10 bar málo? Mraky rozšířených a běžných hodinek počínaje G-Shockama, přes Seika mají 20 i 30 bar... Aby tester na 10 bar nebyl jen polovičaté řešení. obávám se, že lepší přístroje (nad 10bar) mají u nás jenom carollinum a dušák - ani jeden se seikama nebo šokama zabývat nebudou
reey Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 pisal som na http://obchod.auren.cz/?sub=168 som tam registrovany, ale aj tak mi cenu pri tom pristroji neukazuje. Zatial mi neodpisali, a pytal som sa ci je cena aj s kompresorom a tlaciarnou. Myslim si, ze skuska do 10 barov je uplne postacujuca pre 99,9% ludi. a ako tu uz niekto spomenul skusky 30 barov by som nerobil pre nejake denno denne nosene g shoky s poskrabanym sklom, je tam velka pravdepodobnost, ze to nevydrzia. Som len chcel pocut niekoho kto uz ten pristroj ma a ci je spokojny, podla mna to je jednicka vo svojej triede. Plne automaticky.
reey Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 este premyslam nad lacnejsou verziou, s vodou a rucnym tlakovanim
kubson Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 ten greiner nabídne asi víc srandy za stejné peníze... jinak určitě kupovat venku, dá se ušetřit hodně
haslermetra Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 U mokrého způsobu jsou vidět unikající bublinky,čili místo kde se netěsnost nachází.
kubson Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 co je to greiner ? mají ho v tom mavexu, první odkaz tady na stránce - poseidon
reey Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 ten som pozeral, myslel som, ze sa vola poseidon
reey Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 mokry sposob je pracnejší, ale zasa je vidno kde to netesni to je pravda. Prave preto o nom uvazujem tiez.
reey Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) tak som kupil Witschi Proofmaster S za cenu o TROSKU inu ako ponukaju v Cechach .. dakujem za rady Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem reey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se