Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
není to přepych kupovat si domů takový stroj? já bych si vodotěsnost asi dal přezkoušet u nějakého hodináře.

No tak to doplnim, otec je hodinarom 40 rokov, mame aj vlastny maly obchod, servis, ja som jeho syn a planujem otvorit dalsiu prevadzku v jenom z obchodnych centier v BA , kdezto doba sa zmenila, kazdy potrebuje mat na ruke hodinky aj pod vodou a potapat sa za Titanicom, je to v dnesnej dobe nutnost mat aj taky pristroj.

Tak zatial len pozeram po internete, tu na SR sa mi zda, ze hodinari internet nemaju, tak som narazil na tutok sqvelu stranku u vas. Iba co som pozistoval, tak sa mi vidi asi najlepsi a najrychlejsi ten ALC2000, ale ako som pisal, netusim jeho cenu, je to vysoko nad 100 t kcs ? / 3300 eur

alebo nejaky iny ?

Odesláno
No tak to doplnim, otec je hodinarom 40 rokov, mame aj vlastny maly obchod, servis, ja som jeho syn a planujem otvorit dalsiu prevadzku v jenom z obchodnych centier v BA , kdezto doba sa zmenila, kazdy potrebuje mat na ruke hodinky aj pod vodou a potapat sa za Titanicom, je to v dnesnej dobe nutnost mat aj taky pristroj.

Tak zatial len pozeram po internete, tu na SR sa mi zda, ze hodinari internet nemaju, tak som narazil na tutok sqvelu stranku u vas. Iba co som pozistoval, tak sa mi vidi asi najlepsi a najrychlejsi ten ALC2000, ale ako som pisal, netusim jeho cenu, je to vysoko nad 100 t kcs ? / 3300 eur

alebo nejaky iny ?

tož to je jiná - mně to bylo hned nějaké divné, proč by si někdo chtěl jen tak kupovat takový stroj. poradit by asi v tom případě měli zdejší polo- až celoprofesionálové.

Odesláno

je to velmi vela penazi, urcite to nekupim hned zajtra, len sa predbezne informujem aky by bol vhodny, myslim, ze ked uz tak na 10 barov

Odesláno

witschi bude záruka kvality, jen bych si dal pozor jestli to nemá malou komoru. ještě počítej s investicí do tiskárny a kompresoru, pokud k tomu nejsou v ceně, což asi nejsou...

Návštěvník YPO
Odesláno
Není 10 bar málo? Mraky rozšířených a běžných hodinek počínaje G-Shockama, přes Seika mají 20 i 30 bar... Aby tester na 10 bar nebyl jen polovičaté řešení.

obávám se, že lepší přístroje (nad 10bar) mají u nás jenom carollinum a dušák - ani jeden se seikama nebo šokama zabývat nebudou

Odesláno

pisal som na http://obchod.auren.cz/?sub=168 som tam registrovany, ale aj tak mi cenu pri tom pristroji neukazuje. Zatial mi neodpisali, a pytal som sa ci je cena aj s kompresorom a tlaciarnou.

Myslim si, ze skuska do 10 barov je uplne postacujuca pre 99,9% ludi. a ako tu uz niekto spomenul skusky 30 barov by som nerobil pre nejake denno denne nosene g shoky s poskrabanym sklom, je tam velka pravdepodobnost, ze to nevydrzia.

Som len chcel pocut niekoho kto uz ten pristroj ma a ci je spokojny, podla mna to je jednicka vo svojej triede. Plne automaticky.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

tak som kupil Witschi Proofmaster S za cenu o TROSKU inu ako ponukaju v Cechach ..

dakujem za rady ;) ;) ;)

Upraveno uživatelem reey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...