Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, jak jsem to vlákno tady celé pročetl, tak mi neuniklo,že tady hodně lidiček má jako Já narozeniny kolem Vánoc :santa: A určitě budete se mnou souhlasit,že to není ideální,ŽE? :suicide_anim:

Všichni jsou o svátcích přejedeni,přepiti, každý je rád že může byt s rodinou, nikdo to nechce s námi slavit.Já to už raději řeším někdy v létě :lol2:

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno
Hele, jak jsem to vlákno tady celé pročetl, tak mi neuniklo,že tady hodně lidiček má jako Já narozeniny kolem Vánoc :santa: A určitě budete se mnou souhlasit,že to není ideální,ŽE? :suicide_anim:

Všichni jsou o svátcích přejedeni,přepiti, každý je rád že může byt s rodinou, nikdo to nechce s námi slavit.Já to už raději řeším někdy v létě :lol2:

Záleží na tom, co dostáváš, pro mě je to poměrně dobré, jelikož po několika urgencích mi příbuzenstvo začalo k vánocům a narozeninám (16. prosince) dávat peněžní příspěvky a právě blízkost těchto dvou událostí mi dovoluje poměrně solidně nakumulovat kapitál na jaro, kdy dávám dohromady svůj klasický vůz :D

Odesláno
Záleží na tom, co dostáváš, pro mě je to poměrně dobré, jelikož po několika urgencích mi příbuzenstvo začalo k vánocům a narozeninám (16. prosince) dávat peněžní příspěvky a právě blízkost těchto dvou událostí mi dovoluje poměrně solidně nakumulovat kapitál na jaro, kdy dávám dohromady svůj klasický vůz :D

Klasicky vuz ???? :D ale KLASIKA to tedy je, ja si letos uz koupil dvoje hodinky tak na vanoce premyslim o necem jinem, na celo srazu mne zaujaly noziky, tak treba ... ale zatim si to nedokazu zduvodnit protoze nuz potrebuji tak max kuchynsky. Stejne si myslim ze vanoce jsou pro deti a tak se tesim hlavne na to jak se budou libit darky jim.

Odesláno

Já bych si přál, aby ty svátky vůbec nebyly - toho shonu kolem - fuj. Vím, že je to nereálné, tak bych si přál, aby ještě nějakou chvíli moje děti věřily, že existuje ježíšek... a byly toho všeho kolem ušetřeny. No a pak to zdaví :-)

Odesláno

Budou to druhé vánoce mého syna, první ze kterých bude něco mít, tak se těším na na jeho výraz až bude likvidovat stromeček, cukroví a dárky, prskavky, od nich zapálené záclony, prostě romantika. :) To je za všechny dárky.

Návštěvník Tada
Odesláno
Klasicky vuz ???? :D ale KLASIKA to tedy je, ja si letos uz koupil dvoje hodinky tak na vanoce premyslim o necem jinem, na celo srazu mne zaujaly noziky, tak treba ... ale zatim si to nedokazu zduvodnit protoze nuz potrebuji tak max kuchynsky. Stejne si myslim ze vanoce jsou pro deti a tak se tesim hlavne na to jak se budou libit darky jim.

Co se ti na mém "zadvarokyveteránu" nezdá? :D

Odesláno

se svým datem narození 29.12. se taktéž hlásím k těm v mládí čas od času opomenutým a posléze mnohdy od vánoc až do prvního pracovního dne nevystřízlivějším jedincům :thumbsup_anim:

Odesláno
Co se ti na mém "zadvarokyveteránu" nezdá? :D

Je to krasny vuz a urcite si vanocni darek zaslouzi, vzdyt takove auto se da skoro povazovat za clena rodiny :smile_anim: (ja jen ze jej mam jeste v zive pameti a to jsem to videl jen potme)

Odesláno

Jsem kdysi měl uklízečku, která se jmenovala Eva a narozeniny měla 24.12. Fakt jsem jí dost litoval, jen si to vemte, všechno v jeden den - narozeniny, svátek i Vánoce :newyear: :crybaby: .

Jinak Ježíškovi si psát raději nebudu, stejně mi vždycky přinese něco jinýho než mu píšu (jestli on vůbec umí číst). Nejlepší je udělat si radost dárkem sám a v den kdy mám zrovna chuť :cheers:

Odesláno

hodinky zrovna nejsou to hlavni, ale kdyz uz je tohle to hodinkove forum... tak bych si za vsechny steinhartaky pral, aby vam gunter aspon k vanocum dodelal tu limitku pilotek a mohl se tak pustit do gmt limitky, na kterou jsem fakt zvedavej.

jinak z toho konzumu nic moc nechci... jinej barak, jiny auto, jinou milenku... proste klasika, jako kazdej rok :-)

Odesláno
Jinak Ježíškovi si psát raději nebudu, stejně mi vždycky přinese něco jinýho než mu píšu (jestli on vůbec umí číst). Nejlepší je udělat si radost dárkem sám a v den kdy mám zrovna chuť :cheers:

moje slova :-)

Odesláno

Já si přeju, aby mi přinesl Stowa Marine Original, které jsem si před pár dny objednal :newyear:

Návštěvník Tada
Odesláno
že vám do toho vstupuju.....ale....Ježíšek není...neexistuje...pohádka pro děti,legenda atdatd.......

:lol2:

Hele, hele - choděj sem i skoro-děti jako já a těm by tohle mohlo ublížit :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...