Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
uz vcera tady byl v sekci Humor nejaky odkaz na rozzlobenemuze. bud mam smulu na pretizeni serveru, nebo to maj do zahranici blokovany... proste to neotevru a neotevru :-(

a v tomhle případě to je sakra škoda!

Odesláno
uz vcera tady byl v sekci Humor nejaky odkaz na rozzlobenemuze. bud mam smulu na pretizeni serveru, nebo to maj do zahranici blokovany... proste to neotevru a neotevru :-(

Mám úplně stejný problém, nezobrazí se mi ani jediná fotka z RM :sad01_anim:

Odesláno

No já si budu přát od Jěžíška zdraví, duševní pohodu, nějakou partnerku a pak ještě hodíme řeč o Fortisech B-42 Offiko Kosmo D/D.

• po měsíci...
Odesláno

zdravím, připojím se k již napsaným přáním : hlavně zdraví pro mě a mé blízké.K tomu i to štěstíčko.(na Titanicu byli také všichni zdraví akorát to štěstí se jim nedostalo)Všechno ostaní je takový "bonus" na víc. Jako bonus si Ježuchovi napíši o golfové boty - ty staré už nehlodal zub času.

Odesláno

Já na něj prdim a proto bych měl už zítra nasadit na ruku Fortis B-42 Fliegerchronograph. A píšu to jen proto, že doma se mnou očekávání nikdo nesdílí... teda manželka jo, ale úplně jinak.

Kde jsou ty kecy, že mi stačej Reversa a digošky... Chjo... jestli by nebyl lepší návrat ke kořenům a jedny seika pětky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...