lastam Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Tak lamborghini murcielago LP640 je jasna volba, uz ho chci 3 roky, jezisek stale nic, ale ja vydrzim!!! No a na ruku JLC s gyroturbillonem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Nejsem materialista, na Vánoce nechci žádnou věc, ale... taky pěknej kousek, a ty oholený drny, mnam mnam, to by se ale musel stat jezisek obchodnikem s bilym masem...
little_w Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Nejsem materialista, na Vánoce nechci žádnou věc, ale... uz vcera tady byl v sekci Humor nejaky odkaz na rozzlobenemuze. bud mam smulu na pretizeni serveru, nebo to maj do zahranici blokovany... proste to neotevru a neotevru :-(
mengelis Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 uz vcera tady byl v sekci Humor nejaky odkaz na rozzlobenemuze. bud mam smulu na pretizeni serveru, nebo to maj do zahranici blokovany... proste to neotevru a neotevru :-( a v tomhle případě to je sakra škoda!
Juraj11 Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Nejsem materialista, na Vánoce nechci žádnou věc, ale... Mňam
little_w Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 a v tomhle případě to je sakra škoda! Mňam toz me nestvete... hodte mi nejaky funkcni odkaz nebo to nahrajte nekam jinam na web...
Juraj11 Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 toz me nestvete... hodte mi nejaky funkcni odkaz nebo to nahrajte nekam jinam na web... A to je jen jedna zmála
Jay Doll Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 uz vcera tady byl v sekci Humor nejaky odkaz na rozzlobenemuze. bud mam smulu na pretizeni serveru, nebo to maj do zahranici blokovany... proste to neotevru a neotevru :-( Mám úplně stejný problém, nezobrazí se mi ani jediná fotka z RM
Diamondking Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Nejsem materialista, na Vánoce nechci žádnou věc, ale... Kerio WinRoute Firewall blokuje pĹ?Ăstup na tuto stránku!
little_w Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Kerio WinRoute Firewall blokuje pĹ?Ăstup na tuto stránku! kerio jsem před měsícem zrušil. tak leda eset smart security, nevím.
Diamondking Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 kerio jsem před měsícem zrušil. tak leda eset smart security, nevím. Já bych to taky zrušil, ale nemám práva
Elvenking Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 No já si budu přát od Jěžíška zdraví, duševní pohodu, nějakou partnerku a pak ještě hodíme řeč o Fortisech B-42 Offiko Kosmo D/D.
Oliver333 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 zdravím, připojím se k již napsaným přáním : hlavně zdraví pro mě a mé blízké.K tomu i to štěstíčko.(na Titanicu byli také všichni zdraví akorát to štěstí se jim nedostalo)Všechno ostaní je takový "bonus" na víc. Jako bonus si Ježuchovi napíši o golfové boty - ty staré už nehlodal zub času.
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Já na něj prdim a proto bych měl už zítra nasadit na ruku Fortis B-42 Fliegerchronograph. A píšu to jen proto, že doma se mnou očekávání nikdo nesdílí... teda manželka jo, ale úplně jinak. Kde jsou ty kecy, že mi stačej Reversa a digošky... Chjo... jestli by nebyl lepší návrat ke kořenům a jedny seika pětky.
spiderer Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 bandi, zavislak jako ty nema sanci vydrzet s jednema hodinkama at jsou sebelepsi
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 spiderer: když mě ty můnvoče coby perfektní chronograf na tahu chyběj a fortisy jsem ještě neměl, ani nic s AR, takže B-42 flieger na tahu je ta správná volba :-)
Gilius Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Já bych toho chtěl.... si možná nadělíme novej počítač. Hodinkově asi vyjdu naprázdno(i když.....ale to se uvidí).
Bert Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 No, já půjdu 14. prosince dražit na berňák .... inhouse fanatici vědí, ostatní určtě to správné vlákno najdou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se