Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pražáci, má je někdo z vás a návazně byl by je někdo ochoten předvést v reálu? Pivo, kafe nebo tak něco při tý příležitosti platim ;). Článek na titulce mě docela navnadil, bílý jsou krásný. Případně nevíte někdo o 24h jednoručkách s mechanickym strojkem? Já nic nenašel, i když pravda, zas jsem tak moc nehledal...

Odesláno

Chronoshop mám už samozřejmě prolezlej, i když jsem tu relativně novej, ale tady zblbnete každýho B). Chtěl bych je vidět živě... Meister jsou krásný, vybral bych si, nicméně mě zaujal ten 24ciferník s myšlenkou, že ručka ukazuje pohyb slunce po obloze během dne, jen mi trochu, ale opravdu jen trochu vadi baterka. Nejsem ortodoxní, obecně mi kvarcky neva, ale tady k tomu mi to nějak neštimuje.

Odesláno

Když jsem kupoval svý jednoručky Botta, tak jsem taky zvažoval 24hod model, ale stejně jako tobě mi vadil elektro pohon.

A hlavně se mi nakonec nelíbil odečet času, který je hodně hrubý a nezvyklý.

Na stránkách Botta je možné si vytisknout hodinky v životní velikosti, abys se mohl seznámit se vzledem.

http://www.botta-design.de/media/UNO_24.pdf

Odesláno

Jeryll: dík, tenhle odkaz mi vážně pomoh, na fotkách vypadaly celkem čitelně, ale v reálnym měřítku 1:1 je to fakt hodně hrubý, desetiminuty jsou dost blízko u sebe, což je logický vzhledem k velikosti ciferníku, akorát si to člověk neuvědomí, když má. Budu se ještě chvíli rozmejšlet, stejně je to ta nejhezčí fáze nákupu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...