Jarett Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Tak nám cena pěkně šplhá na Aukru nahoru ... jsem docela zvědav za kolik se vydraží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Koukam ze se tam pobijete navzajem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Koukam ze se tam pobijete navzajem... Do toho už nejdu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Do toho už nejdu .... Mě by zajímalo co s nimi "šťastný výherce" bude dělat. Nosit se nedají, pochybuji že by někomu tenhle skvost chyběl ve "sbírce", a jako dárek jsou nepoužitelné. Zřejmě na zájemce funguje jen Rolex efekt. Každopádně bude zajímavé sledovat kdo a za kolik je koupí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Mě by zajímalo co s nimi "šťastný výherce" bude dělat. Nosit se nedají, pochybuji že by někomu tenhle skvost chyběl ve "sbírce", a jako dárek jsou nepoužitelné. Zřejmě na zájemce funguje jen Rolex efekt. Každopádně bude zajímavé sledovat kdo a za kolik je koupí. :-) Zatim vede ricous - nekaz mu radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Zatim vede ricous - nekaz mu radost No jestli někomu udělají radost, tak si jí určitě nenechá zkazit tím, co si o to myslím. A ani jsem nekoukal kdo je momentálně výherce. Omlouvám se. Myslím, že Rolex efekt ještě nějaký nadšence přitáhne :-), takže černý Petr poputuje možná ještě jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 No jestli někomu udělají radost, tak si jí určitě nenechá zkazit tím, co si o to myslím. A ani jsem nekoukal kdo je momentálně výherce. Omlouvám se. Myslím, že Rolex efekt ještě nějaký nadšence přitáhne :-), takže černý Petr poputuje možná ještě jinam. Taky myslim ze se ricous poti ..... Jeste k tomu ma na ceste omegy ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 No, a už jsou pro mne fuč. Chtěl jsem je dát jako další opožděný dárek manželce za dvojčata - na moji pracku by byly malé a nějak bych si jejich přítomnost doma musel obhájit . Teď už to jde mimo mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 .... tak konec na 26.100,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasadv Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Chtěl bych tyto hodinky koupit manželce a na chrono24 je jich celkem dost. Co si myslíte o těch z Bombaje? To jsou nějaké jejich indické renovace???viz. odkaz: https://www.chrono24.cz/rolex/oyster-precision--mod57.htm?dosearch=true&query=Rolex+Oyster+Precision&sortorder=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Bez konkretniho kusu tezko posuzovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasadv Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Ok, třeba tyto? https://www.chrono24.cz/rolex/oyster-date-precision-ref6066-manual-winding-swiss-wa--id6572451.htm Je jich tam více - všechny stejný prodejce z Bombaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasadv Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Ještě doplním, všechny od tohoto prodejce jsou podezřele levné a ve velmi dobrém stavu, alespoň co já mohu posoudit... a to je velmi málo, proto se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Kvalita neni zadnej zazrak, pouzdra jsou opotrebovany, strojky taky a ciselniky jsou reprint (u nekterych je to ukazkova hruza). Jsou to nejstarsi modely z rady Oysterdate a u takovych bych chtel v prvni rade autenticky dily a stav, jinak nemaji vyznamnou hodnotu. Ale to by s cenou vypadalo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 A taky tyhle 6066 jsou dámské, průměr 30mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasadv Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 A taky tyhle 6066 jsou dámské, průměr 30mm.Proto píší výše, že je to pro manželku... Já má Super Avengery a jsou mi akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasadv Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Kvalita neni zadnej zazrak, pouzdra jsou opotrebovany, strojky taky a ciselniky jsou reprint (u nekterych je to ukazkova hruza). Jsou to nejstarsi modely z rady Oysterdate a u takovych bych chtel v prvni rade autenticky dily a stav, jinak nemaji vyznamnou hodnotu. Ale to by s cenou vypadalo jinak.Ach so... pouzdra u některých jsou v žalostném stavu, ale u ze dvou až třech by se vybrat dalo. Ty strojky - absolutně nepoznám... a reprint číselníků, to už padá ze hry komplet. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se