Onisan Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 opět se mi vrátila stará nutkavá myšlenka koupit si tyhle hodinky.... ach jo.... Pokud mi někdo řeknete dobrý důvod proč to nedělat, tak budu rád 1
Baker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Onion napsal: Pokud mi někdo řeknete dobrý důvod proč to nedělat, tak budu rád 55mm ??? I kdyz pro tebe to neni duvod
Diamondking Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Onion napsal: opět se mi vrátila stará nutkavá myšlenka koupit si tyhle hodinky.... ach jo.... Pokud mi někdo řeknete dobrý důvod proč to nedělat, tak budu rád Cena?
XXXfazerXXX Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Nechci moc pindat,ale podle me jsou duvody tyhle......vase limitka je mnohem hezci.....55mm neni problem,ale nedocetl jsem se roztec a pokud nebude vetsi nez 24 tak remen nozna bude k hodinkam pusobit smesme.....urcite cena
Diamondking Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Diamondking napsal: Cena? Já mít ty love a chtěl bych je bezpodmínečně utratit tak potom tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=22163&hl=
boo-beek Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Podle me je dobry duvod ten, ze oproti IWC BP, Glasshutskejm pilotum i Chronomag LE jsou sakra nudny. A druhej duvod je znacka - neverim znacce, ktera montuje do stejnyho / podobnyho designu vsechno mozny od Q pres mizernou myjotu az po Valgranges, byt ma pestrou historii. A kdyz uz Laco, tak i s letadylkem: http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...products_id=179
lac1 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 zdar, pripravuje sa limitka od laca a to v 55mm verzii s rucnym natahom. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=303191 - Type A and B - 55 mm - 50 kusov kazdy dial - Upraveny Valgranges pre rucny natah - Hacking - Pevne dno s gravirovanim - Pieskovany case - Modre rucicky, sekundovka cierna - Original pilotsky remen - cena pod 1000 euro ale PSSST nic nieje oficialne Laci
Onisan Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 boo-beek napsal: Podle me je dobry duvod ten, ze oproti IWC BP, Glasshutskejm pilotum i Chronomag LE jsou sakra nudny. A druhej duvod je znacka - neverim znacce, ktera montuje do stejnyho / podobnyho designu vsechno mozny od Q pres mizernou myjotu az po Valgranges, byt ma pestrou historii. A kdyz uz Laco, tak i s letadylkem: http://www.lacher-shop.de/e_shop/product_i...products_id=179 Je to prostě jedna z firem/značek která dodávala ty původní v té původní době.. tak ... BP i Glashutte Navigator jsou už moderní variací.. tohle je holt původní, nudný design, ale já se přiznám, že ho mám nejraději
Peta-Biker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 (upraveno) Onione, nemáš těch leteckejch už dost???Vždyť máš největší ikonu - BP, co zkusit něco jiného? Upraveno 10. září 2009 uživatelem Peta-Biker
Onisan Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Já nejsem taková přelétavá děvka jako vy ostatní :) :) Prostě sbírám B-Uhren a baví mně právě to, že vychytávám jak vlastně jedno a totéž téma jde pojmout v tolika variantách... Když si chci odpočinout tak mám Lindberghy a nebo Monaco a sbírečku replik Kampfschwimer
Peta-Biker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Tak potom nepotřebuješ žádný důvod a prostě je kup
Onisan Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Uvidíme, třeba svou touhu ovládnu a kdyžtak asi vezmu ten kufřík :-)
Diamondking Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Peta-Biker napsal: Tak potom nepotřebuješ žádný důvod a prostě je kup No jasně..prostě je kup takový kozák přes letecké hodinky a potřebuje radu...
Gilius Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 4Onion...pořád se snažím,abys měl kompletní OSU....ale zatím nejsú,ticho po pěšině......
boo-beek Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Onion napsal: Je to prostě jedna z firem/značek která dodávala ty původní v té původní době.. tak ... BP i Glashutte Navigator jsou už moderní variací.. tohle je holt původní, nudný design, ale já se přiznám, že ho mám nejraději Ja vim, ale soucasnou low-end produkci se pro me ta firma proste zabila. Kazdopadne, kdyz uz, tak kufrikove - maji hezci ciselnik, letadylko a kvarcky zadarmiko
romano Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Onion napsal: opět se mi vrátila stará nutkavá myšlenka koupit si tyhle hodinky.... ach jo.... Pokud mi někdo řeknete dobrý důvod proč to nedělat, tak budu rád Ak ti urobia radosť určite si ich kup ja by som urobil to isté tiež som prepadol B-uhr rozširujem zbierku
cigi Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Mně se zdá být dobrý důvod je nekoupit třeba koupit tu limitku s manuálem a opravdu replica dýnkem, jak o ní píše lac1.
jara Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Hodinky jsou to pěkné a pokud Ti není líto peněz a neškrtí Tě žádná ženská tak si udělej radost. Vánoce budou každou chvilku za dveřmi. Salut
New X-Bob Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Tak jak jsi se na to Onione vyspal? .)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se