dabatch Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 (upraveno) zdravim a mam niekolko lamerskych otazok:) kym sa dokopem k investovaniu riadneho balika penazi do svojho vysnivaneho vintage kuska orfina/lejour/eterna porsche design pvd chrono, chcem si dat pokoj od all black hodiniek a skusit cosi celkom ine. z toho co vidim na webe ma asi najviac, nadcasovostou dizajnu i myslim ze dobrym pomerom cena/vykon oslovuju seiko divers a 5 sports. a kedze som sa nedopatral aky je vlastne rozdiel medzi divers automatic a sports 5 (snad okrem vacsej hmotnosti divers), chcem sa vas spytat co si myslite o kuskoch ako SNZF19K1 http://www.creationwatches.com/products/im...NZF19K1_LRG.jpg a SKX033K2 http://ecx.images-amazon.com/images/I/519F...XML._SS500_.jpg v com su rozdielne, v com rovnake, prednosti a nevyhody (ak su nejake zname, samozrejme). aky je pocit z kazdodenneho nosenia? posobia lahko (nie lacno)? povodne som bol rozhodnuty pre dve celkom ine klasiky: 007 a orange monster. problem je v prvom pripade, ze tmavych hodiniek som sa teraz chvilu nanosil dost (h3 traser 6500 na striedacku so swatch irony limited edtition alu sergio garcia) a pockam si na tie orfiny a v druhom pripade mam dost extremne tazkych hodiniek, kedze zo stainless steel sem tam nosim pekne ale neuveritelne neprakticke 195gramove swatch moonscope. vdaka za nazory, skusenosti, prip. ked budete mat cas a chut aj dalsie tipy na prve seiko. je mi fuk ci hot news alebo kusky zohnatelne len na us amazone prip. u singapurskych predajcov (samozrejme len origo). poziadavky su vyssie uz nacrtnute, k dalsim doplnim kovovy remienok, dla moznosti oyster kvoli kompatibilite so slusnejsim oblecenim, primerana hmotnost (tak do 160gramov?) i velkost cifernika (idealne okolo 42). cena do 200 - 220$. ps: o kuskoch ktore vlastnim a chcem vlastnit som sa rozpisal aj preto, aby ste pri svojich tipoch mali aky taky obraz o tom co by sa mi mohlo pacit:) vdaka este raz Upraveno 10. září 2009 uživatelem dabatch
ls8ls8 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Oboje jsou vicemene stejne. Stejny strojek, prumer bez korunky 41mm vs 42mm. NZF19 maji pruhledne dynko, SKX033 maji plne sroubovaci dynko i korunku. Myslim ze ani u jednech nebudes litovat investovanych penez.
dabatch Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Oboje jsou vicemene stejne. Stejny strojek, prumer bez korunky 41mm vs 42mm. NZF19 maji pruhledne dynko, SKX033 maji plne sroubovaci dynko i korunku. Myslim ze ani u jednech nebudes litovat investovanych penez. vdaka a k tym rozdielom medzi seiko automatic a seiko 5 sports? ci ide cisto o technicke oznacenie v ramci seika podla vyvoja modeloveho radu bez technickych rozdielov?
lub Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 dovolím si tu přihřát svoji polívčičku...viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21894. s hodinkami jsem dost spokojen, jsou takové...akorát. jinak rozdíl proti divers je průhledné dýnko (pro mě +), pouze WR100 (to je mi jedno). někdo tady psal o trochu lepším zpracování ve prospěch divers, ale přímé srovnání nemám a na svých jsem si žádného nedostatku nevšiml.
dabatch Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 dovolím si tu přihřát svoji polívčičku...viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21894. s hodinkami jsem dost spokojen, jsou takové...akorát. jinak rozdíl proti divers je průhledné dýnko (pro mě +), pouze WR100 (to je mi jedno). někdo tady psal o trochu lepším zpracování ve prospěch divers, ale přímé srovnání nemám a na svých jsem si žádného nedostatku nevšiml. dakujem. hej, vsimol som si ked si ich hodil do fora a krasne su, grats:) btw. ako su na tom s hmotnostou? a ty s pocitom z celodenneho nosenia. v pohode? kolko vazia? mam hroznu paranoju z tych svojich swatch moonscope, to je jak nosit na ruke vežové hodiny vratane celej veže, zvonu a zvonára:)
lub Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 btw. ako su na tom s hmotnostou? a ty s pocitom z celodenneho nosenia. v pohode? kolko vazia? přesně jsem je nevážil, ale odhaduju tak 170-180g. na to jak vypadají na obrázcích nenápadně, tak jsou ve skutečnosti poměrně masívní. střídám je s plastovými g-shocky - ty jsou co do hmotnosti asi třetinové :-)
klaucz Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Já bych určitě volil nějaké diversky. mají lepší zpracování a ty Seika 5 spíše těží s věhlasu diversek. I designem se k nim někdy blíží. Diversky jsou prostě originální. Já bych zkusil nějaké Samuraje.
instant Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 rozhodne diversky. pokiľ ide o hmotnosť, tie hodinky budes na ruke citit, obrazky vyzeraju niekedy nevinne. ale netreba sa toho báť - to tak má byť!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se