kopferkingel Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Při brouzdání mezi čínskými hodinkami jsem narazil na zvláštní výstupek na pouzdru, který nevím, k čemu slouží. Vypadá, jako by měl mít nějakou funkci. Je to ten nalevo od malého ciferníku. Nevite někdo, co to je? Dík.
gougy Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Při brouzdání mezi čínskými hodinkami jsem narazil na zvláštní výstupek na pouzdru, který nevím, k čemu slouží. Vypadá, jako by měl mít nějakou funkci. Je to ten nalevo od malého ciferníku. Nevite někdo, co to je? Dík. Jestli on se soudruhům nezalíbil motiv repetice Vrcholem by bylo tlačítko spínající zvuk digizvonků
kopferkingel Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Jestli on se soudruhům nezalíbil motiv repetice Vrcholem by bylo tlačítko spínající zvuk digizvonků Mám tomu rozumět tak, že to tam je "pro srandu angorákům"? No i tak jsou to docela pohledný hodinky, ale mít je, musel bych se na ten nádor na boku pořád dívat.
Baker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Mám tomu rozumět tak, že to tam je "pro srandu angorákům"? Ano, uplne k hov**
raiderkilo Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Slúži to na reset sekundovky na pozíciu 0/60 Upraveno 11. září 2009 uživatelem raiderkilo
bandicoot Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Že by reset sekundovky byl taková brnkačka? Že by takhle z venku šel obejít jinak složitý mechanismus? Navíc reset na takhle prťavý sekundovce moc smyslu nemá.
Dantechno Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 (upraveno) Podle me je to proslula Ho Ci Minova bradavka. Predlohou byla deformace na tele tohoto vietnamskeho vudce. Upraveno 11. září 2009 uživatelem Dantechno
abbot Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Číňani dělaj hodně zbytečností jen aby to vypadalo , já se jednou nechal zlákat quartzovým chronografem v ceně cca 200kč i s dopravou . Jak sem koukal, když sem je vybalil a zjistil, že chronograf je jenom nakreslenej a tlačítka jsou vylitý z kovu a nejdou mačkat ...
kopferkingel Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Číňani dělaj hodně zbytečností jen aby to vypadalo , já se jednou nechal zlákat quartzovým chronografem v ceně cca 200kč i s dopravou . Jak sem koukal, když sem je vybalil a zjistil, že chronograf je jenom nakreslenej a tlačítka jsou vylitý z kovu a nejdou mačkat ... Jo to znám. Taky se od jistý doby koukám na více fotek u jedněch hodinek a pozoruju, jestli je vteřinová ručička posunutá jinde
mischa Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Tenhle model repetici nemá, je to tam jen na koukání a s čudlem nelze hýbat. Prodávají i samotné pouzdro s upozorněním, že tlačítko na boku není funkční. Jinak bych to samozrejme koupil a zkusil do toho nacpat kapesní bicáky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se