Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tohle je přesně ten druh umění u kterého jsem schopen pochopit smysl středověké inkvizice.... nebo pátera Koniáše..... :) :) :)

Tohle je především UMĚNÍ prodat ;)

sakra, mám nehorázné mezery v marketingu.... :guiltysmiley:

Odesláno (upraveno)
Tohle je především UMĚNÍ prodat ;)

Tohle se proda samo, rekl bych. A mne se to docela libi. Mit peknou funkcionalisticky strizenou vilku, neco ve stylu Loos nebo van der Rohe, tak to beru a jde to na zed :thumbsup_anim:

Spousta lidi si mysli, ze tohle by taky zvladli namalovat. Ale zas takova prdel to neni - kompozice (at uz geometricka nebo barevna) a mimochodem pouziti ctverce (vcetne formatu), to taky kazdy nezvladne.

EDIT: vilku bohuzel nemam ... :crying_anim:

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Chlapi, chlapi, ... ale Junghans Chronoscopy se vám líběji co, no a bez takovejhle obrázku by nebyly ani ty Chronoscopy

Odesláno
Muj ptak se jmenuje ARA a malovat se s nim neda,protoze je to lina,kapitalisticka bestie

Tak to je mazec! Krásná fotka, výbornej nápad.

Až pojedeš na dovolenou, mohu Ti ho zdarma pohlídat!!!

Odesláno
Tak to je mazec! Krásná fotka, výbornej nápad.

Až pojedeš na dovolenou, mohu Ti ho zdarma pohlídat!!!

Do Bulharska nedolitne,rikam,ze je linej jak svina-----------------s tim hlidanim bych si to rozmyslel,zatim se zadnej ,tobe podobnej hrdina nenasel.Zatim nechavam klice kamosce,ktera ho alespon nakrmi

Odesláno
Nevadí, poklidíme :thumbsup_anim: a vyměníme za ekologickou - z recyklovaného papíru

Amatérsky se zabývám recyklací odpadu, takže se hlásím, že bych si tu starou špinavou podestýlku klidně vzal :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...