Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny zúčastněné.

Jsem tady nový člen a hned vás chci porosit o vaši radu. V hodinkách nejsem žádný znalec. Mněl jsem Certini Titanium CLASIK no zůstali v Chorvatsku. 24 let bez problémů. Ted si snažím najít náhradu. Můj výběr je do 8000,- . Zatím mám vybráno TISSOT PRC 100 T22.1.581.41 a Certina DS Action C260.7178.42.61. Jde mi o spolehlivost a kvalitu. TISSOT je zatím můj favorit. Jestli má někdo zkušenost s tímto modelem rád se i ni podělím.

Dík

post-8746-1252852119.jpg

post-8746-1252852135.jpg

Odesláno
  orinoko napsal:
Zdravím všechny zúčastněné.

Jsem tady nový člen a hned vás chci porosit o vaši radu. V hodinkách nejsem žádný znalec. Mněl jsem Certini Titanium CLASIK no zůstali v Chorvatsku. 24 let bez problémů. Ted si snažím najít náhradu. Můj výběr je do 8000,- . Zatím mám vybráno TISSOT PRC 100 T22.1.581.41 a Certina DS Action C260.7178.42.61. Jde mi o spolehlivost a kvalitu. TISSOT je zatím můj favorit. Jestli má někdo zkušenost s tímto modelem rád se i ni podělím.

Dík

Mne se docela libi oboje. Jsou to decentni sportovni hodinky. Jen ty Certiny (ac se mi taky libi vic) mi lunetou pripominaji Omegy. Ale to je jen detail

Odesláno (upraveno)

Jestli se nemylim tak certina ma oproti Tissotu propracovanejsi system ochrany nazvany DS.

Edit: Obrazek

post-6982-1252858220.jpg

Koukam ze tebou vybrany model Certin ma DS+ ktery jeste pridava :

post-6982-1252858388.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Také dávám svůj hlas Certinám. Tenhle model se jim opravdu hodně povedl a líbí se mi. Sám jedny Certiny už dva roky mám (sice na baterky...) a jsem s nimi naprosto spokojen! B)

Odesláno (upraveno)

Dík za radu. Přiznám se, že jsem chtěl vědět o kvalitě značek a hlavně zda TISSOT je co se kvality týče lepší nebo horší jak Certina. Certiny DS Action jsem už zkoušel a jsou na mne dost velké. Nemám zrovna největší zápěstí. A co jiná značka a typ.

Ještě se chci zeptat na prodejce www.cezar-klenotnictvi.cz , máte s nima někdo zkušenosti?

Upraveno uživatelem orinoko

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...